Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Koukám, že tlaky a pár dolarů ze strany EA dokážou divy. FIFA 12 na PC bude jasný propadák a jen neználek může věřit jejich kecům, že to bude stejné jako na konzolích. Proč tedy neudělají i next gen NHL na PC? Jednoznačný král fotbalu na PC pro letošek bude PES 2012.
  • Ataker
    proboha
  • Jo. Já jsem kupříkladu vozejčkář, mám genetické onemocnění, které má za následek degenaritivní ochabování svalstva a jen díky téhle hře si můžu aspoň částečně vychutnat pocit z hraní fotbalu. Rád bych, aby se v udoucnu mnohem víc zlepšila právě část Be a Pro.
  • http://xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2832 tak fut nebude rikas? *1*
  • To byla ironie ....
  • Všichni doufáme, řekl bych *3*
  • Ne, že by mi na tom nějak extra záleželo, ale není trochu zvláštní, že můj příspěvek popisující fifu níže měl nejdříve (asi 3 hodiny zpět) 7+ za 7 souhlasných, za hodinu měl 2+ za 5 souhlasů a 3 nesouhlasy a teď má 4+ za 5 souhlasů a 1 nesouhlas?

Nebo mi něco uniklo na systému hodnocení?
  • lidi, chapete to, ze fifa bude letos uplne shodna s konzolovou verzi? takze be a goalkeeper tam bude stopro, myslim, ze i ultimate team, protoze k predobjednavce hry na pc muzete do tohoto modu ziskat ruzne bonusy... vubec bych se nebal toho, ze ea nedodrzi co reklo momentalne
  • no jelikož FIFA 11 PC = FIFA 10 Konzole tak je tvoje "úvaha zcestná"
  • ultimate team na pc nebude .) a to asi nikdy nevydělávalo by jim to:)
  • Máš pravdu, oni řeknou že PC verze bude totožná s konzolovou, se všema novinkama i blbostma jako Ultimate team a nakonec vydaj starou PC verzi Fifi 07 s aktualizovanýma soupiskama.....
  • *s EN
  • U mě bohužel ne, musel jsem proto pořídit dodatečně EN verzi (poté, co jsem vyzkoušel na warez verzi, že En s patchem funguje bez problémů)... Co jsem četl různě po fórech, tak to někomu jelo, někomu ne, někomu dokonce ani z EN ne... U mě ani na různých PC či NB CZ verze nešla, jak by měla.
  • Jasně. Sám to moc dobře znám taky, když se blíží "deadline" :)
  • Taky doufám
  • Moc bych jim nevěřil ...
  • uzivatel1982
    s timhle nazorem souhlasim natolik, ze se nespojojim jen s +1..přesný popis toho proč fifa baví:)....od definice,pres manualy az po styl hrani...
  • me by spíš zajímalo jestli bude opět Be a Goalkeeper a teď i v PC verzi ;-) opravdu bych to chtěl zkusit
  • to same jako konzolova *3*
  • jo? protoze 11ku mam taky dovezenou, to je pak jina *4* dik za info

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit