-
Všiml jsem si, že se nutíte dodržovat nějakou standardní délku videí. Dle mého když dojdou témata a diskuse je vyčerpaná, mělo by se skončit, protahování kvalitu nezvýší.
Pokud jde o bitcoiny, na ty ať se lidi vykašlou, nastoupí titcoiny a ty může těžit každý. http://vimeo.com/92087150 -
-
jj, dneska si taky natěžím nějaký titscoiny *1*
-
yep.. ten awkward moment, kdy na konci pustí trailer na ponorkovýho indiána a kluci k tomu v podstatě nemaj co říct..
-
-
Byl jsem očitým svěděk minulých Fight Clubů - dříve si dokonce někdo z nich občas k tematice něco přečetl. Dneska melou takový nesmysly, až je mi to líto. Neřekl bych že to je hloupost dotyčných, ale spíše arogance, že může člověk před kamerou stovkám lidi říct jakýkoliv výmysl a drb, který dotyčnému zrovna probleskne v hlavě. Nevim jestli to je dobou nebo je ta práce nebaví, ale je to fakt tragický. Když se podíváš kolik lidí je sleduje online a kolik podobný pořad na konkurenčním serveru, tak nějak z toho lze vyvodit kdo do té práce dává srdíčko a na koho se lidi spíš koukají (nabízí se srovnání: koláče ze sra*ek nebo koláře z tvarohu? Lidi to fakt poznaj když si kousnou)
-
-
Takýmto tempom to moc ľudí onedlho pozerať aj tak nebude. Myslím že od niečoho takého čakám odbornú reč skúsených herných novinárov nie niečo čo môžem počúvať v miestnej krčme.
-
-
Už jsem si všiml jak návštěvnost upadá, ale nedivím se s tím jejich přístupem. Na druhou stranu, často se jejich program překrývá s tím na Hreji, tuhle jsem koukal když Hrejáci vysílali Watch Dogs, což sledovalo přes 500 lidí na youtubu a na video gamesu koukalo něco málo přes deset lidí. Holt jiná liga...
-
-
Nuz a co chcete ? Top zabavnosti je Drda ktory akurat tak ma kopec sprostych reci a medzi tym mozno aj nieco rozumneho. Iste chvilu je to zabavne ale stale sa to neda. Otazne je ci si to uvedomili a preto je teraz pomenej alebo iba proste nema cas. Ked je tam Grygar tak len skace do reci a casto ma radoby vtipne poznamky vecsinou od temy. Vecsinou ked uz nieco k veci a rozumneho hovoria tak su to externisti ako Olejnik a podobny. Nemyslim si ze by stali redaktory/clenovia Fight Clubu boli uplne blby ale v poslednej dobe proste z toho uplne trci ako na to kaslu alebo uz ich to mozno ani nebavi a robia to len zo zvyku. Tazko povedat.
-
-
-
Nelze než souhlasit. Když se chtějí kluci sejít a pokecat o tom, co je nového, nic proti tomu, ale natáčet je to celkem zbytečné. Informační hodnota nulová a čas strávený u tohoto videa se tak stává časem promarněným.
-
-
-
-
Cinemax v minulosti vytvořil nebo distribuoval skvělé hry jako Gooka, Ve stínu havrana, State of War, Necromania, Inquisitor.. a co dnes? Dělá mobilní hry a rychlokvašky, podobně jako další odpadlíci v herní branži. Fakt by byl problém dát dohromady nějakou tu kačku a vytvořit aspoň dvouáčkovou hru? Myslim jako řemeslně kvalitní, upřímnou hru pro PC. Asi ne, to je dneska moc velkej risk, co?
-
-
Z těch her co jsi jmenoval nevytvořil Cinemax ani jednu z nich :). Pouze je vydal. Dokonce i tu mobilní "rychlokvašku" Červi pro ně vytvořil externí programátor. Cinemax není herní studio, ale vydavatelská společnost, to je myslím potřeba si uvědomit.
-