Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #143 HD: Dogs Club s Danem Vávrou
18.8.2013 | Redakce Games.cz
117 příspěvků
-
Zahraješ si Witchera, Mass Effect, Dreamfall, Dragon Age, Mafia, KOTOR. A pojem příběh dostane trochu jiný význam. Pro mě bylo GTA IV jen slepencem cut-scén, které jsem stejně později přeskakoval, stejně jako u všech dílů GTA a u GTA 5 mě překvapí zda to bude jinak.
A z toho blbnutí (zabíjení, kradení atd.) jsem už asi taky vyrostl. Na pár hodin mě to třeba zabavý ale pak už tam neni moc co dělat. -
Ani jsem se nedíval, předpokládám že se to zas neslo na vlně urážek a Wávrova vulgárního bahnitého humoru. Nevím proč ten člověk musí pořád vše jen kritizovat, asi se bojí že na něj lidi zapomenou.
PS: Pokud se v tomto díle choval normálně tak Ok, ale já se radši nedíval abych se zas nena*ral -
great podcast:D Vavra je buh...celkem s jeho nazorama souhlasim *1*
-
Nešlo by Fight club zkrátit o cca 1,5hodiny? Jelikož už jsem starší osoba, tak vždycky po 30minutách usnu a proberu se až na závěrečné dotazy *7* Moje hodnocení by bylo: začátek nic moc a konec dobrej. Co bylo mezitím nevím *1*
-
no to je právě ten omyl s tím, že to tak udělat jde. to zatím tvrdí jen on, ale nikdy nikdo to neudělal a neviděl v praxi. tedy se ukáže až po dokončení jeho hry, jestli to opravdu jde a jestli to funguje a jestli je to to, co lidi chtějí...
viz třeba to, co nakousl s adventurami. zní to logicky, ale ve finále to může v designu udělat tak velké komplikace, že to není zrealizovatelné. možná. ještě nikdy to nikdo tak nezkusil. a to je to, proč se při vývoji her dělají kompromisy, na které pak někdo nadává. jenže k něčemu se prostě došlo během vývoje, že se to holt udělá tak a ne jinak. on to pak kritizuje. a celý problém je, že neexistuje zatím důkaz, že to jde jinak a o tolik lépe... dokud tedy jeho hra nevyjde, je to teoretik... -
on se prisel kouknut, jak se pisou SMS na mobilu za 5 KČ. A slibilu mu 1 kilo LIDL granul pro toho pudlika *7*
-
Mě to běhání, zabíjení a kradení dost bavilo. Příběh mi přišel slušnej. Hlavní postava se do hry náramně hodila (a že by mi byl Niko vysloveně nesympatický, to určitě ne). Na PC mi běžela naprosto v pořádku, snad až na prazvláštní načítání textur vozovky.
98/100 bych asi nedal, ale těch 9/10 klidně. -
tak prodavat se a byt dobra, je celkem rozdil, dokonce mam spis pocit, ze to je nekdy az v uplnym protikladu *5* (a to plati ve vetsine kulturne zabavnich odvetvich, nejenom ve hrach)
-
Ten Houmlesák s čoklem tam dělá co ?
-
98/100 od "journalistu"? si delas prdhel? od hracu to ma 61/100, tomu teda ja verim o neco vic, nez nejaky hype masinerii, na ktery je rockstar zivotne zavislej *5*
-
Mass Effect je ústupek od Bioware. Ta hra postrádá jakýkoliv originální prvek. Je to jen vykrádání všeho možného. Na druhou stranu to splnilo co mělo - bylo to mířeno pro děti a u dětí je to hodně populární čili jako produkt je to rozhodně úspěšné(vzniká i ultra-braková literatura) bohužel jako hra je to výsměch.
-
Podle mně to vypadá, že když se rozkecá, tak kecá i když nemá přesné podklady anebo danému tématu moc nerozumí. To mně nevadí. Netvrdí, že to tak určitě je a že to prostě ví. Řekne to neurčitě a nechá se opravit to je super. Kdyby tak více lidí uznalo chybu, tak bych jím kecání do všeho odpustil.
Navíc to, co se mu nelíbí logicky popíše a je k tomu dobrý důvod. Sice to pořád přirovnává jak by to mělo být udělané skoro ideálně ale hlavní je, že to tak udělat jde. Tedy nejsou to plané řeči. V Mafii jedna taky najedou byly pěkné věci které v GTA a nebyli ani později.
Kdyby kecal něco co nejde udělat, bych ho bral za idealistu teoretika. Ale podílel se dvou dobrých hrách a i když odpovídal na dotaz, zda by šlo udělat super reálné počasí, tak neřekl pouze "ano to je se lehce udělá" ale řekl, že jo ale je to na potřeba dost lidí a prachů.
-To prostě vypadá, že ho štvou hry které nejsou udělané tak dobře jak by mohly. V tom nevidím problém a souhlasím s tím. -
GTA4 není kdovíjaká pecka, je to věc kde člověk běhá jako vůl, zabíjí lidi, krade auta. Příběh absolutně nezajímavej a hlavní protagonista prozně nesympatickej. Na PC největší srágora za posledních několik let, zuabugovaná a neoptimalizovaná. 98/100 jen dokazuje jak je ta hra nadhodnocovaná. U uživatelů už to tak vysoké hodnocení nemá a to už o něčem svědčí.
-
Nic neni dobre a vsetko je naprd, to je Vavra v kocke. Proste bud ho za to budes zboznovat, alebo nenavidiet :)
-
Epic Fail si predstavuju trochu jinak - treba v ramci serie Call of Juarez:Cartel napriklad. Rozhodne horší nez origins, ale ja dával za příklad Inquisition ne 2. Jde ale i znacku a prodeje - v tom je Dragon Age pořád dobrá a proto taky můžou dělat třetí díl. Nejde jen o to aby hra od Warhorse byla dobra, ale taky se musí prodávat a získat si fanoušky. Jinak nema cenu hodnotit Vavrovu zatim neexistující hru i třeba s Dragon Age 2, které už vyšlo, dostalo nějaká hodnoceni a nějak se prodávalo... Není to jen by kvalitě, ale ta hra prostě musím celkově zaujmout - to je slabiny kterou vidím u Vávry a to jak Husitská tématika zaujme lidi mimo ČR a vůbec mimov Evropu. Proto co se týká prodeje tak může Vávra při nejlepším konkurovat právě CD Projektu Red nebo sérii DA od Bioware. Upřímně Elder Scrolls je už trochu jiná liga, pro ně určitě Vávra soupeř nebude...
-
on to rekl dost kostrbate. Ja si vystacim s dost otrepanou frazi: Mezi slepými, jednooký králem.
-
Walking Dead si myslím, že vystihl přesně jako ''Nejlepší z nejhorších'', protože důvod proč je Walking Dead vychvalovaná adventura, že v podstatě ve svém žánru nemá hru schopnou jí konkurovat. A myslím, že ty 2 minuty byla nadsázka, protože pak hodnotil ještě rozhodnutí a příběh, což za 2 minuty skončí úvodní titulky...v rozhodnutích s ním taky souhlasím, málo kdy se mi stalo, že by tam bylo rozhodnutí, které bych udělal já.
O GTA IV se mluví možná, protože tak zprasenej multiplayer (verze PC) se uvidí málokdy a připojit se někam je porod. To, že má nejvyšší hodnocení je pro mě teda šok, protože absolutně nechápu za co, v porovnání se San Andreas např...a skok padákem, vem si kolik to muselo vzít Rockstaru času udělat takovou, opravdu ''blbost'' a 95% lidí, si prostě skočí jednou a jedou dál, kdyby ten čas vynaložili na něco jinýho, udělají mnohem líp.
Nejsem žádný fanboy a už mě docela sere, že když někdo souhlasí s něčím názorem, je hned jeho fanboy, ale Dan vidí ve hrách věci, které my prostě přehlížíme. Moje zkušenost, když jsem si přečetl jeho legendární článek o Skyrimu, zapl jsem hru, šel jsem se na ty věci podívat a jenom jsem si řekl ''Ajo ty vole, on měl pravdu''.. -
Jeste hodim do placu... Ty zaklinaci, kteri jsou v knihach: Coen, Eskel, Lambert a Vesemir.
-
mass deffect 1 usla, dvojka wtf?, trojka takovej filmovej ("moderni") zaver serie, ale zadnej zazrak *7*
-
Cim vic Vavru vidim, tim vic si uvedomuju, ze to ma v hlave dobre srovnany. Nemusim souhlasit s jeho nazory, ale rozhodne to neni blbec. Tento dil podcastu byl velmi osvezujici, naposledy sem se tak bavil v dílu s Frantou Fukou po E3