Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #156 HD: představujeme české RPG Dex
24.11.2013 | Redakce Games.cz
23 příspěvků
-
"Na mí straně nemůže bejt chyba." *1* Díkec Martine, vybuchl sem z toho smíchy *3*
-
smarjha ta technická stránka věci je peklo, každej máte jinak hlasitej MIC, jeden šeptá druhej řve u mě.... cukavej zvuk no ok... ale že ten vlevo je celou dobu napul nejak otravenej a pak si da ve finale spinavou botu na stul smerem ke me podrazkou, tak to je mezi slušnejma lidma něco jako bych ti jen tak řek:di do pdele
njn konzolista se nezapře, nerd :D -
u teto prilezitosti bych chtel podekovat Vlasovcum, za jejich prinos k osvobozeni ceskoslovenska *5*
-
Taky se mi zvuk sekal a zaclo to tak po 30 minute. Na youtube to same.
-
Battlefield 4 klíč, chcete sem hodit někdo BF4 battlepak klíč z Levelu?
-
-
Ne, podpoř trošku snažení redaktorů a kup si Level kde je klíč zdarma, když máš peníze na BF4 máš 99 korun na časopis, popřípadě řekni rodičům když ti hru koupily.
-
-
Nemysli to tak ze on ma klic a jestli by ho nekdo nechtel? (tedy chapuli spravne) *7*
-
-
Já ho nabízím. Level mám, ale BF4 ne. :)
-
-
Hod ho sem ! *1*
-
-
Diky moc. *3*
-
Tak trošku později EEU4-MFP3-FUTS-GFZC .. a chci poděkovat :)
-
Někdo sem píše pod mým nickem. Žádný kód nemám, ale chtěl bych.
-
V 19:00 tady bude. Kdo bude první bere. *1*
-
-
-
Ta otázka se dá brát tak i tak, pokuď ho má není lepší místo otázky rovnou hodit sem ten klíč?
-
-
No, to by bylo na miste. V tomto pripade tedy.
-
-
-
-
-
To sekání zvuku každých pár vteřin je o zdravej rozum. Dělá to taky někomu? Nějaký řešení?
-
-
já jsem zkoušel různý části a neslyšel jsem sekání
-
Řešení neznám, ale dělá mi to taky přesně jak píšeš cca tak posledních 5 FC.
-
zkoušel si to přes youtube? http://www.youtube.com/watch?v=eHOaTvxh_FM
-
-
Jo. Asi posledních pět FC to takhle dělá a je jedno jestli koukám přímo na Youtube nebo si to z něj stáhnu.
-
-
Než jsi to zmínil tak jsem si toho nevšímal. Schválně jsem si pustil na YT poslední FC a opravdu to zadrhává. Nevím jestli celý díl, ale mám puštěnou 40.-41. minutu a je to slyšet. Není to teda nic dramatickýho, ale je to tam.
-
Normálně poslouchám záznam z itunes, ale schválně jsem se teď na 156 podíval a zvuk byl naprosto v pohodě, jednou se mě trošku zadrhl, když jsem otevřel další okno prohlížeče, jinak nic.
-
To je divné, já se před chvílí díval a podobný problém jsem neměl.
-
-
-