Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím,

potřebuju poradit, hraju Ultimate team 14 na PS3. Samozřejmě on - line sezonu, po zápase se radujou, ukazujou nejlepší akce, goly a potom mě to spadne a napíše mě to že došlo k chybě se serverem ultimate team. Ale nestává se to moc často, nejčastěji když ten zápas vyhraju a to mě docela štve. Nemá taky někdo stejný problém ??
    • mě po každý hře spadne do okna xbox one
    • Jo já mam ten samej problem. A SE-E mě!
    • ja mam tky tendle problém , ale nevim jak na něj. KDYBY si něco pls zjistil tak zde je muj email: janekjakubv@seznam.cz
  • Na fifu jsem se vždy těšil ale když hráč 1.champions league předběhne Hazarda tak tak metám blesky...
    • Taky se mi moc nelíbí overall hodnocení některých hráčů...Valdes 85 / Nastasič 77 / Cole 85 atp...
      Fandím City a např. Nastasiče vidím hrávat a nechápu, jak může mít jen 77 jeden ze 4 nejlepších stoperů v PL ( i v jeho věku ) a má menší hodnocení než např Cahill / Lescott / Jagielka atp.
    • nevím o koho se jedalo, ale mohl být rychlejší. Horší je, pokud například J.Navase dobíhá J.Terry apod...a nebo co je ještě horší když Terry vezme balón a utíká s ním Navasovi.
      • dario.marques.798
        Sice trochu mimo mísu, ale - z tohoto důvodu se mi strašně líbí NBA2K, kde je každý atribut neskutečně znát. Hráč, se střelbou ze střední vzd B+ prostě skutečně střílí líp, než hráče, který má třeba "jen" B. Stejně tam rychlost, síla, bránění.. Z tohoto by si měli vzít v EA příklad a aplikovat to nejen na Fifu, ale i na NHL a možná i na další sporty, které ovšem nehraju, takže nevím. Je to tak, atributy zde prostě nehrajou až takovou roli...
      • Přesně to mě vadí...... hráči kteří na to rychlostně nemají jsou rychlejší než ti co jsou jasně rychlejší
  • je to nedodelana hra plan absurdních momentů, dost mě to nasr...
  • Mě prostě příjde trochu blbost recenzovat hru na hardwaru který nenabízí všechny možnosti dané hry (Ignite apod.) ... dokuď tu nebudou next-gen konzole (protože na jinym HW to nebude) tak recenze na tuhle hru o ničem nevypovídá.

A teď mě dislajkujte jak jen to jde *1*
    • Inquisitor
      Tak recenzuje se verze která teď vyšla. Až v listopadu vyjde nextgen , tak bude další recenze.
  • Chcel som sa opýtať..mam orig.verziu na xbox a niektoré prestupy niesu uskutočnene..napr: bale = real,ozil = arsenal,fellaini = man utd,to tak ma byť akože??? Fakt nechapem prečo to neni upravené
    • Smutný no. Zaplatíš za něco několik stovek a máš tam starší soupisky, než mám během pár hodin od komunity na nelicencované pesko. Důvod proč si např. fifu nekoupím, ale pěkně si jí cracknu. :D
      • KENNY1988
        Další b*b...od EA si můžeš stáhnout aktualizaci, já si jí stáhl a mám aktuální soupisky, jen kecy a kecy...a FIFA zase tolik nestojí a offline FIFA je téměř na nic...zlatý online :)
        • zdeeneek
          S tim zlatym onlinem to zase tak skvely neni - v minulych rocnicich se mi bezne stavalo, ze se mi protihraci ve hre 1vs1 bezne odpojovali pokud prohravali, pri hre 11vs11 hodne zalezi na jakou skupinu lidi narazis - kdyz mas v tymu idioty, kteri si vezmou brankare a jsou vsude mozne jen ne v brane (po zakroku si hodi balon pro sebe a zkousi kam az se proklickuji - vetsinou to konci na vlastni polovine a obdrzenym golem do prazdne brany). Ale pokud clovek narazi na aspon trochu normalni hrace, kteri se snazi se pohybovat v urcenych mistech pro danou pozici a nesoluji, tak je to pravda uplne jiny zazitek nez v singlu. Pokud ale nemas partu znamych lidi, tak mezi nahodnyma hracema jsem na takovyto normalni lidi moc stesti nemel.
    • urcite bude update, jen se neboj :D

Pokud vim, tak ještě přestupní období (urcite ne vsude) neskončilo, takže je lepší nakej ten tejden počkat.
      • A ako to mam potom aktualizovať na xbox 360.pomôžte mi prosím vás,som neštastný z toho :-/
        • Pri spustení hry ti ju ponúkne samo
          • Lenže tam treba internet však? Lebo mam xbox
  • FIFA 44?
  • tonnymontana
    Fifa sla absolutne mimo me. nikdy jsem ani jeden dil nehral, nejsem fanda fotbalu ale v posledni dobe me ty informace o novem dilu + nektere videa docela navnadila takze jsem si poridil levny leč slusny gamepad k pc a uvidime:) doufam ze me hra nezklame. jedna se o muj prvni fotbal takze jsem se nastesti vyhl tomu klasickemu vydavani noveho fotbalu kazdy rok s prkotinou navic za stejnou cenu:)
  • da sa nejak hrat multiplayer pc vs ps3??
  • Je sice hezke, ze se fifa 14 snazi o co nejlepsi hratelnost, ale aby mi v onlinu piskali i ofsajd, ktery ve skutecnosti neni, nebo vubec rozporuplne pískani rozhodciho, tak tohle me nebavi. Kazdy druhy hraje nakopávanou jako z fify 09 nebo co to bylo za dil. Kazdopadne jdu fifu vratit zpatky do regálu, pac me to za ten litr nestoji. Je to akorat hra k nasrání. Ja se chci jit ke kompu a k hram pobavit, vychutnat si nakej zazitek, a ne to denodenne vypinat nasranej kolik sem zase zazil chyb her a pojebanych nakopávacu balonů.

Proste fifa
  • Já si nestěžuju Evo sem nehrál nemůžu soudit ale tím lépe pro nás hráče pokud se opět hry přiblíží sobě a bude sčeho vybírat. Hraju FIFU 14 a netěžuju si celý život sem hrál fotbal a přijde mi to celkem fotbalové až na to jak tady kluci zmiňovali že rychlostně někteří hráči sou prostě jinde než mají být ale i tak si netěžuju. Je to dobrý fotbal uvidíme co přinese next-gen! Ale když člověk kouká na dnešní fotbal je to taky většinou boj o střed placu a nesouhlasím stím že se nedá už kombinovat jako u staré fify, jen je třeba využít všech možností které hra nabízí v ovládání viz podržení LB při přihrávce aby hráč po odehrání ihned nabíhal a když obejdu hráče jeden na jednoho tak u zrychlení používat i ravý analog pro předkopnutí pak mě nedobíhají hráči kteří sou pomalejší atd... ale jo to názoru já sem s novou fifou celkem spokojený. Fyzika míče a střel je skvělá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit