Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Na mí straně nemůže bejt chyba." *1* Díkec Martine, vybuchl sem z toho smíchy *3*
  • smarjha ta technická stránka věci je peklo, každej máte jinak hlasitej MIC, jeden šeptá druhej řve u mě.... cukavej zvuk no ok... ale že ten vlevo je celou dobu napul nejak otravenej a pak si da ve finale spinavou botu na stul smerem ke me podrazkou, tak to je mezi slušnejma lidma něco jako bych ti jen tak řek:di do pdele

njn konzolista se nezapře, nerd :D
  • u teto prilezitosti bych chtel podekovat Vlasovcum, za jejich prinos k osvobozeni ceskoslovenska *5*
  • Diky moc. *3*
  • Tak trošku později EEU4-MFP3-FUTS-GFZC .. a chci poděkovat :)
  • Někdo sem píše pod mým nickem. Žádný kód nemám, ale chtěl bych.
  • V 19:00 tady bude. Kdo bude první bere. *1*
  • Hod ho sem ! *1*
  • Já ho nabízím. Level mám, ale BF4 ne. :)
  • Jack1947
    No, to by bylo na miste. V tomto pripade tedy.
  • Ta otázka se dá brát tak i tak, pokuď ho má není lepší místo otázky rovnou hodit sem ten klíč?
  • Jack1947
    Nemysli to tak ze on ma klic a jestli by ho nekdo nechtel? (tedy chapuli spravne) *7*
  • Ne, podpoř trošku snažení redaktorů a kup si Level kde je klíč zdarma, když máš peníze na BF4 máš 99 korun na časopis, popřípadě řekni rodičům když ti hru koupily.
  • Loneck
    Taky se mi zvuk sekal a zaclo to tak po 30 minute. Na youtube to same.
  • ringmancz
    já jsem zkoušel různý části a neslyšel jsem sekání
  • Než jsi to zmínil tak jsem si toho nevšímal. Schválně jsem si pustil na YT poslední FC a opravdu to zadrhává. Nevím jestli celý díl, ale mám puštěnou 40.-41. minutu a je to slyšet. Není to teda nic dramatickýho, ale je to tam.
  • nekromant33
    Normálně poslouchám záznam z itunes, ale schválně jsem se teď na 156 podíval a zvuk byl naprosto v pohodě, jednou se mě trošku zadrhl, když jsem otevřel další okno prohlížeče, jinak nic.
  • Řešení neznám, ale dělá mi to taky přesně jak píšeš cca tak posledních 5 FC.
  • walltar
    To je divné, já se před chvílí díval a podobný problém jsem neměl.
  • Mortuus
    Jo. Asi posledních pět FC to takhle dělá a je jedno jestli koukám přímo na Youtube nebo si to z něj stáhnu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit