Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento filmik bol fakt super a s dobrou atmosferou.. som vatsi fanusik HL ako falloutu ale Beyond Black Mesa bolo onicom..zle kostymy odveci veci a hl mi to pripominalo iba kvoli zvukom..to si radsej pozrite escape from city 17 to sa mi pacilo viac daka blbosticka co sa snazi vytazit na hl..
  • No, takže začneme mínusy: Ta holka by si fakt zasloužila víc oblečení. Chudák se spálí a když jí pak nějaký ghoul řekne "smoothskin," bude to pro ni stejný kompliment jako pro tlouštíka "fatty."

Jinak pěkně napsané, fajn efekty, super humor i když na můj vkus se do některých situací krapet nehodil, ghoul byl naprosto parádní (aneb "Screw it, I'll just join whoever survives") a ... Chci víc :D
    • no tak ghoulove berou smoothskin jako urazku :D
  • Skvělý, vtipný, autentický vše co si fanda od filmu podle předlohy představuje, teda až na tu délku. Uvítal bych klidně 3h. a to takové dlouhé filmy nenávidim! *4*

Nejvíc mě rosekal ten Enclave Eye-bot, válel sem se smíchy po zemi !!! *1* *1* *1*
  • to ste vsichni teply ze kazdej kdo napsal neco pro tu holku dostal minusy a kdo napsal proti ni tak plusy? Hm? Podle me jedinej panic tu je ten kdo se do ni jako prvni zacal navazet. Pokud to nekdo hodnoti tak jak to bylo zamysleny tak ho nemuze vubec napadnout tu slintat takovy kokotiny. Ti stara nedala nebo si nasla jinyho? Ale mam tu pro tebe reseni. jelikoz viditelne nemas rad pozemske zeny, zkus tohle http://www.fleshlight.com/alien/?geoCountryCode=usa

Snad prestanes byt tak nenavistny. U Falout videa ma clovek po chvili dojem ze opravdu kouka na film. Zatimco Half Life je jen steroidni macho video kde si ten typek od zacatku do konce honi Ego. Btw co ma byt tan jinja akce na konci boha.

Mate pravdu, je to o vkusu. Tem co sou pro Half Life video ho nebylo zhury dano a jelikoz se vkus neda naucit tak ho nemaj a mit nebudou.

PS: A ta stetka v Half Life videu vam nevadila, na tu by si nikdo honit nemel? Half Life 1 je masterpiece, zbitek jen shit pro vas.
    Zjakatos
    • Half Life 2 je shit? WTF? *8*
    • Taky jsem se pousmál nad tím, že jsem dostal 4 mínusy za to, že je ta holka pěkná *1* Co se týče filmu, tak mě se líbil víc než ty s tématikou hl. Podle mě by vůbec neměli být fanouškovský filmy o efektech, ale hlavně o hereckých výkonech a vtipu.
      • Především hláška "slečna je lidská bytos jako my všichni a ne pouhý objekt" mě dostala do kolen *1*
        Co se týče filmíků, oba sou fakt dobrý.
  • příjemné dílko...tomu fandím
  • Black Messu sem vypl po chvilce, brala se prilis vazne, todle je naopak velmi prijemne, slecna vypada velmi prijemne, humor je tpicky falloutovsky (ueee free stuff scenka me dostala), pro me jednoznacne dobry video
  • Zayl
    Je super že s pokrokem technologie je umožněno i smrtelníkům bez milionů na kontě udělat něco co vypadá opravdu na úrovni. Zábavné, povedené.

Akorát ten Eyebot se teda pěkně zatoulal ;p
  • Core
    Beyond Black Mesa o 100% lepší, ale to je otázka vkusu. I tento film se mi hodně líbil. Na můj vkus moc humoru...
    • lol
    • Beyond Black Mesa je dobre udelanej, ale jinak byl naprosto stupidni...
      Proste jak se tam krcel za drevenou paletou a daval si hedky naslepo, kdyz se profesionalni vojaci netrefili z automaticke pusky... to mi pripomina Scharzenegera za kerickem z ruzi.....

City 17 je lepe udelanej, skoda ze neudelali dalsi epizody.
    • Mně se zase víc líbí tohle video, ale BBM taky. Fallout je víc o humoru (i když v HL ho taky není zrovna málo) a přesně tohle v tom videu je.
      • Zayl
        No nevím jestli je planeta zničená nukleární házenou, zmítaná mutací, utrpením a chudobou zrovna o humoru .... *2*

Ale musím říct že se mi líbí oboje. Každé je něco trochu jiného a nedá se říct že jedno je o moc lepší než to druhé.
        • A hrál si prosím tě Fallout? Samozřejmě, že je to postapo se spoustou společenských témat, ale humoru je tam víc, než ve většině komedií.
          • Zayl
            A ani ti to brát neplánuju, právě naopak, doufám že v dalším falloutu nám vrátí random encoutery (vím že něco málo na tenhle způsob bylo přes Wild Wasteland ale to nebylo ono.).
          • Zayl
            Reakce na reakci na kterou nelze reagovat protože games.cz nemá rádo delší diskuzi..........

Ja neříkám že jsem se nebavil a občas mi hra nevykouzlila úsměv na tváři, ale cmon, "víc, než ve většině komedií" tos fakt přestřelil :).
            • Dobře tak beru zpět, ale že má ve světe Falloutu humor své místo, to mi vzít nemůžeš. *3*
          • Zayl
            "Ale humoru je tam víc, než ve většině komedií."

No zjevně jsem hrál Falloutu o hodně víc než ty. *1* Občasná narážka či parodie na něco opravdu nemá s komedií moc společného.

Úplně si vybavuju všechny ty okamžiky kdy jsem se u honu za vodním čipem / G.E.C.K.em / Otcem / Chipem / Kalkulátorem lámal do kolen.

Pravda jestli považuješ odpad jako Meet The Spartans za humor, pak máš pravdu.
            • Že ses nebavil u spousty rozhovorů a vtípků, za to já nemůžu, ale já se u Falloutu občas dost nasmál (možná mám pokleslejší smysl pro humor než ty, ale v tomhle případě mně to vůbec neštve). *3*
    • Ja si zas myslím presný opak.
      • Core
        Jasně, tak 100 lidí 100 chutí... Já mám obecně raději vážnější díla. Beyond... mi přijde mnohem více profi, je to jen můj osobní vkus. Také webová prezentace a doprovodné materiály jako promo fotografie, plakáty a parádně udělané DVD vydání - to vše mi přijde na naprosto profesionální úrovni. O řemeslné práci na filmečku ani nemluvě: od střihu, přes efekty až po zakomponování hudby mi přijde Beyond... monhem výš. Ale jak jsem napsal, jsem fanda Falloutu a líbil se mi i tento filmeček. Paráda, tleskám. Neskutečně kreativní a šikovní lidé.
  • Jinak film se mi moc líbil - takhle nějak si představuju falloutovský humor. *5* Kamera byla opravdu parádní, stejně tak některé herecké výkony... A vůbec to bylo všechno pěkně vymyšlené, včetně těch "kreslených" pasáží. Určitě je lepší, že vznikají takovéhle fanouškovské projekty, u kterých se pobavíme, než aby celovečerní film podle Fallouta natočil třeba Uwe Boll (jeden čas o to zájem měl)...
  • Perfektní, takhle má vypadat fan film podle univerza. A nebylo potřeba moc ani speciálních efektů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit