Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To jako opravdu hry jako fifa nebo nhl kazdy rok ti sami lidi kupuji? Me to proste prijde strasne lacine prodavat kazdy rok tu samou hru, pripomina to nekonecne serialy pro zeny...
    • POdle poctu minusek u tvyho postu je tu takovych volu pomerne dost ;D.
      • Nekonecne serialy maji tez docela vysokou sledovanost. A ze lidi fifu kupuji je jasne, pokud by klesl zisk okamzite se takovy projekt zarizne.
    • Maarta
      Já osobně co dva roky, a to už je docela dost znatelný posun k lepšímu, co se týče hraní, mechanismů apod.
      takže tvrdit, že je to pořád ta samá hra, je docela mimo *3*
      • Ja si to proste nedokazu predstavit, pro me by to bylo neskutecne stereotypni. Ale taky nejsem fanda sportovniho byznysu takze to jde uplne mimo me. Jenom me tyhle sportovni zdimacky penez fascinuji ;-)
  • kapalka
    Ja vam nevim, mam nahrano 300+ hodin v aktualni fife a porad aktivne hraju, ale to video mi pripadalo v 90% totozne s aktualnim dilem. Mozna se mylim, ale proste mi to tak pripadlo.
    • to je mi te lito vyhodit pres 300 hodin zivota aby sis prizel v kuzi tech nul co tam behaj po hristi *1* (ne sorry jsou to hrozny borci, ktery vystrileli pulku afiky a pak zachranili 60 deti aby se k tomu svemu vytouzenemu sportu dostali *14* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit