Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze by fifa bola len na gameboy tak to pochybujem....hram ju uz od dob fifa 94, kde bol vtedy pes ?

Pro evo po roku 2009 sa stala totalnou somarinou, menej uveritelny pohyb hracov, zla fyzika, lopta obcas robila co chcela a v neposlednej rade sprosty ale totalne dementny brankari.
    Dalsou vecou co v PES uz asi nikdy neuvidime je "uveritelnost" , ty hraci vyzeraju ako nejake ufa, vsetci maju rovnake nohy , rovnake pohyby len obcas nejaky ten "star" hrac ma nieco navyse.
    PES umrelo v roku 2009.
    Zato FIFA sa vybalancovala a rozhodne je to najlepsi fotbal na vsetkych platformach , a to ocividne vedia aj v EA , preto sa mozeme tesit na Cestinu (komentatori), co v PES nikdy neuvidime.Je mi jasne ze nova FIFA 12 bude bezkonkurencna, nove pohyby, novy motion capture, impact engine vyzera impozantne a uveritelne , precission dribling vyzera tiez super , tak a aby to uz bolo vydane !
  • p.AdamoKitini
    Ja si myslim,ze PES nic noveho neprinese,co se tyce funkcnich prvku,pouze se zlepsi graficka stranka hry,obliceje hracu ale hratelnost bude na stejne urovni,tak jako to bylo u puvodnich dilu PES.
    Za to FIFA mi prijde,ze se vyvojari stale snazi zlepsovat v hratelnosti,ale za to grafika zustava stejna.
    Ted je jen na hracich,jakou cestou se budou chtit vydat,jestli pujdou za hratelnosti nebo lepsim grafickym zpracovanim.
  • michaliuz18
    u mna rozhodne PES :) mam pre neho slabost uz od mala ... vzdy bude pre mna kralom, fifa je komercna somarinka co sa snazi zaposobit :) pritom pes ide zlatou strednou cestou a nikam sa nehrabe :) a napr. pri pesku 2009 boly pohyby ovela krajsie ako pri fife :) cize pes bol vzdy popredu, uz pri pro evo 2 ... co bola vtedy uplna zmena lebo sa hraci pohybovi do vsetkych smerov :) vtedy fifa bola len na gameboy :D ale je to kazdeho vkus ,a fifa tiez neni zla:)
  • No, trailer na FIFU vypadá podle mě lépe než trailer na PES .
  • nevim jak v jiných dílech PES, ale to jak hráči pořád sledujou míč, je opravdu zvláštní (i při střela a nahrávce)
  • vzdy som mal radsej Fifu teraz o to viac, ze prinasa velmi dobre vylepsenia, PES ma nikdy nebavil.
  • pod tohle bych se mohl podepsat... pes sem hral do sestky (pes 6 stale povazuju za asi nej fotbal co sem kdy na pc hral)... ale od te doby to de s nim od desiti k peti
  • misho8723
    To som si myslel asi tak do roku 2008, už len FIFA 09 na PC (!) bola lepšia ako PES, síce FIFA 10 bola blamáž na PC, ale FIFA 11 PC, aj keď stále nie na úrovni konzolových verzií, bola míle pred PES.. atmosféra na PES mŕtva ako vždy, grafika vo FIFE lepšia a to dost, a futbalovostou ešte viac.. fakt som bol fanúšikom Konami, ale čo robia s tou sériou v posledných rokoch, je katastrofa
  • doporocuju tento krok udelat co nejdriv... fifa uz je minimalne dva roky (na konzolich) o parnik pres pes... na pc od lonskeho rocniku
  • Doteraz som bol verný Pro Evolution Soccer, ale pokiaľ nezlepšia katastrofálnu AI všetkého živého na ihrisku, definitívne s touto hernou sériou končím.
  • Po technicke strance vitezi FIFA...Fotbalovosti, grafikou a atmosferou PES

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit