Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jděte už do prd*le s tou reklamou přes posuvník videa !!!!!!!!!! *16* *16*
    • akurat som to chcel napisat, chcem pretocit alebo zmenit hlas a dr*ne mi to tu blbu reklamu, je problem to dat hore?
      • ze by zamer? hmm
    • Proč si prostě nestáhneš adblock?
    • N7N7
      A hodně hluboko !!! *16*
  • BoB.2
    Ten borec co kouří tu cigaretu přes šátek je dobrej ,asi dodatečnej filtr. *15*
    • tak ono to teoreticky jde, ze. prece jenom vdechovat kour skrz slabou latku neni nic nadlidskeho. dokonce je ta latka i tak ohebna, ze jde zmenit jeji tvar natolik aby se prizpusobil rtum a ty pak pres latku cigaretu udrzeli. *5*
  • Cahir
    Vaas je afektovanej a nepřesvědčivej trapák.
  • KeanuX
    Vypadá to pěkně, ale furt mi na tom něco nesedí. Dle mě to vypadá strašně budgetově, aspoň na tich videích :) Musim říct že afrika z dvojky mě lákala mnohem víc než tropickej ráj *4*
  • vsiml jsem si, ze se tvurci inspirovali ctvrtym rambem v jednom momentu. :)
    • N7N7
      Škoda, že se nenechali inspirovat čtvrtým Rambem v počtu utržených končetin a vyhřezlých střívek. Pořádná jatka, to bych si vážně nechal líbit! *14*
  • Ta AI aj vobec nieco robi? pre boha ved tie reakcie su smiesne
    • Přijde ti to jako GAMEPLAY? Tohle je jen trailer.
      • a co tak si pozriet toreraz vidane gameplay videa a az potom si pozriet toto? *3*
  • Stejně bych řek, že na těch předvaděčkách hrajou na low obtížnost a určitě nějaký ten zvýšený armor (nesmrtelnost), přeci jenom, by nechtěli, aby jim po 5ti minutách hraní zabili hráče a oni museli začít odznova...
  • Tady na diskusi o FR3 se vždycky nejvíc odreaguju. Hlavně ohledně té UI. Jednou by sem mohl někdo, kdo to chce probrat, konkrétně vyjádřit co se mu na ní nelíbí. Hodně by to zajímalo určitě i ostatní. Jenom napsáno Stupidní UI. Ale včem se mu konkrétně zdá, to už se nezmiňuje.
  • Už by mohl taky někdo udělat hru, ve které hrdina nepostřílí 50 tuctů vojáků v jedné vesničce a výjde ze souboje s počkábaným loktem od toho, jak se někde krčil.
    Proč radji neudělat hru, ve které kulka=smrt či, je-li rána do ruky, nemožnost používat ruku, dokud se hráč nevyléčí.
    Souboje by byly napínavé, hráči by museli přemýšlet a nevypadalo by to tak divně.
    • V Arme II som sa stretal so smrtou dost casto po jednej alebo dvoch ranach. Myslim, ze aj Metro malo tuto "ficuru" na najtazsej urovni. Tam nebolo vidno ani HUD.
      • Ved komu sa mali neh sa da hru na najtahsiu uroven a tam sa musi uz viacej premyslat a kryt nie :P
    • Tak napiš třeba nějaký firmě určitě by taková hra měla velké ohlasy protože by každýho bavilo neustále umírat (i přesto že hraje takticky) a navíc 1 střela tě nemusí nutně zabít pokud nosíš vestu a máš štěstí. Jo a ještě jedna věc kulky má pes zbraň má náboje/střely/projektily.
      • Proč by měl dotyčný umírat, pokud hraje takticky?
        Co takhle udělat to jako stealth hru typu Deus Ex?
      • Asharak
        Pes má varlata a kulky třeba mušketa.
    • BoB.2
      To by u tohohle tipu hry bylo strašně zábavný. *16*
      • Já neřek, že to má být u téhle hry.
        *16*
    • Taky mi přijde dost divný, že ve střílečkách nemusim jíst, pít, chodit na hajzlík a další věci. Ty HRY jsou fakt trapný... :P
      • id*ot... :P
    • N7N7
      "je-li rána do ruky, nemožnost používat ruku, dokud se hráč nevyléčí" - jako že bys v té hře ležel 2 týdny v nemocnici než se ti uzdraví ruka? *2* Na jednu kulku chcípneš třeba v Armě nebo v Operaci Flešpoint.. ale víš jak, ne každého baví neustále chcípat.
      • Nepochopil.
        Samozřejmě, že hrdina se uzdraví pomocí lékarničky (způsob uzdravování jako v Call of Cthulhu: DCOTE by asi byl nejlepší), protože neříkám, že chci totální realismus. Jen je hloupé, když je hlavní hrdina nesmrtelný rek.
        • Souhlas, určitě má tenhle non Rambo styl něco do sebe, osobně se mi docela líbilo, jak zásahy do různých částí těla byly řešený ve SWATech, konkrétně mě teď napadá 4... *14* Pokud tě takovej druh her baví a nehráls, určitě doporučuju... *5*
      • presne, treba pre robit hlavne pre masy, co su hlavne deti, keby to bolo trocha tazsie ako CoD, kto by to hral? *8*
  • ešte predátora, s ohníkom by sa dali robi´t pastičky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit