-
*mě spolehlivě odradila od návštěv, nebo alespoň jejich snížení, i když tam registračku nemám*
-
Jojo, komunita, co stojí za to, je skutečně u FFFilm. *1*
-
Je to Homola, Adam Homola.
-
I kdyz zadny nemame ? ;)
-
Problém je i v tom, že né každej chce aby nějakej psychopat (kteří se najdou i tady) kteří se vyžívaj v trollování (opravdu se jedná o poškození osobnosti/úchylku/retardaci v tom, když to někdo dělá permanentně) věděl jeho jméno, a povinou registrací tidle lidé nevymizej, choděj tam dál i když nemůžou přispívat.
Navíc to není ani moc diskuse jako spíš to, že někdo někdo žbleptne "názor" a ostatní řeknou "tsss si debil" nebo s ním souhlasi, na idnesu jsem měl také účet (jo je to žumpa ale občas se zadařilo) ale občanská lustrace mě spolehlivě odradila od toho abych tam omezil návštevy na minimum.
Dalším faktem je to, ře Češi jsou v tomdle primitivové, většina neuznává jiný názor...teĎ to shrnu všeobecně ale podle 90% lidí v tédle rebublice jsi buď bolševik, nebo modrá straka a to se zamozřejmě promítá i do diskusí, kde si lidi smolně pletou svobodu slova s tim, že to tkví v urážení nebo osočování -
Musime snist psy.
-
já to hrál párkrát, jednou to dohrál na tu lehčí obtížnost a už jsem to znovu nepustil ani ve chvíli, kdy jsem několik dnů neměl přístup k internetu, neměl co dělat a FTL byla jediná hra na disku
za stejný peníze si člověk může pořídit něco trvanlivějšího z Gogu... a s obdobnou grafikou, takže výmluvy stranou -
Aleši musíš do podcastu chodit častěji *3* . Pavle FTL jsem si pořídil po té Vaší videorecenzi a nelituji toho *2*
-
Není úplně pravda, že pokusy o deanonymizaci na velkých zpravodajských serverech se minuly účiinkem. Množství sprostých a útočných příspěvků kleslo v obou případech o minimálně 90 procent. A to říkám skutečně jako člověk, co oba servery sledoval předtím a sleduje je i teď, a to každý den. Problém vidím spíš v tom, že registrace otravuje, a co otravuje, to odrazuje. Třeba na Hrej.cz jsou diskuse taková malá městečka duchů. Druhá věc je ta, že anonymita může vést k větší názorové pestrosti a i k častějším názorovým konfrontacím, což nemusí být vždycky špatně.
-
Moderátor doporučuje pod stromeček FTL, Waking Mars pro iPad a Legend of Grimmrock.
Adam doporučuje Starcrafta a Super Brothers.
Za sebe se přiznám, že mě tahleta doporučení dost míjí! *15* -
muže mi někdo říct které hry doporučoval ?
a dotaz nešlo by ta pravidla klubu rváču udělat pisemně ?