Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Popřípadně jsem zde našel české titulky http://www.slum.cz/clanky/fallout-nuka-break-s-ceskymi-titulky/
  • Co se týče kvality (ne obsahu) je half life o nekolik dříd výš.... to je filmařina
    • Rozhodne to ani tie "profesionálne" efekty nezachránili, kdež tu žiadne nepotrebovali (nepočítam ten rozsekaný most. Bolo to umelé, hodne umelé, avšak na zážitku mi to rozhodne neubralo).
  • :D ten popis vaultu byl skvělej:D
  • video strašný, ale holčina pěkná :)
  • Když si vezmu "režiséra" Uwe Bolla a tuhle partičku nadšenců tak smekám, tleskám, salutuju a dávám Perk - Director! *1*
  • Tak tohle uz teda fakt ale bolelo. Primo me sokuje, ze mi tohle pod nos nacpala redakce games.cz, kterou obecne povazuju za inteligentni lidi, ktery uz maj neco nahrano a hlavne nakoukano. A i tady v diskusi se to vsem prevazne libi??
    Vzdycky jsem se vyhybal skatulkovani lidi na blbce podle toho, co se jim libi. Ale co je moc... Tady opravdu rikam, ze tohle je delany pro dementy, ktery by se asi stejne pobavili u TELE TELE
    Zle by se mi z toho udelalo i kdyby to nemelo nalepku FALLOUT - a tak bych to aspon hned bez vycitek vypnul. Takhle jsem si to cely musel protrpet, ze treba prijde nejakej zablesk ... ..rozumu? dobreho vkusu? To bych od toho chtel moc.
    Jestli nekdo nadaval na bethesdu, ze vubec nepochopila fallout, tak snad u tyhle ultratrapny taskarice musel dostat infarkt. Ja doufam ze tyhle losery bethesda fakt zazaluje. A cely Black Isle by jim melo minimalne nachcat do bot.
    Fakt se snazim na vecech videt to dobry, ale tohle me proste jako fanouska urazi. Tyhle kreativce k falloutu pritahly nejspis rozprskavajici se hlavy a sprosty slova. Barvicky jak z Narnie jsou nakonec az to posledni, z ceho se zvedne oboci.

    Jinak klidne si minusujte - nic jinyho ani necekam. Bohuzel jsem mel o zdejsich ctenarich trochu vyssi mineni.
    • ....Nehledě na to, že to přímo v popisku článku bije do očí:
      "Až vám během dne zbude dvacet minut, příběh tří zbloudilých dobrodruhů v Pustině roku 2077 si zaručeně užijete" Mých posledních 20 minut v práci to zabilo na jedničku. Ten novodobý tvar "jsi to zabil" nemusím, ale tady se to slovo tak nějak hodí od přírody :)
    • Tvoje rozpoloženie je síce pekné, avšak zabúdaš na "100 ľudí, 100 chutí".
      To že tebe sa páči žáner iný neznamená že všetko ostatné je zlé.
      Tvoje (ne)škatulkovanie si tiež môžeš strčiť za klobúk pretože rozhodne nie je na mieste.
      Výsmech bol jednoznačne pokus o "filmový" kúsok podľa hernej predlohy Half-Life.
      Keď som pár mesiacov dozadu videl na Black Mesa trailer, vyzeralo to fajn, avšak výsledok bol pre mňa sklamaním.
      Takže vidíš, 100 ľudí, 100 chutí.
      Tvoj názor ti neberiem, ale nerozkrikuj sa moc a nauč sa žiť s názorom iného.
    • Tolik arogance a sebezapírání sem v jednom příspěvku ještě neviděl :D
    • => NADSÁZKA je to slovo který by sis měl zapsat na předloktí a pokaždý když budeš zase mluvit o tom, že někdo něco nepochopil, nebo uráží tvojí oblíbenou tématiku, by sis to měl přečíst. Třeba si přístě zaklepeš na hlavu a řekneš: nojo já jsem debil, to je vlastně NADSÁZKA. Takhle jsem výše zmíněné musel udělat za tebe... Třeba si představuješ FO svět trošku jinak, ale to přece neznamená, že někdo jiný nemůže mít vlastní představu ne ? Zkus si třeba udělat vlastní Fallout filmek, podle vlastních představ :-)
    • Zayl
      Tvůj komentář, ačkoliv neskutečně dlouhý, má míň sdělovací hodnoty než písmenková polévka. Tak se ti to holt nelíbí, co to má společného s vkusem ostatních? Neprezentuješ ani jeden argument k obhájení své pozice.
    • Wow... A taky bys asi rád založil stát, kde každý musí mít tvůj názor a HLAVNĚ musí brát vážně internet. Protože fanvideo na internetu ... To je vážná věc.
      • Jo - tos mi vzal primo z huby - presne to navazuje na to, co jsem psal, ze?
        Dodam teda jeste jen tolik, ze to fakt muj pripad neni.
        Jen jsem si tady potreboval vylejt tu frustraci co se ve mne za tech mucivejch patnact minut nahromadila - jestli ty sis z toho odnesl to, ze jsem despota nebo kdovi co, tak bude porucha na tvym prijimaci.
        At se to lidem klidne libi - jsou to pak ale u me s 90% pravdepodobnosti prostacci se vkusem trinactiletyho truhlika. A ano - opravdu vim, ze vkus je uz z principu subjektivni pojem. Proto rikam ze me sokuje, ze je to FANOUSKOVSKEJ pocin, ze se to tady ocividne vsem libi, a hlavne ze to sem cpe sama redakce. Tohle bych proste cekal mozna tak na BW, ale tady jsem si uz posledni dobou zvyknul na trochu vyssi uroven.
        • Napadlo tě někdy, že možná právě PROTO, že to má kvalitu béčkového filmu z 50tých let se to každému líbí? A že možná, jen možná, je to do velké míry i tón, kterým se Fallout snaží působit? Fallout má daleko k tomu, aby byl 100% vážný. Pokud tohle nechápeš, tak je bohužel chyba právě na tvém přijímači. Samozřejmě, video se ti líbit nemusí, ale redakci se to asi líbilo. Většině fanoušků se to líbilo. Že se to tobě nelíbilo je krásné, ale stačí prostě napsat "nelíbilo se mi to proto a proto" - to byla jediná věc, co mě zajímala a absolutně jsem to z tvého příspěvku nevyčetl. Co jsem vyčetl bylo, že jsem prosťáček se vkusem 13tiletého truhlíka, za což ti děkuji, už mi leze na nervy jak furt stárnu.
          • Zajimavy jak vsichni vzdycky vyctou, co druhej nechape..
            Tak te asi prekvapim, ale padesatkovej feeling je presne to co na falloutu miluju. Jen by me zajimalo kdes neco takovyho videl v tomhle videu. Kvalitu podobnou fiftýs-béčku to opravdu ma - ale nemyslim, ze zrovna "kvalitu" si z tech filmu fallout kdy bral : D A omlouvat hloupost nadsazkou je teda vazne vtipny - o nadsazce jsem totiz slysel - dokonce i o tom, ze neni nadsazka jako nadsazka. A hlavne ze nadsazka humor nedela. Stejne tohle "nadsazka" neni - jen prazdna krec.
            O zadnou osvetu se tady nesnazim a timhle koncim - znam tyhle diskuse kdy se kazdej chyti toho nejmin podstatnyho, nejlip si to jeste zkomoli/domysli, atd.
            Jak rikam - v tomhle pripade jsem si vazne potreboval proste ulevit - nic vic v tom hledat nemusis.
            • No joo, protože posílat na diskusní fórum něco, o čem nechceš diskutovat, je super nápad :D
              Já nikde neútočím na žádné detajly, okomentoval jsem celý tvůj originální post, který se skládal z:
              -Nepřímého útoku na lidi, kterým se video líbilo a na redakci
              -Relativně přímého útoku na video, což chápu
              -Přímého útoku na autory, kteří si dali tu práci, aby udělali překvapivě kvalitní kousek. A to, že technicky vzato kvalitní byl, mu upřít nemůžeš
              -A zase nepřímý útok na lidi, kterým se video líbilo.
              Tak nevím, ale řekl bych, že jsem to pochopil dobře a právo odepisovat, na co se mi zrovna zamane, mám pořád :-) A pokud je tvá interpretace Fallout universa taková, jaká říkáš, tak je to fajn, je to tvoje věc a nikdo ti ji nebere, jak pode mnou ostatně už kdosi napsal. Ale útočit na ostatní interpretace ROZHODNĚ neukazuje na dobrý vkus. Rozhodně to není rozumný přístup. A dává lidem určitý obrázek.
  • Sračka...
    • Tvoje bába je sračka !!!
    • Keď sa naučíš anglicky, pozri si to znovu.
      • Hadam ze on prave anglicky umi. I kdyz ten kyc a bolestivou hloupost z toho vyciti i tatar.
        Jestli tobe se to libi, tak to nebude tvyma jazykovyma znalostma (a jestlis TOMUHLE rozumel tak jsou bezpochyby nevidany : D )
        • Možná se na to video koukáš ze špatného úhlu ;o) F3 je celý takový rozporuplný. Mně to třeba celkem bavilo (v rámci možností) ale věřím, že fanoušky 1 a 2 dílu to v lecčem rozhořčelo. Stručně "novodobá" hra, no :) Nicméně to video se váže právě k F3 a ať už má na tu hru kdokoli jakýkoli pohled, přinejmenším to úsměv na tváři myslím přivodilo dost lidem, obvzláště když člověk třeba roluje vším možným v praci. Kdyby byla řeč o Jazz/Rock/Independent/Underground non-comercial music VS komerční hip-hop (Block Party je zhruba o tom pravém) nebo východoněmecký pop/RnB tak to chápu. Ale i tak to z těch lidí nedělá blbé 13leté dementy bez špetky vkusu. Prostě jsou jinde. Horší jsou lidi, kteší netolerují ty druhé, nebo ze sebe dělají něco víc, viz: "tvůj názor na video je vyspělý a názor ostatních je hoden 13 letých blbých dětí". Že ti video zvedlo žluč chápu, mohl jsi ho poplivat zkrz naskrz (argumenty) ale hold uznej, že jsi ten první post pojal trochu, no nevlídně ;o)
          • To uznavam a od zacatku se netajim tim, ze si tady tu zluc jen vylejvam - i ti nejlepsi z nas si v takovych chvilich potrebujou trochu zatrollit : D
            Podle hudebniho vkusu si narozdil od mnoha lidi o cloveku obrazek fakt nedelam. S filmama uz je to ale uplne o necem jinym - z toho uz poznas, jak je ten clovek premejslivej, vnimavej, jakej ma smysl pro humor, atd. Kdyz jsem psal, ze cilovy publikum tady vidim z 90% na debily, tak samozrejme porad prehanim. Ze jich ale v tomhle pripade bude velka cist si proste myslim, stejne jako si myslim ze je velka cast "debilu" mezi fanouskama TELE TELE, Kameňáku, a podobnych libovek.
            Nikde jsem snad nikomu pravo na reakci neupiral, a vubec se jim nedivim. Dovoluju si jen oponovat tem nejtrapnejsim desinterpretacim mych (i kdyz teda nasranych/radikalnich) slov. Jako by nestacilo, ze tady hloupe trollim v diskusi, vzdycky se proste najdou chytraci (nemyslim tebe), ktery stejne jeste potrebujou prekrucovat co jsem napsal, a hrat to na to, ze nevim coje "nadsazka", ze neumim anglicky, ze nevim co je fallout, apod.
            Nic - jestli se to nekomu libi tak je statstnej clovek, at uz jednoduchej nebo ne, ale porad nechapu co na tom videj inteligentni/narocnejsi divaci. A jestli je mezi nadsenyma divakama nejakej "fallout3 hater", tak uz ho teda tuplem nechapu.
            • Ale jo. I když ono právě v tom videu šlo možná spíše o vtip, což už šlo rozpoznat i trochu z hlasu komentátora ;o) Vážně se to brát snad ani nedalo, ať jde o herecké výkony, nebo scénář atd. Taky jsem se už po prvním záběru na tlouštíka zarazil "bože to je neherec" ale pak mi došlo, že je to schválně a možná si to dělá i srandu z F3 jako takového. A jako taková nepodstatná výplň času je to určitě lepší, než hrstka jiných bulvárních článků, lákajících lechtivými obrázky, které ve velké míře na hernim webu (myslím jiný) spíš budí dojem, ehmm... kam jsem se to zatoulal :D
  • Má to bát serial!
  • Paradni prostredi, super efekty, skvela kamera, a jeste lepsi kostymy a itemy...
  • smejki
    just facepalm'd

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit