Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #103 HD: Zápisky ze studia
10.11.2012 | Redakce Games.cz
137 příspěvků
-
15 minut podcastu, aby Lukas v roce 2012, po vlastnich recenzich, pochopil, ze jsou moderni valecny strilecky predevsim o multiplayeru?
Jakkoli ho mam porad rad, tak u herniho redaktora tady vidim teda monstr-WTF.
Ja ty strilecky taky nemam rad, jsem zatvrzelej singleplayer, a chapu nesmyslnost ty mnohymi vzyvany "objektivity", ale tohle je trosku silna kava.
S logem LG asi fakt brat jen nejaky hipstersky uvahy, citove zabarveny kecy v podcastu, apod., ale recenzentem ho nenazyvam uz od Skyrimu : )
Jinak si taky rikam, jestli ten podcast nebyl lepsi bez obrazu, jako ten nenapadnej audio odboj.
Rad teda pockam, kam se tohle vyvrbi. Plusy to urcite ma, akorat o ty znelky/ukazky by snad slo (ne)rikat mnohem nenapadneji..? S timhle uz to vazne pusobi hrozne strojene. Jestli to chcete posouvat od pohodovyho podcastu k formalnimu video poradu, srdce mi bude krvacet. A divat se budu stejne!
Takze i pres vsechny ty hemzy vas porad miluju! ; P -
-
já teda nevim, možná poslouchám kolenem, ale tím, kdo se divil, že cod-like FPS jsou hlavně o mulťáku, byl Pavel, ne Lukáš. Lukáš pouze řekl, že hodnotí singlovou část a nic jinýho. A Pavel tyhle hry vůbec nehraje ani nerecenzuje, takže je úplně jedno, že ví v tomhle směru prdlajz.
A jak říká tady Caehar nade mnou, marketing to prodává hlavně přes singl (protože v mulťáku moc padajících mrakodrapů nebejvá), tak ať si to vyžerou. -
-
Je fakt, ze ja (superinformovany omnipotent) asi ten marketing vubec nevnimam, zatimco novinar by ho nejak zohlednit mel, ale cekal bych od nej jinej pristup, nez "ať si to vyžerou".
Mate recht, ze spousta zakazniku muze byt tim singlem zklamana (i kdyz bych rekl, ze ty trailery a masaz prumerne inteligentnimu cloveku slibujou vicemene to, co dostane - ale ja pres ty vybuchy mozna dalsi veci nevidim...), ale pojmout celou recenzi jako humoresku na dutost singlu mi neprijde jako ta "spravna vec". : ) Je to super do poradu "Ocima LG" (a i ja ten jeho posmevacnej pohled v podstate sdilim - ty hry se zastavat nechci). Pokud chci ale od recenze poradit pred koupi, asi mi to moc nepomuze. Stejne jako to clovek, kterej Lukase nezna, treba vubec nepochopi.
Ale nevim, za co se tady vlastne biju : D Kdyz jsem si ted precetl svuj puvodni brept, samotnymu mi to ted zni mnohem hur, nez jsem to puvodne myslel.
Vzdyt ja sem prave pro nejakou tu familiernost chodim, bezbarve analyzujici novinarinu si muzu precist jinde. Ale myslim ze by sel tenhle pristup daleko lip vyladit ; )
(jinak mam zmatenej detektor sarkasmu, ale kolenem jsem urcite mohl poslouchat ja, i kdyz porad myslim, ze jsem to miril spravne: tusim ze Martin tam dobu vysvetloval, co by snad nemel muset, nacez to teda Lukas uzavrel stylem "no jestli je to takhle, tak ok". ale nejakou hysterii jsem urcite vyvolat nechtel : P)
-
-
Musím říct, že s tímto názorem úplně nesouhlasím. Pokud se nějaká hra prezentuje tak, že 75% videí, které doprovázejí předprodejní propagaci, je ze singleplayeru, pak nelze tolerovat, že výsledně singleplayer stojí za starou bačkoru a vynahradí to (možná) multiplayer. Podle mne je to čirá výmluva impotence vývojářů, hojně podporovaná některými MP hráči. V případě, že má vyjít nějaký titul, co je od začátku prezentován jako MP záležitost, pak rozumím, že se do výsledného hodnocení SP moc (nebo vůbec) neprojeví.
Jinak mi to ale příjde jako vyčůranost vývojářů, kteří chtějí zasáhnout co největší publikum, tj. i to, které MP nehraje, a když hra vyjde, zjistí se, že SP je o ničem, tak se začne tvrdit, že to vlastně nevadí, protože MP je super.
Jinými slovy nalákejme všechny a až se zjistí, že půlka hry je na levačku, začneme tvrdit, že od začátku bylo vlastně jasné, že jsme se soustředili na multiplayer. To je laciná výmluva a recenze by měla reflektovat, jak se hra od začátku prezentovala.
Přesně tohle očekávám od Black Ops 2. Většina vypuštěných videí je z SP (který už teď vypadá o ničem), ale pak to dostane 90%, protože se SP pomine a zhodnotí se jen MP. -
-
Souhlasím skoro ve všem, ale nemáš pravdu o tom hodnocení. Je to ještě horší. Většinou borci hodnotí právě jen ten SP a pak se dodělává 2. recenze na MP. Je to ubohost.
-
-
Nehladne na to, že pred sputením videa Lukáš vipadá ako čistá bukvica:D:D
PS: nič proti homosexuálom -
-
Jo. Snad postupem času přijdu na to, jak režii nenápadně upozornit, že se nám jeden blok ukončuje a je na čase pustit další trailer.
(sry, překlik, to je na Crooka) -
Sakra, Lukáše mam ráda, ale vážně má pózu jak mořská panna na útesu. Já bych to ani nepsala, ale když si to člověk představí... :D
-
jsem tušil, že to sem někdo napíše xD
-
-
-
kde je nejaky predintro? :(
-
ad doomovky
Ten v tom červenym svetru má pravdu, ten v pravo plácá nesmysly. A navíc s MP ať se jde vycpat... -
-
ten pán v červeném svetru je křemilék. ten vpravo je krokodyl. seznamte se .
-