Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #184 HD: Mobilní disputace
25.6.2014 | Redakce Games.cz
54 příspěvků
-
Proč bych to dělal?
-
Asi tak. V ČR už asi lidem přijde jako inťošský cokoliv, kde se nepíše o Bartošový. Ach jo.
-
Asi tak. V tomhle mají kluci z Hrej.cz opravdu navrch.
-
proc myslis? vzdyt je to normalni, celkem dobre delany tydenik. a obcas tam byvaji opravdu vyborne clanky a rozhovory...co je na tom radobyintelektualniho?
-
Souhlas. Občas si říkám, že by všichni (kromě Tukana) nemuseli dávat tolik najevo, jak je to nebaví... Např. na Hrej.cz (sorry za reklamu, jde jen o srovnání) do videí dávají mnohem více elánu... *3*
-
LOL. Takova potrava pro radobyintelektualy :)
-
Tukan přinesl dobrý osvěžení. I přesto, že mě mobilní hry nezajímají.
Obecně si myslím, že pokud ve fightclubu není zajímavej host, tak nemá smysl se na to koukat, protože borci z Games.cz jsou tím vším už evidentně unavení a dělají to jenom z povinnosti (není tam žádný nadšení pro věc). -
nečumim ty vole , nevydržel jsem to ani 5 minut od servisního okénka, jen jsem chtěl zjistit, jestli je Tuček pořád stejnej kus kokota (je)
-
No tak zrovna Zvelebil je hroznej tragéd...
-
tak nato nečum, voe! *3* *15*
-
nejhorší podcast v historii games, nesympatický Tuček a hry na mobily mě vůbec nezajímají
-
Tukan? ANO, dekuji. nechapu ten hate tady. uz ve score se jeho recenze dobre cetly. score tv, gamepage s tomasem zvelebilem byla taky vzdy zabava. v replay uz asi nema tolik prostoru a tak to uz neni takova sranda, jako starsi veci. ( nebo mozna prislis pozornosti zaberou vnady jeho kolegyne *1* ).
skoda, ze se hram nejspis uz nevenuje tomas zvelebil, byli opravdu dobra dvojka. -
konečne poriadny dlhý podcast..... *14*
-
Ty máš díru mezi ušima *5*
-
Má díru mezi zubama. To není hezký. Vypadá komicky.
-
Proc by se mel stydet, Respekt je asi posledni skutecna novinarina u nas.
-
Říct mu to do očí to bys musel bejt jinej formát co?
-
Historka z metra: http://www.ceskatelevize.cz/ct24/relax/249835-video-seznamovaci-vagon-metra-ma-premieru-za-sebou/ *1*
-
jeho vtipy ve mě vzbuzují touhu vrazit si hřebíky do uší
-
Jezis on cte respekt. Ze se nestydis. Ty a Grygar..jste dvojka co.