Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #164 HD: Zpátky do kobky
1.2.2014 | Redakce Games.cz
40 příspěvků
-
když si jeho nick zadáš do strýčka Google, tak ti toho vyjede celkem dost *3*
Když tak Frýdek-Místek 33 let *3* *3* -
http://uloz.to/xUrqWT/hitler-adolf-main-kampf-pdf *3* *3* To nevypadá, že by to bylo nějak zakázané *3*
-
Já si teda myslím, že "jim" chybí tvůrčí invence, "voni" hledaj formát - já bych to viděl na ten čtyřsetútržkový, se srdíčky, třeba jako praktickou přílohu Mateřídoušky...
Ne kluci, já nejedu v Mentos... -
Nj ale Mein Kampf tupci zakazují a chtějí aby jsi se učit pouze jednu jejich pravdu. A nemáš lehce možnost si udělat vlastní názor na věc.
-
Prostě takový, jak bych to řekl... "New nonsense", něco jako Mein Kampf...
-
Tak něco jinýho je sdělovat svůj názor a něco jinýho zesměšňovat názor toho druhého (aby víc makal a míň mluvil). To bylo od Lukáše dost zbytečné. Já bych taky raději aby se Lukáš věnoval více hrám, recenzím, hudbě a netahal do toho své světonázory. Ale nikdy bych neměl potřebu to říct dokud s tím sám nezačal.
-
Já bych vydal výbor některých jeho vskutku existenciálních výtvorů - pár jeho "filozofických pojednání" jsem málem nerozchodil...
-
Mají to vypadat jako soubor jeho textů! To by bylo čtení!
-
Tak zrovna zabavnost je to nejdulezitejsi kriterium *15* *15* *15*
Hry hraju abych se bavil, ne abych se u nich nudil *15* *15* *15* -
Reagoval na Dana Vávru, který se veřejně přihlásil ke Svobodným. Udělal to veřejně a svým způsobem se zapojil do volebního boje. I L. Grygar se netají svými polit. názory a minimálně jednou jsem ho viděl se zapojit do volebního boje. Takže tu máme dva týpky, co se netají svými polit. názory. Nelze se divit, že od obou (ano, tu a tam i od Dana) lze slyšet nahlas řečeny politické názory. Nevidím v tom problém.
Já se neztotožňuju s pravicovými názory, protože jsou to podle mě prázdné žvásty ještě prázdnější než ty levicové žvásty. Mám pak ignorovat pravicové herní novináře? Mám třeba ingorovat Dana Vávru, anebo to přejít a zaměřit se na fakt, že jsou to oba borci (Dan, Lukáš) a že je politika stejně úplná ptákovina a že pravice a levice je stejně nakonec o zájmových skupinách a podivných jednání? *3* -
Slováci sů najlepší lidi na svetě. http://www.youtube.com/watch?v=ncvvvAHrOII
-
Botanicula je klasicky produkt ceskeho zmdrstvy propagovany jen zenami jako je dobrovsky a grygar a dalsimi medialnimi mrdkami. :D
To je proste genialni. -
Prosím hlavně dávejte více prostoru těm emailům od "a jde se chlastat". To je nereálnej klaun.
-
Ano musim souhlasit. Je videt kam az saha propaganda a jak lehce je ovlivnitelne stado .
Nevim pan Grygar by mohl obcas neco precit na serioznim w FreeGlobe treba xD -
Co se to tu děje? Trolové z Novinky.cz nacházejí games.cz ? :D
-
Celkom presne, dodam absolutne nerepetivne prvky ako jedine riesenie ''puzzle'' doska / rebrik / paleta , nekonecne ''boost me up''. Hra roka musi mat u mna zaujimavy gameplay a to je v TLOU uplne najslabsia cast hry.
-
HYPNOS!!!!!!!!!!!
-
GTFO now :)
-
Jako bral bych, kdybys třeba proti AC4 kontroval něčím jiným, ale že si napsal Last of Us, takže si za blbce.