Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Psychotic
    Šestnáctka byla pro mě v podstatě perfektní, takže jen čekám, co letos podělají.
  • typické kecy zamindrakovaného průměráka *15* Ronaldo dává fotbalu úplně vše, jeho přístup je obdivuhodný, a že chce vypadat dobře, když ho sleduje celý svět... naprosto pochopitelné. Tím gayem jsi si jenom hodil poslední hřebíček do své zakomplexovanosti. Chudáku...
  • Hlavně je to usimulovanej uplákanek. A to, že je nalízanej narcista? To ho za to mám jako obdivovat? Že tráví víc času před zrcadlem než na trávníku? Ne gay nejsem.
  • Komplexnost moderneho futbalu ide vychutnat len sprostredkovane: ci uz atletika (hadzanie sa o zem), alebo umenie (gestikulacie, tetovania, kilogramy gelu na hlave), pripadne strategia (danove uniky).
  • islam edition *1*
  • To už sem zkoušel a pokaždý mě z Anfieldu vyhodili, hold za Liverpool si zahraju jen na PC.
  • jo, ze vypada skvele a pecuje je o sebe, je pro průmeraky proste nepřekousnutelné.
  • Mart9
    Kvůli Barceloně, repetitivnosti a tomu jeho idealizování, jaký je slušňáček.
  • to je fakt, sladoucky Ronaldo me uprimne s..re
  • Aha. Takže by teoreticky mohla vzniknout modifikace, že se budou hráči mezi sebou střílet, případně by mohl hráč vyhodit stadion do povětří.
  • kvůli všem bodům a ještě proto, že je to neupřimný, vyhypovaný, nadopovaný skřet. Prostě Ronaldova upřímnost je docela změna oproti frázím, které fotbalisti používají.
  • Souhlas fifa16 byla první a poslední originalka nebo možná kdyby cenu snížili tak hmm o 40E tak bych si ji poridil
  • Nemáš ho rád kvůli vzhledu, repetetivnosti anebo protože je konkurent tvého oblíbence Ronalda?
  • Tak po tom co EA předvádí by to měli dát těm kdo naletěl a koupil FIFA 16 zadarmo nebo ještě zaplatit.
  • Frostbite je nejvyladěnější engine na PC co dnes existuje, DICE už to má za tu dobu existence vyladěný...Toho bych se fakt nebál...
  • Místo hraní fotbalu na konzoli nebo PC si ho raději běžte zahrát ven na hřiště, špekouni leniví. *1*
  • vzdyt vidiš že maji na sobe ty dratky na motion cap, treba od 0:20-0:28 jsou jasne živí, pak na konci ta trapna grafika to už je hra
  • By mě zajímalo, kdo má pořád náladu si kupovat každý rok novější verzi.
  • Inquisitor
    Ne to je už ten nový engine :)
  • oni jsou ziví

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit