Přejít na výpis diskuzí
FIFA 11 se loučí s kariérou sestřihem nejkrásnějších gólů
11.7.2011 | Petr Poláček
28 příspěvků
-
Niektore neboli az tak dobre, cakal som vacsie parady.
-
ha...kdyz uz dat nejake video tak tohle
http://www.youtube.com/watch?v=Qu3jmDcwe0g&feature=channel_video_title
jeden z nejlepsich hracu -
-
Patří k lepšímu ale na špičku nemá ...znáš.Phila potta?,kazooieho,hjerpsetha, MrAfro,barca boy apod...
-
-
no na tohle bych musel ještě hodně trénovat :)
-
Vie vobec pocitac faulovat? Minimalne polovica ukazok by v realnom futbale koncila faulom alebo vynutenou jedenastkou...
-
-
Je to ze singleplayeru, takže mohli hrát na nejnižší obtížnost, kdy si tě AI vlastně nevšímá.
-
-
paradne videa, len ja neviem ani za boha pochopit a to hram fifu 11 odkedy vysla az doteraz ako ti hraci dokazu tie triky tak dobre robit, klobuk dole:)
-
-
To chce hodně cviku ve dvou hráčích, simulovat si různý situace, správně ty kličky používat, strávil sem u toho plno času, ale pořád nemůžu říct že to dobře ovládám *1*
-
-
nj asi to zacnem tak robit, uz ma zacina stve ze este aj ked hram proti pc tak ma tlaci ze nemozem nic robit:D asi nemam na to talent:))
-
-
-
Tady je jeden můj gól s nůžkama v Ultimate Team : http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/73467229
-
Může mi někdo říct čím se na PC tyhle kličky dělají?
-
-
Jinak pro samotné kličky je ve hře detailní přehled, čím přesně jakou kličku udělat...
-
Tak nejlepší je samozřejmě pořídit xboxový gamepad s podporou pro PC - podle mě naprosto ideální do ruky a se skvělým rozmístěním tlačítek... Jinak se dá ve fifaconfig.exe namapovat tlačítka, s trochou cviku jsem byl schopný kličkovat s DELETE-HOME-END-PAGEDOWN mapováním (čili nad klasickými šipkami) líp, než dokážu s gamepadem, který jsem posléze pořídil a stále se do něj dostávám.
Ten gamepad je hlavně naprostou nutností pro all manual ovládání... -
-
díky
-
-
-
Nějaký sestřih pro NHL by taky neměli?
-
-
mrkni na youtube tam je toho haaaaaafo *2*
-
-
Fakt pekne goly niektore, niekotre ani ne ale to je fuk. Ono tie triky niesu zas tak narocne, keby som si natacal kazdy zapas co hram tak za ten rok by som asi aj so svojich zapasov natocil skoro rovnako kvalitny zostrih :D (az na niektore fakt famozne goly kedy clovek mal jasne aj kusok stastia)
Teoreticky viem urobit vsetky finty, aj ked clovek potrebuje mat v hlave aj nieco ine nez rozne kombinacie trikov do nejakej hry(napriklad fyziku) takze dokonale som si nacvicil len cca 5-6(plus nejake tie paradicky pri konickovani, ale to sa neda v zapase vyuzit takze neratam) , ale nejde ani tak o to kolko ich viete, ako to ci ich viete pouzit v pravy cas v zapase -napriklad len klasicke posunutie lopty do lava/prava (modifikator+analog vlavo alebo vpravo) ak je pouzite v pravy cas tak vam krasne uvolni cestu-hlavne na kridle, len treba vediet kedy to spravit, alebo zidanovka(modifikator+analog o 360°) tiez strasne jednoduchy trik ale ako ste mohli vidiet aj v otmto videu- v protiutokoch ma fatalne nasledky pre protihraca ( casto aj pre chudaka v brane :) Alebo taka ta jednoducha finta nvm nazvat(modifikator+analog dozadu,nasledne dopredu)- tiez je to vlemi pouzitelne... no nic dost bolo reci, proste pekne videa ;) -
suše arkáda no