Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Není úplně dobrej nápad spoilerovat Dishonored (a cokolov jinýho) jinak, než v textu. Tam si přečtu spoiler tag a můžu odskočit na konec (nebo to vůbec nevidím, když je systém inteligentní). V případě videa nebo mp3 si můžu jenom zahrát hru na "když to fast forwardnu na tohle místo, už bude po spoileru nebo se jako na potvoru zrovna dozvím to nejdůležitější"? Řešením by - v případě videa - byly záložky (jako je mají třeba v iVysílání na ČT), ale těch se tu asi jen tak nedočkáme. Tak prosím myslete na ty z nás, kteří hrají hry později (že se musí udělat nějaká hranice, je jasný, ale myslím, že tady bylo všem jasný, že jde o spoiler u nedávno vydané hry). BTW píšu bez znalosti toho konkrétního úseku, páč jsem si to nechtěl pokazit.
    • Trisska
      Na ten spoiler upozornili předem a já si to video hnedka posunula - žádnej problém!
    • janchor
      Jo, že je s přetočením tenhle problém je jasný.. proto jsem radši ten odhad nadsadil, aby bylo jistější, že si to lidi případně přetočí dostatečně dopředu. U videa by to vlastně šlo vyřešit v postprodukci titulkem, kterej by tam visel, dokud by se kafralo..
  • tak jsem zkusil frog fractions a je to ptakovina na entou kterejch je ve flashi spousta.. hra roku? mozna pro nejaky blazny v bohnicich... nejak nechapu proc to tak propaguje. podobnejch veci je na netu bilion.
    • janchor
      Proč? Protože je to jeden z nejrozkošnějších příkladů toho, jak svobodný a neomezený médium hry jsou, jakej jsem nejenom letos hrál. A takovejch není spousta, takovejch je naopak jako šafránu. Chce to halt ponořit se krapítek pod povrch - ve Frog Fractions teda pod hladinu..
      • smejki
        já bych řek, že to sice drobátko, ale přece jen přeceňuješ. Krom úchvatného ponoru a humoru tam není nic svojského. Říct si "Dáme všechno do jednoho. Kolik je herních modelů?" a pak se zhulit a splácat to nějak dohromady imho není synonymem tvůrčí svobody ale spíš guláše.
  • Trocha toho vánočního spamu :) http://bit.ly/TjVgoB
    • Trisska
      Á, pán je egoista! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit