Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    Jednalo by se pravděpodobně o nejsledovanější a nejposlouchanější díl. Řada, včetně mě, by si do přenosu sežrala prsty očekáváním, zda ta sázka pětikila v banku o to, co za osobu se skrývá za zrůžovělo-cosi-avataro ksichtem a nickem, by byla výherním tipem.
  • Trisska
    Tak on ten dotaz směřoval spíše do redakce... i tak děkuji za vyčerpávájící odpovědˇ *4*
  • frag.ment
    Eheheh, tady ty diskuze začínají být čímdáltím lepčí *1*
  • Mě by ses jistě moc líbila
  • Coby se stalo? To je otázka! Stalo by se to, že by slepice přestaly snášet vejce, kravám by zkyslo mléko, trpaslíci a jiná havěť by sypala do mlýnských kol písek či do ozubených kol, aby se manufaktura zastavila.
  • No vidíš, že umíš bejt vtipná/vtipnej.
  • Trisska
    DOTAZ: Co bi se stalo, kdybych přišla někdy do podcastu???
  • Trisska
    Co je, já to nepsala... *8*
    Ale souhlasím s ní a dávám +1. Dobrejch nápadů není nikdy dost.
  • Trisska
    Možná dostanu ban, ale ta největší feministka je podle mě Lukáš Grygar. *15*
  • "Dan Vávra si koupil kolo, takže jim to asi dopadlo dobře". ... "A NEBO... musel prodat auto. A koupil si kolo" *1* Nejlepší.
  • K tomu jen řeknu, že pokud autor udělal článek v určitém rozsahu s dostatkem informací, tak málokdy je zapotřebí to ještě pitvat. Lukáš to už jednou psal, že redakce nemá nekonečno členů. Každý se orientuje na jiné žánry/série/studia, takže to pokrytí je takřka nemožné. Zase se tedy dostáváme třeba k "dilematu" změnšit články a udělat jich víc nebo to tak nechat apod. Je tu navíc fakt, že Petr, Aleš, Lukáš, Martin, Pavel a ostatní jsou stejná generace, takže jsou u většiny her co probírají na stejné "vlně". A to by měla (ta nespokojená) část publika akceptovat.
  • x_ander
    Trissko ?
  • ale jako je kopa A-čkových her které se mužou rozebírat...
  • sleepless
    Diky, opraveno.
  • Rhulad
    Příští díl v solárku povinně :D
  • Podněty dobré, ale věř mi, že kdybys ses celý den točila kolem fungování takového velkého webu, budeš taky bledá. Zvlášť, ldyž má internetový magazín větší počet čtenářů. A i kdyby byl FC jednou za měsíc, vždy se najdou tací, co řeknou, že se probírala nudná témata (i ty patří do diskuzí), protože je to holt rychlejší a snadnější kritizovat, než něco dělat :) Navíc by se stopáž zřejmě zase protáhla, takže by to zase vedlo k reakcím na apatičnost.
  • V odkazu na audio je FC131.
  • TheGGG
    Nemám rád feministky, ale radši to nebudu psát, protože bych dostal ban.
  • Ahoj, hry mám ráda ale chtělo by to váš program nějak oživit, hlavně co se týče obsahu se bavíte o strašně nudných věcech (třeba Mulinex). Já bych navrhovala aby byl teda váš pořad jednou za měsíc. Taky by to chtělo změnit název a přibrat tam nějakou holku, protože se na vás nedá koukat (jste moc hubení a bledí a vypadáte unaveně a znudeně).

Anička K.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit