-
lol
-
Wow... A taky bys asi rád založil stát, kde každý musí mít tvůj názor a HLAVNĚ musí brát vážně internet. Protože fanvideo na internetu ... To je vážná věc.
-
Když si vezmu "režiséra" Uwe Bolla a tuhle partičku nadšenců tak smekám, tleskám, salutuju a dávám Perk - Director! *1*
-
Hadam ze on prave anglicky umi. I kdyz ten kyc a bolestivou hloupost z toho vyciti i tatar.
Jestli tobe se to libi, tak to nebude tvyma jazykovyma znalostma (a jestlis TOMUHLE rozumel tak jsou bezpochyby nevidany : D ) -
Tak tohle uz teda fakt ale bolelo. Primo me sokuje, ze mi tohle pod nos nacpala redakce games.cz, kterou obecne povazuju za inteligentni lidi, ktery uz maj neco nahrano a hlavne nakoukano. A i tady v diskusi se to vsem prevazne libi??
Vzdycky jsem se vyhybal skatulkovani lidi na blbce podle toho, co se jim libi. Ale co je moc... Tady opravdu rikam, ze tohle je delany pro dementy, ktery by se asi stejne pobavili u TELE TELE
Zle by se mi z toho udelalo i kdyby to nemelo nalepku FALLOUT - a tak bych to aspon hned bez vycitek vypnul. Takhle jsem si to cely musel protrpet, ze treba prijde nejakej zablesk ... ..rozumu? dobreho vkusu? To bych od toho chtel moc.
Jestli nekdo nadaval na bethesdu, ze vubec nepochopila fallout, tak snad u tyhle ultratrapny taskarice musel dostat infarkt. Ja doufam ze tyhle losery bethesda fakt zazaluje. A cely Black Isle by jim melo minimalne nachcat do bot.
Fakt se snazim na vecech videt to dobry, ale tohle me proste jako fanouska urazi. Tyhle kreativce k falloutu pritahly nejspis rozprskavajici se hlavy a sprosty slova. Barvicky jak z Narnie jsou nakonec az to posledni, z ceho se zvedne oboci.
Jinak klidne si minusujte - nic jinyho ani necekam. Bohuzel jsem mel o zdejsich ctenarich trochu vyssi mineni. -
Keď sa naučíš anglicky, pozri si to znovu.
-
WUT?On se tady chlubí sexuálníma zážitkama že ho takhle prudíš?
Já nevim jak ty ale my si takhle s chlapama normálně povídáme a obdivujeme ženský a většina z nich už maj i děcka takže o panictví tu není řeč...tohle je normální vlastnost každýho zdravího chlapa jako třeba ranní erekce. -
Sračka...
-
Má to bát serial!
-
Tak podle toho co mi vyplivl Urban dictionary, seš buď "silly and naive laughing Chinese guy" a nebo chceš všem Portugalcům a Brazilcům sdělit že se potřebuješ vychcat :D
Nic proti, ale já osobně nepochopím přejímání každé blbosti z netu(jenom můj názor). Jinak dívčina je vcelku sympatická :) -
Beyond Black Mesa je dobre udelanej, ale jinak byl naprosto stupidni...
Proste jak se tam krcel za drevenou paletou a daval si hedky naslepo, kdyz se profesionalni vojaci netrefili z automaticke pusky... to mi pripomina Scharzenegera za kerickem z ruzi.....
City 17 je lepe udelanej, skoda ze neudelali dalsi epizody. -
no tak ghoulove berou smoothskin jako urazku :D
-
Paradni prostredi, super efekty, skvela kamera, a jeste lepsi kostymy a itemy...
-
http://www.google.cz/search?client=opera&rls=cs&q=xixi&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8&channel=suggest
Jinak děkuji za zastání... taky nepochopím, proč tu lidi melou takový kraviny! Nebo se stydí přiznat, že ta holka je pěkná. A pokud se jim nelíbí? Holt každej má jinej vkus.... -
Co sem k***a chodí za lidi, že nedokáží pochválit krásu oné slečny? Proč nadávat Jimmymu do paniců? Protože se mu ta slečna líbí? Spíše bych zauvažoval o vaší sexuální orientaci, nebo komplexu, co si zde honíte. Mě slečna také velice zaujala, neboť je nádherná. (Co znamená xixi mi také uniká ;) )
-
just facepalm'd
-
A ani ti to brát neplánuju, právě naopak, doufám že v dalším falloutu nám vrátí random encoutery (vím že něco málo na tenhle způsob bylo přes Wild Wasteland ale to nebylo ono.).
-
Tento filmik bol fakt super a s dobrou atmosferou.. som vatsi fanusik HL ako falloutu ale Beyond Black Mesa bolo onicom..zle kostymy odveci veci a hl mi to pripominalo iba kvoli zvukom..to si radsej pozrite escape from city 17 to sa mi pacilo viac daka blbosticka co sa snazi vytazit na hl..
-
Dobře tak beru zpět, ale že má ve světe Falloutu humor své místo, to mi vzít nemůžeš. *3*
-
No, takže začneme mínusy: Ta holka by si fakt zasloužila víc oblečení. Chudák se spálí a když jí pak nějaký ghoul řekne "smoothskin," bude to pro ni stejný kompliment jako pro tlouštíka "fatty."
Jinak pěkně napsané, fajn efekty, super humor i když na můj vkus se do některých situací krapet nehodil, ghoul byl naprosto parádní (aneb "Screw it, I'll just join whoever survives") a ... Chci víc :D