Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čo ten žid s tou paličkou? To čo naznačuje s Evropa v 2.0?
  • MidnighT91
    Fotbal nesnáším, hraje to samej simulantskej, nagelovanej sporťáček. Přesto se ale musím zajímat, protože mi prostě neleze na mozek, jakej má smysl dělat stejnou hru na tři platformy ale pro tu nejvýkonější z nich udělat jednodušší fyziku??? Tedy jestli jsem to z předchozích článků správně pochopil, tak pc verze má být o tuto technologii pohybu ochuzena. Nebo se jedná o jinej aspekt hry??? Musím totiž přiznat že ta technologie je opravdu fascinující...
    • nie nebude to také isté na PC ako na X one atd, prosím čítajte oficialne spravy na ich FB alebo na ich stránkach, a ten nový "engine" sa teda nijako na tom trailery neukazuje, je to to isté, a tento rok asi radšej prejdem k PES aj tí majú prísť s novým enginom ...
    • na pc bude stejna verze jako na xbox , stejne jako tomu bylo v minulych dvou letech
    • Inquisitor
      Částečně máš s tím fotbalem pravdu, ale nesmíš házet všechny do jednoho pytle. Jinak fotbal je krásná hra a pár nagelovaných blbečků mi jí rozhodně neskazí.
      Ale ta politika EA je opravdu svinstvo, přitom prodeje Fify na pc nejsou nijak špatný. Tohle je výsměch všem pc hráčům kteří poctivě kupují. No to už je ale pár let a koukám že se nic nemění.
    • Pro PC/X360/PS3 by hra měla bejt stejná, ale na nextgen konzole budou sporty od EA na novym enginu.
      • nextgen ... myslis ty podprumerny PCcka? Tak to jo .. na ty potrebujou novej engine ... aby to vubec aspon nejak bezelo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit