Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mě žádné sdílení, facebooky, twittery či ultimate/fantasy fotbaly nezajímají... Pouze offline režim kariéry. Člověk se dnes nejspíš musí zabarikádovat za třemi hardwarovými routery v řadě, aby se nestal obětí internetové pseudosocializace. *7*
    • a co prostě vytáhnout kabel? *1*
    • cumpi3
      a nebo to zpirátit, BOHUŽEL
  • Za chvíly už nebudeme potřebovat ani joypad, protože internet to zahraje za nás.
    • a potom daju do hier, ktore si zaplatis reklamy co ti pauznu hru a nebudu sa dat preskocit a aby si sa ich zbavil tak si budes musiet dokupit specialne DLC co ti ich odstrani na mesiac, potom ti zasa budu nabiehat kym si dalsie DLC nekupis.
      • Tvl tohle nerikej nahlas. Se divim ze to jeste nikoho nenapadlo davat reklamy behem hry.
        • shmeck
          Můžeme jen hádat, koho to napadne jako prvního. Za mě EA *7*
          • Ubisoft je taktéž skvělý kandidát. *8*
      • aspon netrepte *3*
  • Ja "sdilim" FIFU tak ze nazuju kopacky vezmu balon a jdu si s kamosi zahrat na nas "placek". *5*
    • ringmancz
      akorát touhle dobou to v našich končinách moc nejde (pokud nejsi masochista)
    • Nic se nevyrovná pocitu dobře odvedené práce na hřišti :)
    • No tak to je samozřejmě úplně nejlepší řešení. Ale taky je spousta lidí, co nemá kde nebo s kým hrát, bohužel.
      On i takový fotbálek v hale má dost co do sebe, když se "pár" sejde. Takže ano, na živo je na živo.
  • Trochu odbocim a zeptam se. Vi nekdo jak je to s ceskou ligou ?
    • Blbe, zapomeli implementovat kapriky, snad pristi rok ...
    • je to katastrofa *1*
      • ahola
        vole :D :D
  • shmeck
    Van Pussy v dresu Arsenalu *1*

EDIT: až teď jsem si všiml toho posledního odstavečku - takže sorry *3*
  • EAS Football Club funguje dobře a nikoho to neotravuje, výzvy kiaždé tři nebo dva dny jsou skvělé osvěžení a singleplayer prvků je tam dost takže mi to vůbec nevadí
  • Pane bože, kdo to je ten Yerli, který mluvil za všechny hráče? Nějaký jouda, který si myslí, že spasí svět, nejspíš...
    A co se týče dnešních trendů některých studií a on-line shopů, co prodávají hry, jak např. vidno, slavný Ubisoft (a nejen ten) už sklidil úrodu hořkých hrušek a bude jedině dobře, když se online hraní a jakýkoli způsob drm na určité úrovni stopne a o kvalitě a koupi těchto titulů bude rozhodovat především kvalita a možnost nákupu na více způsobů (v tom vidím jediný schůdný řešení vs drm).
    O žádný sociální (nesociální) služby nemám zájem, a pokud budu mít, rád si sám určím pravidla, kdy toho využiju a kdy ne. Stejně tak u nákupu her. Nemám zájem kupovat krabicovky, který jsou k ničemu, protože se stejně stahují ze Steamů apod., a když chci hru hrát, chce to po mě další drm, jen v bleděmodrým...
    Nechci být staromilský, ale co je moc, to je zkrátka příliš.
  • Kdyby se radši zaměřili na poladění online hry, kdy vás to v půlce zápasů nespojí. A taky ať poladěj manual control, respektive ať ho tam přidají, páč ten paskvil, co tam je, nemá s manuálem nic společného. + jestě ať menu dělá nějakej normální člověk a ne debil, protože v menu trávíte až moc času (né vlastní vinou). Kua zas mě ta fifa nas*ala a to už ju nějakej pátek nehraju.
  • Ja by som uvítal buď online kariérny mód (co-op, i pvp - niečo také, ako mala naposledy NHL 2004), resp. možnosť vytvárať online sezóny v UT s kamošmi + co-op. Toto je segment, ktorý mi totálne v súčasnej FIFE absentuje.
  • No zaměření se na doladění zní fajn, jenže to už jsem od EA slyšel už tolikrát :-D ...hlavně by konečně mohli doladit ty animace, aby šly vždy a spolehlivě přeskakovat, protože to mě občas vytáčí, koukat na nějakého šaška, co si zavazuje tkaničku a pak jde ven ze hry!! :-D ...nebo po 15. sézóně a odehraných desítkách zápasů v repre pořád vyskakuje hláška, že se chystám na svůj debut ...taková maličkost, ale štve mě to :-/ ...takže za mě pokud doladí takovéhle prkotiny, plus trocha pohybu a doladění fyziky, tak to bude super. Hlavně ať zase nenasazují nový engine...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit