Přejít na výpis diskuzí
Fanoušci vybírají peníze, aby vytvořili na Valve nátlak kvůli vydání Half-Life 3
17.10.2014 | Adam Homola
111 příspěvků
-
Lepsi je nikdy nevidet jak to pokracuje a nechat to navzdy otevrene. Dotlacovat je jeste do vyvoje? WTF. To nejvetsi vzruseni je na tom prave to, ze ta trojka neni a nevi se o ni nic. Az budou chtit, tak to vydaji. Hraci nemaji co je k tomu dotlacovat.
-
Valve nikdy nepovedalo ze bude HL 3, tak o co tu ide :D
-
-
Valve již několikrát řeklo, že další Half-Life bude. Ale tak tahle akce je fakt přehnaná. Až to bude, tak to bude...
-
-
zdroj plz
-
-
Nejsem si jistý jestli řekli, že bude trojka, ale měli vyjít tři epizody samostatných datadisků dvojky. Vyšli jen dvě, a samozřejmě druhá epizoda měla otevřený konec. Tak by od Valve bylo slušné ten příběh aspoň dokončit.
-
-
Valve řeklo, že epizodický model nefunguje (takže nebude EP3) a dál řekli, že další HL bude (neřekli že bude HL3, ale hlavně bude) a pak řekli, že to prostě bude chtít čas. Dál řekl sám Gabe, že ví že spousta lidí čeká na určitou hru, ale že ji nechtěji oznámit než na to budou připraveni, aby se neopakovalo to, že oznámí hru a finální verze vypadá jinak než to, co známili (HL2, Episode Two) a aby předešli spoilerům.
Dále bylo L4D3 a HL3 potvrzeno několika leaky, spolu se S2 enginem. Bylo například potvrzeno, že kromě left 4 dead 3 existuje L4d2 na Source 2 enginu a Dota2 na enginu S2 (Workshop Doty2 již na okleštěném S2 běží). Leaky se většinou ukázaly jako pravé, zejména jeden, který zachytil složky a soubory. Jeden soubor se týkal workshopu pro Dotu2 a ukazovaj její SteamID. Jenže v té době nikdo o existenci tohohle workshopu nevěděl a pravděpodobnost, že by někdo tohle ID přesně odhadl a udělal takovýhle fake je menší než nula. Opravdu nevim, co víc lidi chtěji.... Tim, že se na Valve bude tlačit ničeho nedosáhnou. -
-
čimž jsem chtěl říct, že z těch 6 let ztratili třeba 2 roky na epizodě, kterou zrušili. To se prostě stává...
-
Minev: Konec EP2 je nešťastný a i to bude jeden z problémů.Ale tak prostě je lepší si počkat až Valve udělá něco s čim jsou samy spokojený. Rozhodně neni dobrý řešení vhodit něco na trh, jen aby uzavřeli příběh. A že vydali jiný hry je fajn, maji tam dost vývojářů a je nesmysl, aby všichni dělali na jedný hře.
Valve prostě nepočítalo, že EP3 nevyjde, ale nakonec se rozhodli, že hned udělaji zas velký pokračování. Proto taková doba. Ostatně 6 let nic neni, když si k tomu připočítáme, že třeba 2 roky dělali jenom malou epizodu, další 4 roky velkou hru, která si myslim HL posune trochu na jinou úroveň. -
Souhlasím s tebou, ale na druhou stranu mají hodně otevřený příběh už 6 let, mezi tím stačili udělat několik her. Nedivím se fanouškům, že Valve tlačí(spíš se dívím, že tímto způsobem). Valve si za to může samo. Mě osobně už Half-Life přestal zajímat. Až bude, tak bude.
-
-
-
-
-
fakt je, že kdyby vydávali nový Half Life každý rok jako na běžícím pásu, CoD style, bylo by to asi ještě o mnoho horší *1*
-
-
To myslis vazne? *1* Vzdy jde vymyslet neco noveho, jen to pred 10-15 lety bylo snazsi, nez dnes, protoze hry byly v plenkach a pokrok sel milovymi kroky dopredu.
A ze hry jsou jako realita? Asi hrajes jine hry nez ja. *3*
PS.: To mi pripomina tohle prohlaseni pana C.H. Duell "everything that can be invented has been invented" z roku 1899.
Asi tak hloupe tve prohlaseni zni. *3* -
-
Crap, to mela byt re kce na maxovo tvrzeni o tom, ze vse uz ve hrych bylo vymysleno. *3*
-
-
ten smutný Freeman v místnosti se zmraženým časem.. jak symoblické *4*
-
To ještě někdo věří tomu, že bude nějaké HL3? *15*
-
-
Half-Life Forever! *1*
-
-
Mě by upřímně spíš zajímalo jak se k tomu postaví právní oddělení Valve. Chtít něco je jedna věc, ale zneužít TM, zneužít fotky třetí osoby pro účely kampaně a ještě na tom vydělávat... Docela drzost, aby se nakonec ti kluci nedivili...
-
Do začátku by bylo super, kdyby dokončili epizodu 3 z pokračování HL2.
-
A nejvtipnější by bylo, kdyby jim samotný Valve nalilo pár mega a nechalo si tak udělat reklamu pro-nic-za-nic... *1*
-
Jsem proti, jsem proti, jsem proti, jsem proti,.... Hry vyráběné pod nátlakem stojí za ho**o. Takže: jsem proti, jsem proti, jsem proti, jsem proti, jsem proti,....
-
Ked uz nemaju kam dat prachy nech ich daju tym co to potrebuju. Do vydabia aj nevydania HL3 budemem mat co hrat, o to sa nebojte.