Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • fifu hraju na ps3 a co jediné té hře chybí je liga mistrů a evropská liga, nic víc pak se stane tato hra plnohodnotnou. Jenže licence má, ta zbytečně motivující konkurence pro fifu , nechápu je tam 6 soutěží a to je všechno. Co jediný mám u pro eva rád, tak to že je hnací motor pro fifu, toť vše !!!!!!
  • Pokud si myslíš, že je PES graficky lepší, tak seš asi slepej :)
  • licence su jedina lepsi vec co ma fifa oproti pes....no graficky a futbalovejsie je na to lip PES
  • kopni se do hlavy, treba pochopis ze od FIFY 11 je pes jen podradna hra. A to nemluvim a licencich, kdo kdy videl aby ve spanelském poharu hrala napr. Barcelona proti Readingu, ale jak je videt tak v pes je mozny vsechno.
  • kazdy ma svuj nazor
  • Ja mam rad oba fotbaly kdyz to splni me pozadavky realnosti dobrych brankaru a prekvapivych vysledku (outsider porazi favorita) tak nemam vyhrad hodne se mi liibl PES ted je zase na koni FIFA ale samozrejme si kazdy najde to sve takze ani jeden mansaft nemusi smutnit :)
  • Je to troll, toho si nevšímej *4*
  • Přesně tohle jsem chtěl napsat. Animace pohybu je v PES hodně ale hodně divná a i v tomto videu je to do4% vidět.
  • No tak tohle je hodně trapnej názor.
  • Nadpis by mel byt spise, co se bude hrat lepe! *3*
  • ty si kupujes pravidelne od roku 2008 fifu? *7*
  • PES je jednoznacne lepsi ....prihravky v pes su o 100% lepsi nez vo fife...fifa je pre deti a Pes pre tych co ten fotbal naozaj hraji a vedi o cem vravim.... a graficka stranka uz v Pes 6 bola lepsia ako ma fifa 11
  • vasekveselej
    Dokud jsem hrál na PC čiže do roku 2008 tak sem holdoval Pro Evu, oproti Fifě byla v té době naprostým skvostem, pak jsem přesedlal na Xbox, okusil nextgen Fifu a s Pro Evem byl konec, tohle pokračuje dodnes, vypadá to tak že ProEvo prostě rezignovalo a přijalo fakt že na Fifu momentálně nemá a pomalu se nesnaží o nějakou revoluci, je to škoda...
  • pes na pc bude vzdycky lepsi nez fifa
  • souhlas
  • Pes 2009 - lepsi pohyby nez fifa? dit to byla katastrofa, ty sprinty a vubec vsechno..
  • Driv jsem mel mnohem radsi PRO EVO..., jedinou fifu co jsem nejak vic hral byla fifa 07, az minula fifa 11 je velmi povedla a PES bohuzel nic nezlepsuje je to hodne velka skoda protoze kdyby se nezastavoval ve vyvoji tak by byl porad lepsi nez fifa, musim uznat ale ze fifa 11 me dostala a je opravdu luxusni..., v PES stojí za zmíňku jen ta atmosfera na stadionu ta je fakt bozi a jeste se mi libi ty strely z dalky (obcas se mi zda trochu nerealny :D), a vypada to ze i letos to vyhraje FIFA
  • Odulin
    Tahle rivalita PES vs Fifa se mi líbí. Od ročníku 95 do 03 jsme jeli s bratrem Fifu. Pak do roku 08 myslim, jsme nadsene presedlali na PES a posledni 3 roky zase jedeme sem tam Fifu.
  • Animace pohybu hráčů v PSU jsou hodně divné a nepřirozené. Trailer na FIFU se mi líbí o hodně víc.
  • Souhlasím. Kdysi jsem hrával pouze PES. To že jsem od 2010 přešel na Fifu, tak jsem udělal jen dobře. Fifa je pohlednější i fotbalovější. Ti kdo neznají Fifu, tak už v těch trailerech je poznat, že PES je parodie na pohyb. Škoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit