Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vávra...vzhled a chování burana z hlaváku...díky nechci
  • Tilwaen
    "Nějaká" klávesnice, "bioodpad"... Pánové, vy víte, jak diváky na tu cenu naladit *15*
    • vsak to tam priznavaj, nechtej, s rozesilanim vyher je desna pruda *5*
  • Keyz
    Pes Drbohlav *15*
  • Dobrej podcast, akorát redakce byla zas tak nějak znuděná nebo přepracovaná, no každopádně ten konec, kdy by jste se viděli už někde jinde nebyl moc dobrej. Těším se na Dana a potom tohle.
    To jste byli ještě rozechlastaný z toho koncertu nebo potom jste šli na další chlastačku? Nebo ta uzávěrka levelu ? :)
    • Mart9
      No já měl naopak pocit, že až ke konci s těma dotazama se to začalo správně rozjíždět a najednou to utnuli a bylo hotovo :/
      • spatne sestavena osadka ve vile... vicemene se nebali mluvit jen dva, treti absolutne submisivni typ, celou dobu cumel do mobilu nebo tabletu, a kdyz uz promluvil, jak se neustale jen necemu branil od vavry a ten posledni tam byl snad jen kvuli cteni dotazu z chatu, suma sumarum, dve hodiny plkani dvou lidi snad ani nemuze bejt dynamickou zabavou...
  • "Google translate - mi tomu říkáme Aleš Smutný" mě srazilo ze židle *1*
    • kdo to rekl *1*
      • Hodina třicetpět minut.
  • Drobnost pro techniky; nemohl by si přehrávač pamatovat, kde jsem minule skončil? Dnes se mi povedlo nejdřív omylem zavřít panel a pak rovnou i celý prohlížeč, a když pominu reklamu, tak hledat, kde jsem skončil, bylo docela nepříjemné :D
    • A nejseš ty nějakej rozmazlenej?
      • Paulcz
        blablabla.. je to zcela běžná věc, navíc hodně využitelná
  • Dobrej FC.
    V zájmu všech doporučuju dělat jednou za měsíc FC okolo osmé, aby mohl přijít Dan :-)
  • nic proti Danovi a klukům z Games, ale nejsympatičtější byl ten bullterriér :D
    • Tilwaen
      "Pes se pohnul!" *15*
  • Tyhle prispevky uz nemaji zadnou uroven!!!
  • TheGGG
    Byl (nebo bude) někdy FC kde se potkají Vávra a Drda?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit