Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #116 HD: Zrcadlo, zrcadlo...
9.2.2013 | Redakce Games.cz
42 příspěvků
-
Super M. Bohoněk. Ve score to je vždycky člověk jehož články čtu mezi prvními. Ale bohužel pro něj já jsem větší krasavec.
-
-
Já se klaním, Justine. ;-)
-
-
Jsem zvědav jak dlouho to vydržíš chodit na tyto diskuze. Musím tě varovat je zde hromada trollů, úchylů, pomluvačů, šílených fanboyů, hatterů a pak ještě veskoslavův gang zlomenných srdcí. Naštěstí zde existuje pár lidí kteří mají nějakou snahu s tím něco udělat, mezi ně patří spolehliví přispěvatelé jako TheGGG (tedy moje skromná maličkost), ggg junior, joe, jejdásek a pár dalších.
R.I.P jindrovy velikému který sem zřejmě z důvodů přílišných depresí přestal chodit.
PS: teď už můžou na games říkat že mají nejen nejhezčího internetového přispěvatele (tedy mě), ale i nejhezčího herního redaktora (i když kdyby Alžběta viděla mě možná by ses v jejiích očích propadl). -
-
Na mě jsi zapomněl *9*
-
Tak to je dobrá galerka *15*
-
To je primo dream team co jsi napsal za sestavu retardu mezi ktere se radis. :)
-
ja na Vas porad dohlizim, nebojte *5*
-
-
Tak to mi spad kámen ze srdce.
-
-
pokud to tu je nějaké "zavšivené" jak říkáš, je to jen proto, že sem chodíš asi moc často
-
-
-
-
Milos Bohonek is fooking traitor and shallow careerist! Už tě nebavilo psát pro tři tisíce lidí měsíčně? No neboj, i tenhle web se na ně brzy dostane:-)
-
-
S Tvojim prispevkom absolutne suhlasim... teda nie tak celkom, vlastne len s prvymi 4mi slovami, s tym, ze z toho 4teho by som odstranil to "foo" :), a bolo by to absolutne dokonale :) inak suhlas :D
-