Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hanzales
    Pěkně napsané ;o) Ono ani tak nejde o jednotlivce, ti jsou ve městě i na vesnici takoví i makoví :) Ale ty místa jsou vystihnutá celkem pěkně. Já třeba vyrostl v Ostravě, žiju v Praze, ale kurňa na vesnici (nějakou pěknou) bych se přestěhoval hned. Kdybych se zabouchl do vesničanky s městskou fóbií a musel se přestěhovat za ní na vesnici tak neváhám ani vteřinu. Už mám těch betónů a tisíce "cizích" lidí šlapoucích jeden přes druhého občas taky po krk. Chvíli bych docela i požil pěkně v přírodě. Když takhle někam mimo město zavítám, tak na mně úplně dýchá ta pohoda, klid a relax a to i při práci. Ostatně na nějaké ty akce se dá vždycky do města dojet a aspoň to má člověk i s akční cestou tam a akčnější zpátky ;o) Já jsem pro vesnici ;o)
  • pardon FS2015 :)
  • Ty nejdůležitější věci je možné automatizovat najmutím nádeníka (tlačítko H tušim) a on pak třeba zaseje, zvoře, zkultivuje nebo sklidí. U sklízení ale stejně musíš růčo jet vedle kombajnu a nechat si ládovat přívěs. Stejně s hnojením, taky musíš ručně, to jde ale s lepším vybavením docela rychle. "Nejotravnější" je to ježdění vedle kombajnu, kdy traktor není schopný jet rovně a hlavně ani stejnou rychlostí jako kombajn (ani když zařadíš rychlost na sklízení) . Kdo ví co udělají v FS2014.
  • Dogkiller
    Tak aspoň na jedné věci se shodneme. *4* Na vesnici když někdo umře, tak každý občan dostane do schránky parte, protože je to pro celou obec smutná událost. Ve městě to visí někde na tabuli, lidi chodí kolem a každému je to jedno. Hodně lidí z města si pořizuje domek nebo chatku na vesnici a jezdí tam trávit víkendy, protože je to v té betonové džungli už prostě nebaví. Na vesnici je krásně. *4*
  • A zaslouženě by sis měl ustědřit políček. :) Né mínusy.
  • Hehe...já jo. Mívám herní záchvaty a už mám prostě dost těch prostřílených plechů a zmasakrovaných nepřátel a hlubokých rozhodnutí bez jakéhokoliv dopadu na děj a tak se vždycky na pár dní musím zrelaxovat. Beze srandy jsem to koupil na Steamu v Titanium edici.
  • Nevite jestli je možne v teto hre aby za vas ridila ty stroje AI? skratka abyste nemuseli obdelavat všechno sami ale dat prikaz svym delnikum a zatimco vy budete delat nekde, oni budou obdelavat jine pole.
    Jinak kdo ma rad tuhle tematiku tak jestvuje strategie farming giant - je to i na steamu. sice jsem to osobne nehrál ale videl jsem gameplaye a vypada to zajimave.
  • Jack1947
    Coop nebo i týmová klání kdo dříve sklidí řepu olejku by taky nebyly marné, také agresivnější model kdy se dá po vzoru konkurenčních her i zbavit nevítané konkurence - najížděním a rozbijením ostatních traktorů důležité by byly i získané kredity za které by se dal pořídit nejen lepší traktor ale např odolnější brnění, silnější nárazník a ap... vrcholem by bylo možné namontova si i nějaké ty zbraně vedle kos,hrábí a jiných standartních zemědělských potřeb by byl třeba i kdyzpozici metač obilních svazanců a nebo obiloový kulomet - saozřejmně další zbraně a vozidla by byly součástí DLC nebo i updatů a DLC by stáli celkem asi čtvrtinu ceny ze hry a bylo by jich zatím přesně 5. Taková to hra by vydržela celkem dlouho a další díl by mohl následovat až za pár let třeba i deset. *5*
  • Je to výborná hra, ovšem do simulace má daleko, chtělo by to vylepšit singl a přidat soupeřící farmáře - NPC.
  • Jack1947
    USA , potažmo anglie atp... je hlavně dobrá pro mladší lidi, mohou se tam jak jít vzdělávat tak později i třeba pracovat.

USA není nejdokonalejší ale zase to tam funguje a vždycky bude, nemají tam takové potíže s ekonomikou a jiné problémy (to že jsou američani někteří retardi, už je něco jiného)
    Tak zbytečné tady se zase rozepisovat, beztak zbudou jen mínusy... ono ostatně kdekoli v evropě je lépe jak tady. Takže ani nemusí člověk daleko, v USA by byl už jen problém s tím setrváním i když zas tolik ne ale spíš to že aby člověk se nějak prokázal musel by chtě nexchtě dělat na černo atp... ale tak není špatný si zapřemejšlet jaké by to bylo.
  • Jack1947
    Páni, to jsem si myslel že budeš zapsán zde jen tím hejtem indiovek. Poprvé s tebou souhlasím a máš +1 protože sám bych to nenapsal lépe. *4* Když někdo umře u nás tak má (většinou starší lidé) napsáno jak v kukátku/dobnetu (místní noviny) o něm napsáno a i to je vyvěšené např na tabuli kde si to všichni mohou přečíst. Hlavně by mi právě vadilo, žít ve městě z toho důvodu jak řikáš být v zajetí betonu a paneláků potažmo činžáků - nemluvě o tom že bych byl omezován.
  • Dogkiller
    Nenech se zmást, ono to v tom jů-es-ej taky nebude kdovíjak růžové...
  • Dogkiller
    No ve městě můžeš tak akorát chodit po obchodech, ale jinak je to jen betonová džungle. Na vesnici je mnohem víc možností co dělat, můžeš jít do lesa, na louku, hupsnout do rybníka nebo na poli rajzovat na fechtlovi nebo si jen tak relaxovat na zahradě. Ve srovnání s městem máš mnohem větší volnost a svobodu. Jsem šťastný, že jsem si prožil dětství na vesnici a ne ve městě.
  • Jack1947
    Náhodou, já bych neměnil ... *4*
  • jindra.veliky
    ne kazdej vyrustal mezi buranama na vesnici *3*
  • Čo z toho že majú nový engine keď detaily strojov sú také že ste radi že sa vôbec točia kolesá... doteraz som skúšal každý farming simulátor a vobec ma to neoslovilo...
  • Jack1947
    Prostě sen každého kluka vždycky byl sednout si za volant traktoru a jít sekat obilí... tady už není o čem dál mluvit - tohle rád zahraje každý. *4*
  • Dogkiller
    Konečně jedna smysluplná hra.
  • A už jsi se s tím svěřoval svému psychiatrovi?
  • a pak že na konzole nevycházejí simulátory *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit