Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 se nevyhne ani misím à la Call of Duty
13.2.2012 | Petr Poláček
39 příspěvků
-
tak upřímně řečeno, COD mi vždyvky přišlo mnohem lepší než Far Cry a to nejsem žádný fanboy.
Far Cry 1 byla úplně první hra, kterou jsem nedohrál. První dojmy byly vlastně docela dobré, ale čím dál jsem v příběhu šel, tím více mě hra nebavila. U konečných misích jsem už umíral znechucením (milion nepřátel).
Far Cry 2 - ehm, co dodat. NUDA
CoD je sice lineární, ale nestalo se mi nikdy, abych se při jeho hraní nudil. Samozřejmě je to hra, která se dá sotva hrát opakovaně (vyjma MP samozřejmě).
Takže kdyby si další díl vzal něco z COD, asi to nebude na škodu. -
-
To ja zase nebyl schopnej nudou dohrat MW2 ,coz je vzhledem k kratke delce kampane smutne.
-
-
Prodeje dokazují, že jsi v menšině. A far cry se vždycky tvářil, že není tunel a přesto to byl stejně tunel akorát s trochu většími okraji. Ani nemluvím o stupidním spawnu nepřátel atd. atd.
-
-
-
Call of Duty: Far Cry
-
-
To je mi páni hlod *1*
-
-
Far Cry je linearni a pro spoustu lidi je to jedna z nejlepsich strilecek. Je pochopitelne, ze se budou v Ubisoftu snazit prvnimu dilu alespon castecne priblizit. Mne se naopak prvni dil nelibil a druhy svym otevrenym svetem hodne, takze dofam v co nejmensi zastoupeni linearnich casti ve hre. Spojeni filmoveho zpracovani s otevrenym svetem je asi vlhky sen spousty hracu, ale jeho realizace bude strasne obtizna a draha. A nikdy nebude idealni.
-
Nie som COD hráč ale "zbožňujem" tie prirovnania "Misie ala COD" "hratelnosť ala COD"...Hlavne že sa všetci mohli zblázniť keď vyšlo MW1.. Každý to ospevoval ako sa len dalo. Nasadili proste laťku v tej dobe úplne niekde inde. Modely, pohyby postáv..všetko sa okopírovalo do dnešných hier...Ale joo ono je to špatné a škaredé COD..
PS: Som hráčom BF3 ;) -
-
jenze ty veci co v mw1 vypadaj dobre pouzivaj i ve vsech dalsich dilech...animace a textury a hlasy pritom jsou postavy jiny.... *15*
-
však Modern Warfare 1 i pro mě, jakožto spíše odpurce CoD a hlavně člověka, který nechápe ten velký uspěch okolo té značky.. tak považuju MW 1 za velmi povedený díl.. v té době to bylo fajn (obzvlášt mise v Pripryati mě neskutečně překvapila), ale to co přišlo potom, to známe..
-
Ja nemel single v Call of Duty rad jeste nez to bylo cool :D
-
-
Proč se divíte? Crysis 2 nám jasně ukázalo, že Crytek už nestojí ani o tak oslabenou hru (oprati Far Cry) jako byl Crysis 1. Od Far Cry už ale uběhla řada let a žádný důstojný nástupce se neobjevil, nebo se mýlím? (Rage?)
-
-
Objevil se Crysis 1 a ten je vice nez dustojnym nastupcem prvniho dilu Far Cry, on ho totiz dost vyrazne prevysuje. *3*
-
-
100 lidí, 100 chutí. Mě třeba Crysis po 2 hodinách totálně přestalo bavit, ale u FC jsem se zasekal na hodiny a hodiny a i dneska ho rád vyhrabu z bordelu na stole.
-
-
-
Supr, už se těším, snad se hratelností přibliží prvnímu dílu, což byla dle mého názoru jedna z nej FPS *3*
-
A pak ,ze cod nema vliv i na jine hry.Za chvili ,aby clovek pohledal fps,ktera je cod manii nedotknuta.
-
mně stačí, že to bude hratelnostně podobné dvojce, bude tam normální respawn, více rozdílné mise, aby se nedostavil stereotyp, velká volně přístupná mapa, menší rpg systém... ta surovost co bylo zatim prezentována se mi líbila, tak uvidíme.. já se určitě těšim
-
tohle a marines a jsem letos spokojenej....nejaky cod aa medaly si muzete strcit nekam *5* *14* *4*
-
nestrašte proboha *8*, jestli takových misí bude 3/4 hry, tak ne děkuji