Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je to když už Pavlík. *3* Nandal ti naběračkou zelnou polívku. *15* (možná guláš).
  • ajajajajaaaaaj tys mi to nandal pepiiiiku
  • Fajn fight club, akurat by mohol Mikoláš trochu popracovat na prejave - to, na to, ja to, ten, tu. To su jeho asi najoblubenejsie slova, spojenia, predpony a vsetko ostatne :-)
  • Chim
    Přitom všechno podstatné je napsáno už v Bibli. Že ano?
  • Zatraceně, vždycky mě dostávají do kolen tito bipolaristé. Buď čteš blesk anebo respekt. Nic mezi tím. Stejně jak sleduješ buď relaci Hyde Park na ČT 24 anebo Ordinaci v růžové zahradě na Nově. Kriste, vždyť se dá číst i něco jiného.
    A když označíš někoho jako "ovci", tak se sám onálepkuješ, že jsi podlehl tomu obecnému mainstreamu, kdy je strašně "cool" a non-konformní, číst Respekt a volit Top09 a říkat ostatním "ovce". V horším případě ještě věříš na konspirace a chemtrails. Probuď se člověče.
  • Mart9
    Si furt říkam, kdo je ku*va Tomáš Zvelebil, tak to dam do googlu a vyběhne na mě Ali *2*
  • Na třináct let vypadáš leda ty. Ty asi nebudeš z těch co měli dvacet, když si kupovali první číslo Excaliburu na stánku PNS... Když chceš něco vědět o počátcích herní žurnalistiky trochu si o tom alespoň nastuduj. Ale přečíst si to na http://cs.wikipedia.org/wiki/Excalibur_%28%C4%8Dasopis%29 ti nikdy nedá tu osobní zkušenost a vzpomínky na večerní programování Amigy, chození do Svazarmu na PMD a čtení prvního herního časáku na nekvalitním papíře.
  • Řekl typický uživatel Blesku, novinek.cz a super.cz, to je totiž ta pravá novinařina a potrava pro skutečné intelektuály. Připadáš mi jako typická ovce z farmy, která si myslí, že je prase.
  • Neotočí sa do p*če ale na notebook, kde průběžně kontroluje reakce lidí na chatu. Mezi Tukanem a Lukem je věkový rozdíl 2 roky, pokud ti to hlava nebere, tak slovy: "DVA ROKY". Podle stylu tvého vyjadřování a fan klapkám na gesichtě, bych na plienočky tipoval spíše tebe. Respekt bys měl prokazovat ty lidem kteří na rozdíl od tebe něco dokázali, něco zažili, něco viděli. Ty vypadáš na zastydlé děcko co zná akorát cestu do školy a domů a masturbaci před monitorem. *11*
  • MMO Bomberman!!!!
  • drtil lebku.
  • Mopped
    Nedělej si srandu. Mám pocit, že drtil tak možná teba.
  • Mopped
    Zvelebil? To snad ani nemůžeš myslet vážně. To byla nejvydařenější akce Levelu, poslat Tomíka do Score a do roka zlikvidovat konkurenci.
  • Zasmal bych se ale je to spis smutne. Precti si neco o casopisech jako byl Excalibur nebo Score v casech prvni redakce a pak muzes mluvit o TVURCICH herni zurnalistiky u nas. Tucek a jeho baseballovi bros k tomu prisli jako slepi k houslim...
  • Jack1947
    No tak možná jo, já ho tolik nesledoval ani SCORE LIVE jen někdy... *7*
  • Gordar
    naopak SCORE LIVE bylo někdy výrazně nad kvalitou LEVEL TV.
  • tukan je tvorca hernej zurnalistiky v cz. mozno si zaspal dobu alebo mas 13 rokov :D
  • 10:50 dobrovsky sa ho nieco spyta a ked tukan zacne odpovedat tak sa otoci do pi*e :D trapaci, tukan vas strci vsetkych do vrecka, ked vy ste este tahali plienocky po zemi on uz drtil gamesky, trochu respektu by nezaskodilo!!!!
  • Popravdě mu držím pistoli u hlavy a zkouším, co vydrží.
  • Je to neoliberální škvár. Pokud jsi podlehl této chybné ideologie, tak se ti bude zákonitě zamlouvat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit