Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím....Mám 2 Klávesnice , chceme hrát z brachou ale když zapnu zápas tak to jde jen pro jednoho hráča nebo ovladačem
  • keď je toto pc verzia ako je možné že vidím indikátor streleného gólu v tom štvrtom screenshote , ja to napr. v tej hre nemám .... http://admin.dev.games.cz/uploads/fifa18-game13627-img192124.jpg
    • ales.smutny
      Teď upřímně netuším co máte na mysli, nemůže to být tím, že se mi povedlo s mistrem Grygerou vsítit si vlastence a není to "regulérní" gól?
      • pán smutný, mám na mysli presne tú lištu s menom strelca a časom kedy bol gól strelený, ja či už hrajem manager mode alebo priateľák, jednoducho mi to neukazuje tú lištu vôbec...neviem kde môže byť problém
        • ales.smutny
          Tak to také netuším. Tohle je normální distribuovaná ofic. PC verze...
          • musíš počkat a nic nemačkat... udělat třeba oslavu a čekat.
      • pokud vím tak to tam je i u ''normalniho'' goli.
        nevim co ma na mysli
    • co to meleš?
      za 1.tohle je i na pc i na konzolích
      za 2.grafika na konzolích je hezčí :)

navíc už dle screenu manager modu je to pc,
      • tak aby sme boli v obraze ja o jablkách , ty o hruškách.
  • nechapu , jak tohle nekdo muze povazovat za fotbalovejsi hru nez pes, ve fife pada nejvice golu ze stredni a velke vzdalenosti, neni to proste problem, padaji uzasne goly nozkama,patickama, prihravky sou presne, a hracum se stava malokdy ze by se netrefil apod... pokud se vam libi tohle tak proc ne, hrajte si fifu, ja mam radsi fotbalovejsi PES, kterej udelal vetsi skok kupredu nez kdy jindy, zapasy se podobaji mnohem vice realu a i kdyz paradni goly padaji jen obcas, tak je to pro me proste fotbalovejsi hra ( asi neco jako operace flaspoint 2 (spise arkadova strilecka) a ARMA 2 (hra blizicise simulaci ) :-)
    • Assisted forever co? ;)
    • Nevim jestli fotbalovější, ale rozhodně je Fifa zábavnější. Co se týče golu z nějaké větší vzdálenosti, tak v novej Fifě to zas tak snadný neni, jako to bejvalo. Zkus si plnou verzi na nejtěžší obtížnost a pak dělej nějaké zévěry.
      • Přesně tak nová fifa právě přináší: nepřesné přihrávky, goly z dálky je hodně špatné dát a hlavně hráči prostě musí ta rána sednou jinak to nedá. Každá střela je absolutně jiná i když jí dáš stejné parametry. Kupuju si Fifi dlouho a minule jsem uznal že Pesko 10 je prostě lepší ale teď konečně FIFA 11 !!!
    • kdyz si vsechno nastavis na manual, tak ti pride pes fotbalovejsi? mne teda ne, ale to je kazdeho nazor *4*
  • Musim na to mýt shader model 3.0
  • Do konzolové verze to má ještě hodně daleko...
    • To je sice možný, ale pro PC je to pořád velký krok dopředu.
  • PESko 2011 je suverenne lepsie, hratelnejsie ako nova Fifa!!!
    hral som obe a je tam velky rozdiel..neviem co to tu niektori melete
    • PESko lepší?? :-D :-D Pokud si zkusíš demo Fifi na klávesnici, opravdu může bejt PES lepší.
      Zkus si plnou verzi s gamepadem na nejtěžší obtížnost a vypni všechny asistence a pak se tu oháněj s PES.
      Letošní PES o proti "novej" Fifě nestojí ani za zmínku.
      • Uprimne povedane tie prihravky boli vec ktora mi na novej PES verzii liezli n ajviac na nervy, vo vrcholnom futbale ze by teamy potrebovali fakt namahu aby si presne prihravali to je uplny vysmech, a hlavne 360 control je pre ludi co nemaju gamepady uplne zbytocne a rusi to celkovu plynulost z hry. Jedine co malo Pes lepsie tento rok bola mozno o nieco grafika, a licencie na champions league a pod. Ale ked potrebujete hrat futbal kvoli uzasnej grafike tak neni o com, pre mna su sportove hry o hratelnosti a pocitu z hry nie o tom ako to krasne vyzera, na to si mozem readsej zahrat hocjaku strielacku!
    • Hele, uklidni se, my všichni jsme tady vyzkoušeli obě hry... A ne, nové PES to letos skutečně nedrtí, právě naopak. Též jsem pařil PES v posledních letech, avšak byl stále nespokojenější... Letos jsem konečně ve svém živlu, FIFA 11 je velmi nadějný fotbal nyní už i pro PC, moc mě baví *4*
  • cau chtel jsem se zeptat jestli nekdo nemate nejaky trik jak ve fife 10 na xbox udelat , aby hraci v sezone byli casteji zraneni? nebo popr. jake mate zkusenosti se live season 2.0 ... co to vlastne je ? nekde sem cetl ze to kopiruje deni v realu, kdo ma formu , kdo je zranenej ... tak by me zajimalo jestli treba pak jsou hraci casteji zraneni ?
  • Jsem fanda Fify a i když Fifa 13 mě zaujala tak pořád lepší patch na fifu 11 csep 11 kde to mám až do Krajské soutěže ale mám problém tam dostat vlastní hudbu a to výrobce dokonce popisuje že tam vlastní hudba i pokřik dát jde.Poradí mi někdo jak na to ? Děkuji.
  • "PC se konečně dočkalo důstojného fotbalu" - kecy jsou to, ja uz tady nedokazu docist ani recenzi do konce, protoze vsude je mi naustale predhazovano, jak konzole je lepsi. Jestli jo, tak kde mate DX11 :-D ???
    K veci: dustojne jsem si zahral uz FIFA 98 a reknete mi co v te dobe bylo lepsiho?
    • Kvalita fotbalu se pozna podle toho, jestli jede na DX11? Opravdu zajimave meritko kvality. Nastesti kazdy neni takovy hnup a pro nej je meritko hratelnost, moznosti nasteaveni apod. Nikoli to, jestli bude mit hrac o 500 polygonu vic nebo mene, nebo jestli tam bude nejaka teselace, ale spise, jestli bude dobre fungoivat 360 stupnove ovladani namisto 8 smeru apod. V grafice je PC opravdu dal, nez 5 let stare konsole, ale to je taky jedina vyhoda. Fifa11 je na konsolich o 1 rok dal a nic s tim nenadela ani DX11 lojzo jeden. *3*
  • kde najdu nejake forum na tehle strance? neco kde bych mohl psat na temu tohto noveho dizajnu stranek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit