Přejít na výpis diskuzí
Far Cry 3 video představuje impérium záporáka Vaase
5.9.2012 | Petr Poláček
42 příspěvků
-
Tady na diskusi o FR3 se vždycky nejvíc odreaguju. Hlavně ohledně té UI. Jednou by sem mohl někdo, kdo to chce probrat, konkrétně vyjádřit co se mu na ní nelíbí. Hodně by to zajímalo určitě i ostatní. Jenom napsáno Stupidní UI. Ale včem se mu konkrétně zdá, to už se nezmiňuje.
-
Stejně bych řek, že na těch předvaděčkách hrajou na low obtížnost a určitě nějaký ten zvýšený armor (nesmrtelnost), přeci jenom, by nechtěli, aby jim po 5ti minutách hraní zabili hráče a oni museli začít odznova...
-
Rovnou můžou dávat "nesmrtelnost zapnuta od začátku hry". Nechápu jak tohle může někoho bavit s takovou tupou AI ... to si raději pustím pořádný film než promrhat x hodin tady u takové hovadiny.
-
tak ono to teoreticky jde, ze. prece jenom vdechovat kour skrz slabou latku neni nic nadlidskeho. dokonce je ta latka i tak ohebna, ze jde zmenit jeji tvar natolik aby se prizpusobil rtum a ty pak pres latku cigaretu udrzeli. *5*
-
Nemyslíš, že je lepší když si je lidi střílí ve hrách a ne po lesích? Všude se pořád mluví jak hry podněcují agresivitu, ale to, že ji dokáží taky skvěle uvolnit, to se neříká...
-
Další načančaná pitomost pro slaboduché, kde chybí i taková základní věc jako je Zdraví.
-
ten musíš usušit, ubalit, odpálit a pak hrát fc3 *1*
-
Souhlas, určitě má tenhle non Rambo styl něco do sebe, osobně se mi docela líbilo, jak zásahy do různých částí těla byly řešený ve SWATech, konkrétně mě teď napadá 4... *14* Pokud tě takovej druh her baví a nehráls, určitě doporučuju... *5*
-
To jsme se asi narodili do blbý doby. Hlavně, aby se hlavní hrdinové zase drsně šklebili.
-
Hm ...zaporak... posobi na mna skor ako moooc zly metrosexualny "badboy" z nejakeho francuzskeho discobaru ...minicirecko + ocne tiene ...bojim:c
Psychoticki zmr.i ala scarface Pacino ftw, to by som potom pribehu hry viac uveril. -
Ved komu sa mali neh sa da hru na najtahsiu uroven a tam sa musi uz viacej premyslat a kryt nie :P
-
V Arme II som sa stretal so smrtou dost casto po jednej alebo dvoch ranach. Myslim, ze aj Metro malo tuto "ficuru" na najtazsej urovni. Tam nebolo vidno ani HUD.
-
Vypadá to pěkně, ale furt mi na tom něco nesedí. Dle mě to vypadá strašně budgetově, aspoň na tich videích :) Musim říct že afrika z dvojky mě lákala mnohem víc než tropickej ráj *4*
-
co ten weed tam ..... *5*
-
doufám že i lidí
-
Á jé citlivka.
-
Nesnasim zabijeni zvirat, ani ve hrach
-
a co tak si pozriet toreraz vidane gameplay videa a az potom si pozriet toto? *3*
-
ze by zamer? hmm
-
ešte predátora, s ohníkom by sa dali robi´t pastičky