Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj vsichni , mastil jsem poslednii 3 sezony fifu na PS3 ale letos budu hrat na pc..
    Nechapu jak nekdo muze tvrdit ze na konzoli je hezci grafika... MAm PS3 doma a zkusil sem demo na pc a ps3 a pc grafika pokud ji mam v 1920 na 1200 na full tak ps3 vypada jako spatny vtip takze nechapu jak tu muze nekdo tvrdit ze na konzolich je hezci grafika.. a co se tyce hratelnosti tak mi proste sedi letos vic na pc..
  • Tak ja som si kupil najprv FIFU, lebo som sa nejako nechal "namotat" a samozrejme je to dobra hra, omnoho lepsia ako predchadzajuce roky, ale mal som moznost zahrat si nasledne aj PES 2011 a ten mi nejako sedi viac...asi preto, ze som nan zvyknuty.... + prezentacia, grafika je omnoho lepsia v PESku...
    takze teraz mi zostala FIFA, ktoru by som rad predal...povedzme za 20 EUR...nova stala 35....nema niekto zaujem? *3*
  • No nevim,hral sem demo fifa 11,ale lepsi nez pes2011 mi to neprijde. Nejlepsi fotbal na pc byl pes6 a pak se tato serie zacala zhorsovat,ale porad se me zda lepsi nez fifa,zvlast dyz uz vychazi mnoho uprav,ktere nahrazuji absence licenci.
    • po demu sem si taky myslel, ze pes bude lepsi, protoze fifa se na amatera strasne rychle obehrala... je to kazdeho vec, ale z meho uhlu pohledu letos pes nesaha fife ani po kolena... te konzolove ani po kotniky... a to sem vzdycky hral psa na pc
  • PESko 2011 je suverenne lepsie, hratelnejsie ako nova Fifa!!!
    hral som obe a je tam velky rozdiel..neviem co to tu niektori melete
    • PESko lepší?? :-D :-D Pokud si zkusíš demo Fifi na klávesnici, opravdu může bejt PES lepší.
      Zkus si plnou verzi s gamepadem na nejtěžší obtížnost a vypni všechny asistence a pak se tu oháněj s PES.
      Letošní PES o proti "novej" Fifě nestojí ani za zmínku.
      • Uprimne povedane tie prihravky boli vec ktora mi na novej PES verzii liezli n ajviac na nervy, vo vrcholnom futbale ze by teamy potrebovali fakt namahu aby si presne prihravali to je uplny vysmech, a hlavne 360 control je pre ludi co nemaju gamepady uplne zbytocne a rusi to celkovu plynulost z hry. Jedine co malo Pes lepsie tento rok bola mozno o nieco grafika, a licencie na champions league a pod. Ale ked potrebujete hrat futbal kvoli uzasnej grafike tak neni o com, pre mna su sportove hry o hratelnosti a pocitu z hry nie o tom ako to krasne vyzera, na to si mozem readsej zahrat hocjaku strielacku!
    • Hele, uklidni se, my všichni jsme tady vyzkoušeli obě hry... A ne, nové PES to letos skutečně nedrtí, právě naopak. Též jsem pařil PES v posledních letech, avšak byl stále nespokojenější... Letos jsem konečně ve svém živlu, FIFA 11 je velmi nadějný fotbal nyní už i pro PC, moc mě baví *4*
  • Do konzolové verze to má ještě hodně daleko...
    • To je sice možný, ale pro PC je to pořád velký krok dopředu.
  • FIFA 11 jasne vyhrava nad PES 11 ...ale tak co sa dalo cakat pes na novom engine (08-11) je priserna parodia slavnych casov. co sa ale tyka zatial najlepsej fotbalovej hry, tak ani tieto nove FIFA hry sa na stare PES5-6 nechytaju. skratka moc naskriptovane to je , padaju tam stale rovnake goly , a proste neni to ono, neni tam citit ta absolutna kontrola nad dianim na ihrisku ako v PES 5 ci 6 . vo FIFE hravam sice len be a pro - je to taka zabavka , na klasicke hranie mam stale suverennu PES 6 (o licenciach to neni mam v pesku novsie licencie jak vo fife) kazdopadne som zvedavy na buduci rok, ako to bude s fifou, a ci budu konami pokracovat v ich patetickom snazeni o kvalitne pesko
    • Moje řeč. Fifu jsem sice hrál naposled 2003, od té doby jenom PES, ale letos už je Fifa na PC o něco lepší. Nechápu Konami, že ještě pořád vydržuje tento v uvozovkách "next-gen" engine, na kterým žádný dobrý fotbal ještě nevyšel. Neustále se jenom balancuje gameplay a nějak se zapomíná s přidáváním nových prvků.
  • novy pes ma celkem smulu - kdyz letos vydaji od pes6 nejlepsi fotbal, tak prijde ea s next-gen verzi fify pro pc. to je podpasovka jak svin, ale zato libova! protoze nova fifa na pc jasne vitezi. nejde mi o licence ani grafiku, ale hratelnostne je na tom mnohem lip. nikdy bych neveril, ze fifa bude min naskriptovana nez pes. byl jsem pes-ar...do vydani dema fify 11 ;) sorry konami, dostali jste cocku...
  • nechapu , jak tohle nekdo muze povazovat za fotbalovejsi hru nez pes, ve fife pada nejvice golu ze stredni a velke vzdalenosti, neni to proste problem, padaji uzasne goly nozkama,patickama, prihravky sou presne, a hracum se stava malokdy ze by se netrefil apod... pokud se vam libi tohle tak proc ne, hrajte si fifu, ja mam radsi fotbalovejsi PES, kterej udelal vetsi skok kupredu nez kdy jindy, zapasy se podobaji mnohem vice realu a i kdyz paradni goly padaji jen obcas, tak je to pro me proste fotbalovejsi hra ( asi neco jako operace flaspoint 2 (spise arkadova strilecka) a ARMA 2 (hra blizicise simulaci ) :-)
    • Assisted forever co? ;)
    • Nevim jestli fotbalovější, ale rozhodně je Fifa zábavnější. Co se týče golu z nějaké větší vzdálenosti, tak v novej Fifě to zas tak snadný neni, jako to bejvalo. Zkus si plnou verzi na nejtěžší obtížnost a pak dělej nějaké zévěry.
      • Přesně tak nová fifa právě přináší: nepřesné přihrávky, goly z dálky je hodně špatné dát a hlavně hráči prostě musí ta rána sednou jinak to nedá. Každá střela je absolutně jiná i když jí dáš stejné parametry. Kupuju si Fifi dlouho a minule jsem uznal že Pesko 10 je prostě lepší ale teď konečně FIFA 11 !!!
    • kdyz si vsechno nastavis na manual, tak ti pride pes fotbalovejsi? mne teda ne, ale to je kazdeho nazor *4*
  • keď je toto pc verzia ako je možné že vidím indikátor streleného gólu v tom štvrtom screenshote , ja to napr. v tej hre nemám .... http://admin.dev.games.cz/uploads/fifa18-game13627-img192124.jpg
    • ales.smutny
      Teď upřímně netuším co máte na mysli, nemůže to být tím, že se mi povedlo s mistrem Grygerou vsítit si vlastence a není to "regulérní" gól?
      • pán smutný, mám na mysli presne tú lištu s menom strelca a časom kedy bol gól strelený, ja či už hrajem manager mode alebo priateľák, jednoducho mi to neukazuje tú lištu vôbec...neviem kde môže byť problém
        • ales.smutny
          Tak to také netuším. Tohle je normální distribuovaná ofic. PC verze...
          • musíš počkat a nic nemačkat... udělat třeba oslavu a čekat.
      • pokud vím tak to tam je i u ''normalniho'' goli.
        nevim co ma na mysli
    • co to meleš?
      za 1.tohle je i na pc i na konzolích
      za 2.grafika na konzolích je hezčí :)

navíc už dle screenu manager modu je to pc,
      • tak aby sme boli v obraze ja o jablkách , ty o hruškách.
  • Je zaujimave ze na FIFA 11 su velmi zmiesane nazory. Na jednej strane chapem po poslednych mnoho rocnikoch FIFA skepticizmus oddanych fanusikov PES [medzi ktorych som do tejto sezony patril aj ja] ale na druhu stranu uz po hrani FIFA11 demo verzie mi doslo ako daleko pozadu je PC futbal oproti tym konzolovym. Jedinu skutocnu chybu v hre vidim v absencii Champions league,co je ale pri hratelnosti a hlavne skvelom pohybe hracov pomerne zanedbatelne, ja osobne som si vytvoril vlastnu ligu kde su vsetky top muzstva. Skoda ze tato hra nevysla pred rokom, a tato verzia teda neobsahuje niektore vylepsenia ktore obsahuje FIFA11 na konzoly [managermode-be a pro]. Kazdopadne prvy krat po dobe ked si ani nepamatam kedy som naposledy hral viac nez 1-2 zapasy FIFA u mna vhyhrava nad subeznou verziou PES na celej ciare!
    • presne s timto nazorem souhlasim ... byl sem fanousek pes od pes6 ... po dobu 4 dílu kdy fifa stála za starou belu ... ale az sem si zahral fifu 11 demo nějak jsem změnil názor... nové pesko sem hrál cca 5 minut než sem ho smazal .... hned ze začátku mě naštvala ta debilní kamera kterou jsem vůbec nemohl překousnout jak jde od hráču směrem k tribuně. Nová fifa u mě vítězí na plné čáře i když jsem vždy byl zastáncem PES.
    • musim se vsim souhlasit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit