Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neznat Castlevanii, ale mlet něco o "starých dobrých hrách " to by šlo - jdi se bodnout.
  • Dobrej FC.
    V zájmu všech doporučuju dělat jednou za měsíc FC okolo osmé, aby mohl přijít Dan :-)
  • TheGGG
    A co za hru z roku 2013 bys mu poradil ty?
    FC3 a crysis 3 jsou dobré na vyblbnutí a Bioshock infinite byla celkem kvalitní hra.
    The last of us je božská hra a nelze proti ní říct půl slova, castlevania je hack and slash takže to sem nepatří, ale těším se na ni.
    PS: vím že máš syndrom nadávat na všechno, ale potom si moc věcí nezahraješ.
  • kotor 2 nedelali bioware..
  • nic proti Danovi a klukům z Games, ale nejsympatičtější byl ten bullterriér :D
  • Samozřejmě, že pořád vychází dobré hry, ale dost starých her je pořád lepších než ty nové koukni se třeba na nové Simcity to je naprosto směšný oproti předchozímu dílu. Nebo když vyjdou hry nové tak jsou prostě pořád stejné např. CoD nebo jakákoliv jiná herní pokračování.
  • Khanemis
    Popravda mně tam to volné pobíhání a blbnutí (i když není tak široké jako v San Andreas) taky ohromně bavilo, Příběh není žádná zázrak, ale není ani vyloženě zlý, je to prostě takové typické béčko, nic víc, nic míň. Hlavní problémy GTačka (a nejen čtyřky, víceméně celé série) je dost nudný game design samotných příběhových misí. Jde o to, že v každé misi musí být co nejvíc akce, skoro vždycky začíná naprosto obyčejně (dojeď něco vyzvednout, prodej drogy, štípni auto) a vždy (VŽDY) se úplnou "náhodou" musí něco pokazit, což vyústí v postřílení tak stovky gangsterů a honičku s nekonečným počtem pronásledovatelů. Taková věc by byla fajn čas od času, ale ne pokaždé, to už to začíná být značně únavné. Autoři neumí vůbec dávkovat napětí a akci v takové hře. Navíc silné naskriptování misí ve spoustě situací i zbytečně ubírá na možnostech taktického řešení problémů (ano, většina lidí jistě preferuje akci, ale proč nedat šanci i těm opatrnějším hráčům?).

Nicméně to je můj názor, netvrdím, že ho musí sdílet každý:)

Ale série je to jinak zábavná, právě kvůli té maximální simulaci všeho. Čtyřka ubrala možnosti vyblbnutí, ale zase přišla s povedenou fyzikou, kdy už svět zdaleka nepůsobil tak staticky.
  • Rhulad
    Ježíš GGG to myslíš vážně co mu radíš nebo je to sarkazmus? Já myslel, že aspoň ty tu máš dobrý vkus. Hmm opravdu dobrá akční hra?? Já bych to viděl na Escape from Butcher Bay od té doby jsem zpola tak nic dobrého nehrál.
  • Tyhle prispevky uz nemaji zadnou uroven!!!
  • Nový Bioshock byl hrozný oproti jedničce, Crysis 3 mě tak nehorázně nudil, Far cry 3 byl dobrý dokud se to nezvrhlo v repetitivní vyvražďování všeho co se pohne, nevlastnim ps3 abych mohl zahrát, Castelvania neznám a Armu po zkušenostech asi také ne.
  • TheGGG
    úžasné ronaldo, největší "inteligent" je ten co nazývá ostatní blbce. Předně si může hrát kdo co chce a maximálně mu lze vyčítat špatný vkus, za druhé vychází hromady skvělých her a kecy typu v době 8 a 16 bitů se hrálo líp jsou nudné a směšné.
  • TheGGG
    Džízis, já ti moc neporadím já FPS tolik nehraju. Třeba nový bioshock byl dobrý, nebo crysis 3 celkem ušel. Ani FC3 nebyla špatná. Já zrovna hraju The last of us (což není ani FPS, ani čistá akce) a čekám na castlevaniu pro pc. Takže FPS žánr moc neřeším. Každopádně jak píše někdo výš nový TR taky není špatný.
    + nebo počkej až vyjde arma 3
  • Rhulad
    Jsem rád, že jsi přispěl do mlýna diskuze svým neotřelým a originálním příspěvkem. Co by jsem si počal bez všech těch jedinců, kteří nemají co říct a tak jsou jen vulgární. Až dospěješ a nebudeš hrát večerníčky Mass Effect, Skyrim apod. snad to pochopíš. Do té doby sbohem *3*
  • Redneck
    Sainst Row toho nabízí taky dost, ale není to prostě ono. Jen GTA má ten správnej balanc a parádní parodie na všechno možný a je super, že tohle vše dokázali přenést do multiplayeru bez toho, že by museli obětovat třeba tunning aut a kupování nemovitostí a já nevim co ještě.
    Né, že bych byl s reakce Dana zklamanej, protože je to známej hater, ale jako vývojář by aspoň měl uznat, že tohle je něco, co zaujme miliony lidí a ne jen ocenit ten svět a potom říct, že ty vedlejší činnosti jsou na nic. Nechce se mi věřit, že kromě gangster misí by byl z toho GTÁčka otrávenej.
    Vše co hra nabízí mimo hlavní téma je přece super, ne? Jak řekl Martin Bach, každej si tam něco najde.
    Já se na GTA: V vůbec nětěšil, ale jak pomalu tu hru odhalujou, tak je těžký, nepřidat se k tomu hypu.
  • To rozhodně není tím, že vycházejí kvalitnější hry *15* dřív měl pc nebo konzoli málo kdo dnes jí má každé dítě už od narození k dispozici
  • Mart9
    Zahraj si ten nový Tomb Raider, ať vidíš pořádnou hru. To má všechno.
  • Protože většina lidí, jsou prostě blbci no. *1*
  • Tak mi řekni jakou dobrou akční hru si měl namysli ? a rozhodně MoH AA a CoD 1,2 rozhodně v té době nebyli "Béčko"
  • ucho
    a přesně proto herní průmysl stále roste a stále se ročně prodá víc her... ;) to má logiku, je to proto, že vychází čím dál větší blbosti, kterým prostě lidé neodolají :D
  • Blbost, to není o tom, že by člověk měl být na hry starej, ale je to tím, že ty hry jsou čím dál větší blbosti. *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit