Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #143 HD: Dogs Club s Danem Vávrou
18.8.2013 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
Vávra...vzhled a chování burana z hlaváku...díky nechci
-
Bioshock infinite, the last of us, Devil May Cry, Far Cry 3: Blood Dragon, Metro: Last Light, Call of Juarez: Gunslinger,
Blíží se nové saints row, zajímavě vypadá PayDay 2, vyjde rome 2 total war. Takže kecy o tom že není co hrát si nacpi do své retro 16bitové pr*ele *3* -
spatne sestavena osadka ve vile... vicemene se nebali mluvit jen dva, treti absolutne submisivni typ, celou dobu cumel do mobilu nebo tabletu, a kdyz uz promluvil, jak se neustale jen necemu branil od vavry a ten posledni tam byl snad jen kvuli cteni dotazu z chatu, suma sumarum, dve hodiny plkani dvou lidi snad ani nemuze bejt dynamickou zabavou...
-
Hodina třicetpět minut.
-
No já měl naopak pocit, že až ke konci s těma dotazama se to začalo správně rozjíždět a najednou to utnuli a bylo hotovo :/
-
vsak to tam priznavaj, nechtej, s rozesilanim vyher je desna pruda *5*
-
"Nějaká" klávesnice, "bioodpad"... Pánové, vy víte, jak diváky na tu cenu naladit *15*
-
Ježíši, to snad ještě néééééééééééé
-
Pes Drbohlav *15*
-
Dobrej podcast, akorát redakce byla zas tak nějak znuděná nebo přepracovaná, no každopádně ten konec, kdy by jste se viděli už někde jinde nebyl moc dobrej. Těším se na Dana a potom tohle.
To jste byli ještě rozechlastaný z toho koncertu nebo potom jste šli na další chlastačku? Nebo ta uzávěrka levelu ? :) -
blablabla.. je to zcela běžná věc, navíc hodně využitelná
-
Co je tohle za moudro?
-
psychopatickej gangster, co strka pracovne koncetiny do zachodu a ve chvilich volna micek do jamky, jo to zni primo symbioticky *5*
-
"Pes se pohnul!" *15*
-
kdo to rekl *1*
-
*1*
-
Anon
ping-pong; tennis; Člověče, nezlob se; poker; kulečník... -
Jmenuj 5 kvalitních her za poslední rok.
-
Já to slyšel, ale mě právě chybělo nějaký to uznání i pro ten content mimo hlavní příběhovou linku. Já nečekal, že někdo z vás bude jásat z toho, že si v GTA půjde zahrát golf, ale neni to ani tak, že město, krajina a moře se neskutečně povedlo, ale vše co tam jde dělat stojí víceméně za nic.
Věřim tomu, že minimálně polovina těhlech volnočasovejch aktivit bude mít nějakej smysl a co je hlavní - budou zábavný. Ta mapa má obrovskej potenciál, tak proč jí nevyplnit...třeba závodem na čtyřkolkách jak už zmínil Petr. MotorStorm anebo Richards Burns Rallye to nebude, ale na open world hru to bude pecka.
Nemůžu si pomoct, ale mě tyhle věci podstatný přijdou. Nechci jen jezdit od mise k misi a celou hru se brodit v krvi mafiánů. Jo, pořád lepší než randění, ale to v GTA: V ani nebude a ten zbytek už určitě za něco stát bude. Doufam, že až si na to GTÁčko uděláš čas, tak Tě aspoň něco osloví a vzpomeneš si na tenhle muj post. -
http://www.legie.info/autor/371-alastair-reynolds zkus si něco přečíst od něho.. pak uvidíš jako jednoduše Bioware stvořily Mass Effect vesmír