-
musim se vsim souhlasit
-
pán smutný, mám na mysli presne tú lištu s menom strelca a časom kedy bol gól strelený, ja či už hrajem manager mode alebo priateľák, jednoducho mi to neukazuje tú lištu vôbec...neviem kde môže byť problém
-
tak aby sme boli v obraze ja o jablkách , ty o hruškách.
-
Nevim jestli fotbalovější, ale rozhodně je Fifa zábavnější. Co se týče golu z nějaké větší vzdálenosti, tak v novej Fifě to zas tak snadný neni, jako to bejvalo. Zkus si plnou verzi na nejtěžší obtížnost a pak dělej nějaké zévěry.
-
kdyz si vsechno nastavis na manual, tak ti pride pes fotbalovejsi? mne teda ne, ale to je kazdeho nazor *4*
-
nechapu , jak tohle nekdo muze povazovat za fotbalovejsi hru nez pes, ve fife pada nejvice golu ze stredni a velke vzdalenosti, neni to proste problem, padaji uzasne goly nozkama,patickama, prihravky sou presne, a hracum se stava malokdy ze by se netrefil apod... pokud se vam libi tohle tak proc ne, hrajte si fifu, ja mam radsi fotbalovejsi PES, kterej udelal vetsi skok kupredu nez kdy jindy, zapasy se podobaji mnohem vice realu a i kdyz paradni goly padaji jen obcas, tak je to pro me proste fotbalovejsi hra ( asi neco jako operace flaspoint 2 (spise arkadova strilecka) a ARMA 2 (hra blizicise simulaci ) :-)
-
pokud vím tak to tam je i u ''normalniho'' goli.
nevim co ma na mysli -
Teď upřímně netuším co máte na mysli, nemůže to být tím, že se mi povedlo s mistrem Grygerou vsítit si vlastence a není to "regulérní" gól?
-
co to meleš?
za 1.tohle je i na pc i na konzolích
za 2.grafika na konzolích je hezčí :)
navíc už dle screenu manager modu je to pc, -
keď je toto pc verzia ako je možné že vidím indikátor streleného gólu v tom štvrtom screenshote , ja to napr. v tej hre nemám .... http://admin.dev.games.cz/uploads/fifa18-game13627-img192124.jpg
-
Je zaujimave ze na FIFA 11 su velmi zmiesane nazory. Na jednej strane chapem po poslednych mnoho rocnikoch FIFA skepticizmus oddanych fanusikov PES [medzi ktorych som do tejto sezony patril aj ja] ale na druhu stranu uz po hrani FIFA11 demo verzie mi doslo ako daleko pozadu je PC futbal oproti tym konzolovym. Jedinu skutocnu chybu v hre vidim v absencii Champions league,co je ale pri hratelnosti a hlavne skvelom pohybe hracov pomerne zanedbatelne, ja osobne som si vytvoril vlastnu ligu kde su vsetky top muzstva. Skoda ze tato hra nevysla pred rokom, a tato verzia teda neobsahuje niektore vylepsenia ktore obsahuje FIFA11 na konzoly [managermode-be a pro]. Kazdopadne prvy krat po dobe ked si ani nepamatam kedy som naposledy hral viac nez 1-2 zapasy FIFA u mna vhyhrava nad subeznou verziou PES na celej ciare!