Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrej způsob, jak ukázat vývojářům modařskej prostředníček.
    • spíš dobrej způsob, jak ukázat vývojářům, že můžou vydávat nedokonalý hry, že si je lidi opravěj (takový DIY)
  • Tak ja nevim jestli ta hra za tu praci vubec stoji. *1*
    • no taky se ptám. Hra vypadá skvěle auta jsou skvělá tratě jsou super, ale jediná výzva pro hráče je prát se s ovládáním a bonus k tomu, že se ti z času na čas zasekne klávesa a stává se to prakticky neovladatelné. Tak si taky říkám škoda moderského času.
      • Se tesim az se trate zacnou objevovat jako addony pro rFactor. *3*
  • Smutné když si hráči musí hru sami dotvářet...
  • Vývojáři se teda na to pěkně vykašlali. Hanba jim!
  • tady je vidět, že těch pět procent hráčů je zrovna hodně důležitejch... ale tak co by se s tím tvůrci dřeli, když oni si to ti hráči udělaj sami...
    • asi neda moc prace zmenit pozici kamery par xml...
  • Kein
    Musím se smát. Hlavně, že dle tvůrců o pohled z kokpitu není zájem...
    • Myslim, ze neskor napisali, ze statistiky vychadzali z multiplayeru. Je pravda ze v singly mi to chyba, ale v MP pouzivam bud pohlad z naraznika (race), alebo zvonku (drift).
  • Radioaktivni_surikata
    Hm, já sem je stejně podezíral, že tam ten pohled nedali kvůli jízdním mudelu, protože se ty auta nechovaj jako auta. V novým NFS od Criterionu bych o pohled z auta třeba rozhodně nestál, stejně jako v Burnoutu (ne, že by to teď nebylo jedno a to samý). Tohle vypadá na podobnej případ...
    • Do tech ubohych NFS posledni doby od Criterionu nebo burnoutu ktery nekomentuju urcite ne, tam ovladni auta ztraci naprosto veskerou logiku takze z kokpitu by to bylo jako ovladat svuj vlastni vykal na vode, to ano.
      Ale v Grid1 takovej downhill s 350z v Japonsku, vnoci... Z KOKPITU to bylo neco co alespon z myho pohledu delalo grid gridem + ty auta se daly ovladat z kokpitu naprosto prirozene. Jedina nevyhoda je ze nevidis tak pred sebe a neni to tak jednoduche, co se ale pocitu tyka tam te to obohati daleko vice nez za autem. Proste na ucet Grid 2 bez kokpitu neberu naprosto zadny argumenty: )
    • presne tak, davat tam ten pohled je uplne zbytecny kdyz se to ridi jak flatout, tam to taky neni a nikomu to nevadi
      • No to pozor, Flatout má z těch arkád pořád jízdní model nejlepší *15* . A znám i pár lidí používajících pohled z čelního skla (z kapoty), že prý se jim tak hraje líp.
    • Robotron3
      Podle mě (a je to jen teorie samo) chtěli o něco vylepšit grafiku oproti jedničce a zjistili, že na PS3 a X360 už se jim to tam do paměti nevejde, tak kokpit vyhodili. A s PC verzí jak víme se nikdo extra ne*ere.
      • jiste, a proto to v FM nebo GT neni problem, ze jo?
        • Robotron3
          FM jsem nehrál, ale GT to poslední mělo problému až moc, co jsem to naposledy hrál, a zejména v grafice. Tam je strašně moc vidět, jak řešili grafiku kde se dalo, aby byl výkon na to ostatní. Třeba příkladně tam stromy vypadají jak z Abíčka, nebo z roku prvních grafických akcelerátorů (když někdo zastaví a zrovna se na ně podívá :)
  • rancor1223
    Super, ale nechápu jedno věc. Proč se někdo s*re s modování hry, která za to nestojí. Skalní fanoušci to, řekl bych, být nemůžou, protože to je přesně ta skupina na kterou hra vůbec není mířená...
    • * kazdopadne si ta skupina moc dobre pamatuje Grid1, coz je bezpochyby pricinou tehle snahy
    • tuhle otazku si taky pokladam, ztrata casu sikovnych moderu kteri by se meli venovat radsi hram ktere za "vylepseni" opravdu stoji. Ne hram kterou vyvojari vylozene odflaknou, daji ji nalepku druheho dilu hry ktera diky tomu co dvojka nema vlastne ziskala jmeno... Docela kuriozni paradox. Alespon tim ale jista skupina lidi dava najevo co od hry v pocatku ocekavala. Osobne kdyby to bylo opravdove pokracovani Grid1 ktery dodnes radim mezi top 3 nej arkadove zavodni hry co jsem kdy hral tak bych si cely SP rad zahral. Ale vzhledem ktomu co si nam dovolili coddies predlozit by mi tech x euro museli za hrani tohodle blafu museli dat oni.
  • giacobraza23
    At me cert vezme a uz se nechci o tom rozepisovat a kalit ty vody ale 5 % ze chce pohled s kokpitu.. Naprosta nepravda.. At ziji moderi!!!
    • ucho
      dodej prosím svou statistiku, rád se na ni podívám.
      • jeste te neprestalo bavit zastavat se hernich zmetku?
        • ucho
          proč tě ten herní zmetek zajímá? když vlezeš do restaurace, taky máš plná ústa kritiky na to, jaká jídla si mají smazat z jídelníčku, protože ti nechutnají? oni tě tu hru nenutí hrát, jestli se ti nelíbí, tak si ji nekupuj (no jo, to vy velcí kritici vlastně neznáte). stejně jako v restauraci tě nikdo nenutí, aby sis objednával ty jídla, co nemáš rád... máte smutnej život, když vás baví pořád něco hejtovat... slunce v duši.
          • Kdyz lezu do restaurace (kupuju si hru) jeste tak nejak nemuzu vedet co mi daji na talir, zvlaste, kdyz minule (Grid1) jsem byl naprosto spokojen. Pote, co jsem ochutnal a tentokrat dostal na taliri blivajz (Grid2) mohu snad vyjadrit svuj nazor, ze? Tolik k tvemu prirovnani. ale jinak mas pravdu ...to hejtovani uplne vseho maji nekteri jedinci asi vypalene ohnivym pismem v srdci :)
            • ja nikdy nepouzivam pohled z kokpitu, ale nekdo jo tak at ho tam daj ikdyby to bylo 1%! Ale hadat se jestli jeto 5% nebo 10 je uplne o nicem proste kdyz to u zavodni hry hraci vyzaduji MA to tam byt kor kdyz je to takova bezna a ocekavatelna vec jako pohled z kokpitu ja bych to nikdy nepouzil na zavodeni, ale rad se podivam a kdybych ridil volantem treba by mi to vyhovovalo lepe nez pohled zezadu, kazdopadne jestli to tam nedali protoze 5% hracu je pro ne malo tak jim preju jedine, at si to kazdy spirati a nedostanou nic!
          • smutny zivot ma podle me ten kdo naukor namitkam nekoho v priblble diskuzu nekde na internetu pridava ke svym jinak strasne FREE a objektivnim prispevkum zminky o tom jaky kdo ma zivot kdyz sem vleze a rekne (na zaklade vlastnich zkusenosti + za sr*cky opravdu neplatim NE) tohle stoji vazne za zlamanou backoru. Dekuji tedy za tvuj psychologicky rozbor. BTW netusil jsem ze charakter clovek ziska tim, ze bude podporovat spatne odvedenou praci nekoho, komou se v ocich honi jen $_$ a nakonec si mne ruce kolik se toho nedodelaneho blafu prodalo.
            To si jeste musim pridat do sveho kodexu aby muj zivot byl lepsi. *15* *3*
            • ucho
              pro lojzu: v diskuzi o Gridu 2 jsem se ohradil vůči jedinému a to tomu, když někdo nadával (zde autor vlákna) autorům hry. to prosím není kritika hry, to jen z dotyčného vyrostl ňouma. že se někomu hra nelíbí je jeho věc. nepodsouvej mi prosím výplody své choré mysli do úst... pouze se pak podivuji nad tím, že když někoho hra nebaví, že tráví tolik času hejtováním té hry. to je k zamyšlení...
            • Pro Ucho:
              1) to minus jsem ti nedal ja :) 2) ja tu hru hral 3) nekdo rekne ze se mu neco nelibi, ale ty jsi ten kdo chodi do disk. mu v tom zakazdou cenu oponovat, a u hry ktera by alespon v nejakem ohledu byla ocenitelna nereknu.. ale..
              3) myslel jsem ze z tebe vyleze neco mnohem inteligentnejsiho nez ten vyblitek ktery uz neba dale cenu pitvat :) ty moje slunicko *1*
              Ubohe.
            • ucho
              představ si, že jsem nikde tuhle hru nehodnotil (taky jsem ji nehrál). vůbec nikde jsem nepsal, jak je dobrá a jak je špatná... někoho ta hra bude bavit, někoho ne (je pár her, co mě nebavilo a přijdou mi špatné, ale vím, že někoho baví. fakt mě ale nikdy nenapadlo jít do diskuze dané hry a chrlit různá negativa na stranu autorů té hry. stejně jako mě nebaví fotbal a nechodím na fotbalová utkání vyřvávat, jak strašně hloupej je to sport a že by ho měli změnit, tenhle přístup by mi přišel trochu slaboduchý). když přesto přijdeš s tím, že mě ještě nepřestalo bavit se zastávat herních zmetků, lze na základě toho dojít k jistým závěrům a učinit tvůj psychologický rozbor... jedním z těch závěrů je, že jsi trochu mdlého rozumu a moc inteligence jsi nepobral. tvůj život zůstane stejně mizernej i nadále, piš si do svého kodexu, co chceš... *5* (btw ty žádnej charakter nemáš *3*)
        • smejki
          oponuje nepodloženým prohlášením. nepleť jabka s obrněnými transportéry.
  • Ty kokpity mě ani tak nechybí, stejně jezdím z kapoty. Gridu2 zabíjejí hlavně ty neustálé loadingy a ta nesmyslná omáčka okolo. Polovinu hrací doby člověk stráví proklikáváním se k dalšímu závodu a zíráním na loading-screen.
    • Kein
      Taky tě s*aly ty červené počítadla, na které byl člověk nucen se dívat? *1*
      • Neskutečně.Kdyby to šlo aspoň odkliknout. Mě to připadá, jako když tu hru vůbec nikdo netestoval. Vždyť to ty testery muselo mlátit do očí jak je to otravný... *7*
        • Kein
          A ještě jak pomalu mizely... *1*

          ...a cenu za nejlepší trolling menu získává...GRID 2!
    • ...taky americké a evropské okruhy jsou celkem o ničem, není na nich nic zajímavého. Teď se to trošku zlepšilo, když jsem se dostal do Japonska, je tu občas hnusný počasí, mlha a okruhy jsou členité a s větším převíšením.
      Ovládače taky odflákli, FFB sice funguje jak má, ale nemůžu se zbavit obrovské mrtvé zóny v půli. Proto jezdim radši na klávesách. Taky mi chybí podpora pro TrackIR.
      Jako celek je pro mě G2 velké zklamání. Dojedu to a nainstaluju zpátky (skoro bezchybnou)jedničku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit