Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten zvuk máte děsně přeřvaný. V některých momentkách to trhá uši.
  • merlo
    Tak trochu nechapu problem Muze s cigaretou, ktery se tyka ovladani emulatoru na PC. Osobne neznam emulator, ktery by nepodporoval premapovani klaves dle libosti. Drtiva vetsina z nich navic defaultne podporuje gamepad, ktery ostatne beru jako must-have vybaveni, pokud chce nekdo hrat konzolove hry na PC. Pokud by se snad stalo, ze by byl problem s nastavenim ci kompatibilitou samotneho gamepadu, vzdycky jsou tu k dispozici programy jako napr. Xpadder, ktery umi precizne premapovat inputy klavesnice prave na gamepad. *5*
    • Já jej nechápu v tom, že poslouchá hudbu člověka, otevřeně se hlásícího k neonacismu.
  • Amylee.Anderson
    Ta soutěž je podvod, však v tom časopise už jsou ty podpisy natisklý! *15*
  • http://www.pravoit.cz/article/je-ip-adresa-osobnim-udajem . Ještě to není přímo nelegální, ale v německu už v různých případech soud rozhodl, že rozhodně NENI důvod, aby šmudloservery typu tiscali.cz nějaký způsboem potřebovali vědět tvoji IP. Mohli by jí teoreticky použít pouze v případě, že by potřeboavli například IP adresu k vyúčtování nějaké služby, ale to tiscali.cz vůbec nepotřebuje. V současné době znalost tvé IP adresy může znamenat značné možnosti ve sledování tvého pohybu po internetu, a právě se začíná pomalu považovat za osobní údaj /EU už tak pomalu činí/. Navíc zamysli se nad nějakým zdůvodněním faktu, proč má externista Smutný vědět něčí IP????
    • bobsh
      "Ještě to není přímo nelegální, ale v německu už v různých případech soud rozhodl,..." ne, to fakt neni argument pro to, abys moh na někoho v diskuzi vykřikovat, že sledování IP je trestný (vim, žes to nebyl ty, mířim tim na anonymního uživatele s nickem Pepa a jeho už smazanej příspěvek)
    • Nevidím žádný problém, pokud ISP (v širším slova smyslu) monitoruje IP adresy uživatelů v diskusích za účelem jejich moderace (mazání protiprávních příspěvků, banování jejich autorů apod.). Byl bych hodně opatrný se zveřejňováním jakýchkoliv informací o těchto IP adresách, nebo dokonce propojováním těchto adres s konkrétními uživateli. Podle mě IP adresa skutečně může být považována za osobní údaj a nedbalé zacházení s ní může být kvalifikováno jako správní delikt. Prakticky si ale nemyslím, že by to reálně hrozilo.
      • ales.smutny
        Také samozřejmě nikdo nic nezveřejňuje (a dokonce ani není interně přístupné propojení IP s konkrétním člověkem/ bydlištěm, takže jej nemohu sledovat při nočním trollování, aniž bych chtěl...natož aby někdo skladoval informace o daných uživatelích), je to trochu jako divit se, že někomu volám a on vidí mé číslo :) Ono by jinak ty diskuse skutečně nešlo moderovat, je to zcela běžná praxe, nic víc.
        • Já si to taky myslím.
    • janchor
      Aleši, sleduješ ty jeho pohyby? Žrádlo.
      • ales.smutny
        Bohužel ne, mám priority jinde...:)
  • Ahoj kluci, věnuju se amatérsky módě a nevím co by na vás řekla módní policie. Když někdo jde před kameru mohl by víc dbát o svoje oblečení a zevnějšek.
    • vypadaj normalne ... bez fizlovat jinam ..
    • bobsh
      Běž s timhle radši bu*erovat ženský ve středních letech v MHD, tam to bude mít větší opodstatnění než u kluků, který jsou oblečený uplně normálně
    • vorton
      mozno sa im iba nechce zmazavat v diskusiach redneck vtipy o aids v anglictine.
    • ales.smutny
      A já si zrovna vzal sako! Nevděk světem vládne!
      • http://airows.com/wp-content/uploads/2013/04/Massimo-Dutti-Lookbook-March-2013-2.jpg

        Třeba takhle: Massimo Dutti 2013
        • ales.smutny
          Zapomněl ses napsat jako Anka. IP nelže :)

          (a ta košile se mi fakt nelíbí)
          • ja myslel že kdyz si dam zensky nick tak to budete lepe snaset a nebude to brano jako trolling
  • Našel jsem: http://mostly-retro.com/2013/06/02/on-doug-tennapel-bigotry-and-supporting-hate/
    • janchor
      Celkem srozumitelně vyargumentovaná pozice, přijde mi.

      "There’s nothing “intolerant” about speaking out for equal rights. There’s nothing intolerant about speaking out against someone else’s desire to dehumanize a group of people."

      bych mu podepsal.
      • Matthew1J
        Mně teda ani ne...

        "Okay, now if you too are a bigot who hates gay people, or if you are a men’s rights activist who encourages people to “take the red pill” then yo, go nuts. Support your fellow bigot."

        To bys mu podepsal taky? Každý kdo je názoru, že soužití osob stejného a opačného pohlaví je neco jiného a proto by mělo mět aj jiné podmínky je podle autora toho blogu automaticky homofob heretik a měl by byt málem upálený. Tak to na mňa alespoň působí z toho článku a jeho reakcí v komentářoch. Osobně mně vyjadřování tohoto člověka přijde stejně hlůpé a agresivní jak ten antihomo hate.
        • janchor
          Myslím, že se nerozčiluje na lidi, kteří neschvalují homosexuální svazky, ale na lidi, kteří proti homosexuálům po vzoru TenNapela hystericky / buransky brojí.
          • Matthew1J
            V tej citaci prakticky říká, že když tů hru podpoříš tak to z tebe automaticky dělá "a bigot who hates gay people". Snaží sa vyvolat pocit viny a odradit tím lidi od tej podpory *11* . A to je stejně hlůpý hate a hysterické brojení.

            Jeden člověk mu do komentářů napsal "I resent being accused of supporting bigotry just because I want a sequel to The Neverhood. I try my best to be a good person. I understand if you don’t want to support this project out of your own principles, but please don’t try to pin guilt on me. I am not supporting TenNaple’s views, I am supporting an unrelated project that he and others are working on." a reakce "Resent it all you want, it’s still the truth."

            Jak bylo řečené v podcastu "každý má tů míru nekde jinde", ale sů tady fanatici jako autor toho blogu, kteří svoju míru vnucujů druhým a tvrdíja, že oni sů ti správní a jejich názory ty pravé. Velice málo stačilo aby tento člověk teď běhal s transparentem God hates fags nebo kritizoval teorii o globálním oteplování. Ale jeho názory sů opačné takže jeho přístup je správný?
            • janchor
              Přijde mi, že jediný, o co se snaží, je poukázat na to, že TenNapel je jakej je a nezaslouží si podpořit. "You’re okay with that" je myšleno ne jako že souhlasíš s TenNapelovejma názorama, ale že ti nevadí, že dáváš peníze takovýmu debilovi.

              Osobně dotyčnýho rozčilení v týhle míře nesdílím, ale chápu.
  • Tak Doug TenNapel je nesnášenlivý idio*. Nabádání ke zničení jeho práce (výzvy k nepodpoře Armikrogu nic jiného nejsou) to je naopak vrchol andělské snášenlivosti a tolerance.
    Moderní definicie názorové tolerance...

    BTW slovo ido* je zakázané a neměli byste ho používat ani ve FC. *4*
    • janchor
      Názor se dá tolerovat souběžně s tím, že ho považuješ za pomýlenej. Navíc TenNapela lidi bojkotovali nikoli za názor samotnej, ale v první řadě za způsob, jak debilně se choval. Andělská i neandělská snášenlivost neznamená, že nemůžeš vyčinit otravnýmu pobudovi, když se naveze do tvýho prostoru.
      • IMHO většina tvůrčích lidí je sociálně více či méně "nepoužitelných." Kdyby se měl bojkotovat každý tvůrce který se chová jako vůl, byl by to parádně dlouhý seznam s přemnoha klasiky. Po ovoci poznáš je, ne podle toho jak rostou.

        Reakci třeba v diskusi, polemiku v článku či v FC samozřejmě chápu, výzvy k "sabotování" práce ne. Ale samozřejmě, pokud někdo má takovou potřebu... ale pak se pro mne stává nerozlišitelným od toho koho kritizuje.
        • janchor
          Asi bych rozlišoval, co je "sabotování" a co rozhodnutí někoho nepodpořit na základě svýho svobodnýho vědomí a svědomí. Míru "volství", který ještě pomineš, a který ti už nabourá vnímání dotyčnýho práce, máme každej nastavenou jinak.
        • ales.smutny
          a) on někdo přímo vyzýval k tomu, aby lidi neposílali peníze? Pokud vím, nejblíž k tomu měl Kuchera a i ten tak daleko nezašel.
          b) to není sabotování, z velké části je to právě o povaze Kickstarteru, tedy daru (protože to není ani investice) k tomu projektu. Sabotování by to bylo v případě, kdy mu někdo přijde do kanclu a rozmlátí počítače, vymaže data atd :)
          • Někde jsem zahlédl výlevy o tom že na kickstarteru podporujete přímo tvůrce a když onen tvůrce má nějaký názor tak tím dáváte najevo že proti tomu názoru nic nemáte.
            • ales.smutny
              Tak lidi toho (absurdního) v diskusích vypustí spoustu, ale zrovna s tím my nic nenaděláme:)
  • JustinBieber
    Score je stejně lepší...
    • Ty si este tu ? Ja som myslel ze uz ukajas tie velke vtaky zo spolku pedofilnych alkoholikov.
  • Amylee.Anderson
    Už se těším na moje "Level, prosím!" v JRC :))
  • MrSanta
    Nový level vypadá zajímavě. Hlavně recenzi od Rybky na SW:KotOR si nemůžu nechat ujít *1*. S plnou hrou jsem spokojen. To je přesně hra, kterou bych si nekoupil. Takhle jí dostanu k časáku zdarma a možná to i někdy nainstaluju.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit