Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím mám problém hraji fifu 14 a pořád při kontaktu s protihráčem dostávám červené karty, prosím poraďte mi, co s tím? Nevím kde se stala chyba? Děkuji za pomoc *16*
  • Jack1947
    Po par zapasech v kariere za mezinarodni Burnley, nutno podotknout ze dost zapracovaly a hra je stale zabavna, a nebyt CZ komentare tak nevim jestli bych ji mnel vubec tak rad. Treba fyzika se my zda mnohe lepsi, ze to dava na vedomi ze vazne se hraje fotbal, mic udrzet neni sranda a souperi opet nic nedaruji obcas a urcite by mne nenapadlo ze v pratelskem 1utkani v kariere be a pro, dam gol hlavicku to ecekal ani brankar ani ja a presto jo a vyhrali jsme. Nevim Fifa me bavi proste i treba vic nez NHL (kdyz pominu souboje bez nich to neni sranda), nebo kop z rohu taky nahoda a dal jsem gol brankar opet asi usnul nebo co nebo pospaval. Vytka je ale k tomu ze se svym hracem si moc nezahraju, ted naposledy dokonce si asi natahl vaz/sval na noze , nebo co jakmile se de stridat pro nej hra konci, ja to pak postaru vzdy sehraju za cely tym a zatim jsem neprohral rezim poloprofesional. Myslim ze asi muzu rict ze 8/10 naprosto zaslouzeno. *3* *4* musel by tam byt nejaky vaznejsi problem aby zmenil moje, mineni. Uplna absence ceske extraligy zamrzela, ted vlastne to zacina bejt tezsi nebo se mi to zda mozna unavou ale jsem rad kdyz to uhraju na remizu a to je obcas fakt makacka, jeste je treba zminit pekne provedene " lokace uderu" micem hracu o ktere se mic zastavy a nebo odrazi ci zasekne a divim se ze se to nebere jako prehnana agresivita ci aspon neprimereny faul. *7*
  • ad "Ale v takovým případě mi přijde, že je tam nějaký bug, páč obránci soupeře hrajou úplně jinak a mnohem hůře, než normálně"

Tipuji, že jde o dlouhodobou "simulaci" mizerné formy... to bylo ve 12 i 13...

Je pravda, že jsem spíš než o klasické Career psal o hře na World class v UT verzi... A abych nepoužíval totální slova "vždycky" nebo "nikdy", tak napíšu, že i týmy z arabské ligy dokáží zahrát skoro jako Barcelona a jejich obránci mají rychlejší reakci než Balo, Gomez, Jovetic apod. hráči...

Otázka ještě je, jestli všichni používáme tactical defending nebo někdo hraje s legacy def. ...
    • PS: Omlouvám se, tohle patřilo do vlákna odvíjeného od dlouhého příspěvku Daria.M...
  • Mam uplně stejnej problém všdy když hraju Ultimate team a dohraju zápas tak mi to napíše že došlo k chybě a neuloží se to... ALE KONTRAKT A FYZIČKU TO HRÁČŮM ODEČTE! PROČ!?!? FIFA je sr-čka! Je to jasný!
  • Skoda ze pc nezvladnou ten novy engin na next-gen. Fakt skoda .
    • sirWallace
      *15* Ty vis o necem, co zvladne konzole, ale nezvladne to PC ??
      Ty uz jsi videl, nekoho neco programovat na konzoli ??
      Pochop prosim Te, ze vse co je pozdeji na konzolich, se nejprve vytvari na PC :))) = PC to rozhodne zvladnou *3*
    • Ale to si špatně pochopil ;)
      Přesně se říkalo, že ne každý má mid-end až hi-end PC které by Ignite rozjelo = menší počet potenciálních zákazníků. Vše je jen o penězích, nikoliv o tom že by to PC nerozjelo :)
    • asi chtel rict skoda ze si Microsoft a Sony priplatilo pro onen ignite jako exclusivitu pro next-gen (precejen se musi udelat nejaka reklama pro nove konzole nee :D)
    • To jsou kecy největší...
    • nekromant33
      ale to víš že by to zvládli... jen by se muselo trochu chtít
      • Bože, ty si chujovina...
      • Mam verit tobe nebo vyvojarum z oddelni EA.
        • dario.marques.798
          Nikdo z EA neřekl, že by to PC nezvládlo. Jediný problém je v tom, že průměrné PC by to asi nezvládlo. A jaké compy má většina hráčů? Průměrné. Takže by výrazně klesly prodeje, protože "průměrný" hráč by to nerozjel. Ale pokud máš dobrýho compa, tak bysis to zahrál
        • nekromant33
          Můžeš věřit "průměrnému PC", které nevím jaké je z hlediska vývojářů EA, ale papírově je to sestava, která zvládne mnohem složitější výpočty než jaké jsou potřeba u Ignitu... minimálně třeba při pohráním si s nastavením... Což člověk občas musel udělat i u staršího ročníku kvůlli optimalizaci...
        • Další vypatlánek. Díky takovým tupým ovcím jsem tam kde jsme
        • Veřit EA? :D Ano věř EA že by dnešní PC nezvládli ignite ;)
  • jde vám na klávesnici dát pohyb na šipky? mě to zaboha nejde *10*
  • Zdravim vsechny hrace fifa14 na PC. Hrajete Ultimate Team online a uz vas nebavi dokola hrat sezony je tu moznost hrat o mince(fifamince).. Kdo by mel zajem at se prida do skupiny na FB : https://www.facebook.com/groups/1410611582567531/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit