Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kennyB
    Myslel jsem klasickou krabicovku *7*
  • no a ja vim o obchodech kde je PC verze za 605,-(CD-KEY) *3* Opravdu mi chces tvrdit ze nekde se prodava konzolova verze za 705,-? pak sem s odkazem a HNED urcite ti bude spousta konzolistu vdecna! :
  • kennyB
    Tak ono taky záleží, kde nakupuješ. Vím opár obchodech, kde je konzolová verze dražší jen o stovku a to se vyplatí *3* *1*
  • Á, pan je jasnovidec. Kdyby na tom byla nálepka GTA tak bys tady z toho cákal
  • Jeden z nejhorších jízdních modelů si myslím, že mělo Sleeping Dogs
  • na ps4/xone to nebude o "moc" horsi nez na PC jen to pojede 30FPS a 720p A toto je jiz potvrzene *1* *11* *11* *11* Ale zato to bude o 400 stovky drazsi a to se vyplati! *3* *15*
  • Vážně to vypadalo celkem v klidu ale tato hra asi nemá vyvolávat realismus. Jenže jízdní model aut je otřesný, zrovna jsem na to koukal na ytb a je to hrůza...něco jako saints row
  • Dobře, dejme tomu. Stejně to bude absolutní srágora oproti GTA
  • Jack1947
    Vubec nebylo spatny, pekna parkour honicka... a jeste vice me navnadila na tuhle parbu. *4*

Nechapu cemu 4K seka se to priserne a k cemu to je na FHD netusim. ( lituji tech co vyuziji sva TV/monitory jen na tyhle videa z YT).
  • kennyB
    Jestli tedy bude takhle vypadat na ps4, tak o moc lepší ta grafika na pc nebude, protože osekaná je jen ps3 verze. Já se na tuhle hru celkem těším, co jsem na konkurenční stránce viděl gameplay.
  • Jak bude vypadat Watch dogs na konzolich: https://www.youtube.com/watch?v=Ml3jjWssiCs *15*
  • Cocra
    Tak treba elektronicke odpadkove kose s pohybovym cidlem, otevirajici se mavnutim ruky, jsou na trhu uz dlouho, takze spravny signal by ho jiste otevrel ;-)
  • jak nuda?? zmacknes tlacitko a ovladas semafory zmacknes dalsi a zhasnes, nechas vybuchnout klimatizaci, lednicku odpadkovy kos se ti otevre a urco pujde zmacknout tlacitko a holky na ulici budou nahaty (aspon ve fanpubo modu)
  • mam v planu si to uzit v nejlepsi grafice bez omezeni, takze abych si to uzil, vychazi mi jedine PC *3* *1*
  • serial uz je Lovci zločinců *3* ale obavam se ze tu byl davno pred Watch Dogs to je tezka kopirka!
  • ja to vnimam presne naopak .. hratelnost vypada, ze bude nudna a repetitivni a jedine co muze pomoct vydrzet do konce je dobra pribehova linie (ja vim, ze nejspis nebude) ...
  • jj, hackovani ventilacni sachty, z ktere vystrikne hasici pena je trochu moc, ale dobre vedet, ze zdvizne plosiny budou za par let napojene na rozumne pristupnou sit :)
  • VaZqeZ_EU
    Napadá mě seriál s podobnou tématikou "Person of Interest" ale samozřejmě ten seriál nic moc.
  • Ta hra mě fakt zajímá, ale jen kvůli těm prvkům které se projeví v hratelnosti. Watchdogs vypadá jako hra se zajímavou hratelností, ale zatím z toho cítím prakticky nulový příběh, postavy nebo cokoliv, co je pro dobrý film/seriál fakt důležité.
    Pokud to má být seriál, kde nejzajímavější budou ty kulisy, tak to asi nebude nic pro mě.
  • RangerCZ
    Nechápu, proč nepřemýšlí o tv seriálu.
    Podle mě se Watch dogs hodí víc jako seriál a film jako prologue.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit