Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pilgrim66
    Tak upřímně, kluci skoro nic neřekli. Chápu že je brzo, ale něco teda prozradit mohli. Upřímně moje přání v pořadí jsou:

1) Elekronická verze (pro Android apod)
    2) Když už příloha tak alespoň v podobě Steam klíčů. DVD jsou dneska fakt nanic. A navíc alespoň ušetříte na vypalováních apod.
    3) Cena
    • elektronická verze je naprosto zbytečná.To si rovnou můžeš číst games nebo jinej herní web.Tady jde o papír a atmosféru časopisu jako takovýho!
    • elektronická verze bude užírat papírovkám a v době vydání bude hned na share serverech.
      • a myslíš že OCR oskenovaná verze se na share serverech neobjeví ? je to úplně jedno
        • Ne, nikdo LEVELY neskenuje. To samé SCORE.
          • tak to sem viděl asi nějaký plagiáty :)
            • Dej link :)
      • ok, tak elektronicka o 14 dni pozdeji
        • jezis elektronicka verze je pro novej start nutna zijeme v 21 stoleti. Navíc proc by nemohla bejt zadarmo zezačátku. Stejne je zivi reklama a tak jako tak to budou ze zacatku dotovat. Novej start by mel bejt novej a ne upravenej starej. Proc obnovovat s malejma zmenama něco co zaslo na nezajem ctenaru?
          • Taky bych bral elektronickou verzi ale je pravda že by to hned spousta lidí rozkradla, takže radši ne.
          • " Stejne je zivi reklama " zdroj? reklama v českých herních časácích neživí nikoho. Jestli jsi někde viděl ceníky pro inzerenty, tak se absolutně nezakládají na skutečnosti. Výsledná cena za inzerci je mnohem nižší a nezaplatí ani ten hajzlpaír na kterém byl donedávna LEVEL tisknut.
            • Pilgrim66
              Games.cz? Podivej se, jak je to tady prosiceny reklamou. Az po 8 vterinovy video pri kazdym prehrati. Bavime se o elektronicky verzi ne o casaku na papire.
            • tvůj zdroj? reklama pro elektronicky medium je zasadni a jejich ceniky znam. A rozhodne ti lidi zaplatej vic když prijdes s realnejma cislama navstevnosti/stahnuti nez když prijdes a reknes ze obnovujes papirovej casak kerej nikdo nekupoval. Pro papirovej casopis kerej se este vyhradne zabejva vecma kery si muzes precist na netu v moderni době moc není místo. Muj nazor
  • Jen malickost k tomu Wolfovi. Je samozrejme nesmysl tam davat Jimiho Hendrixe, ale stejny nesmysl by bylo tam dat Rammstein, kdyz se to odehrava v 60tych letech. Mne se celkove ten trailer libi (nemam rad takove ty akcni trailery, spis ty atmosferictejsi), ale z hudby jsem byl zklamany, resp. z toho konce. All Along the Watchtower je skvely song, byt coververze, tak bez pochyb nejlepsi pocin od Jimiho (take to bylo vyhlaseno jako nejlepsi cover stoleti, ale tyhle zebricky jsou stejne o nicem), ale ta hudba, ktera v traileru je od zacatku je sama o sobe skvela, a tak jsem cekal spis nejake pekne vygradovani te hudby nez prechod do Hendrixe.
  • Keyz
    Zrovna mám pučená 5.1 sluchátka a ono to hraje pouze stereo. To je teda ostuda *4*
    Požaduji lepší nahrávaní tak, aby ten kdo má prostorové sluchátka/bedny slyšel kdo a kde co řekl! *3*
  • Fajn video a da sa niekde predplati LEVEL pre SK
  • SnakePlisken
    Já to vidím asi takhle! :D http://bit.ly/120mosa
    Jinak Draken rules!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit