-
nechapu co je to za stupidni prehravac vam to fakci normalne? Me to vzdycky po chvili napise Error loading media. *11*
-
já si jen dělal srandu, samozřejmě nechci mlátit nikoho, ale chápu že když někdo chce rovnoprávnost, patří k tomu i negativa a nej výhody
-
Jen zženštilýho chlapa. Makes sense. *15*
-
Taky nesnášim ten smrad....z automobilů.
-
Tipnul bych si Nizozemsko na penalty.
-
buď přeci trochu tolerantní, tihle sebestřední militantní nekuřáci jsou nesnesitelní
-
proč hrdino? nemlátil bych přece ženskou
-
Chtěl jsem se na to podívat, naštěstí jsem zahlídl komentář o hulení, což nesnáším, takže se ani dívat nebudu. Pro mě jsou závisláci s cigaretama jen slaboduší chudác a nesnáším ten jejich smrad.
-
Jak to, ze mi adblock neblokuje tu reklamu s tygrem. Si vsimam, ze zacina litej boj proti adbloku. Reklama pred videem je hnus
-
Pomohlo to odhodit klasicky maly cesky oci, vypalilo rasismus, odhodilo neduveru v dovadeni mezi stejnym pohlavim. Taky ale otevrelo oci, ze kazda zem to jina kultura a utvrdilo v tom, ze kde nabozenstvi vladne, tam zenska prava jen jako hezka vec na papire. Kdyz si po peti letech vybavim cestu pryc a srovnam to s cestou za barak dnes - tak ta medialni zkratka a zkusenosti jsou v podstate to samy.
-
To, že ľudský mozog dokáže vnímať len 24fps je mýtus. Navyše realita nebeží v FPS, takže baviť sa o tom, koľko dokáže ľudský mozog vnímať je úplne irelevantné. Rozdiel medzi 30 a 60 FPS spozná každý, jedine, že má človek nejakú očnú vadu. Treba si uvedomiť, že hry nepoužívajú motion blur, preto sa pri nízkom FPS rýchlejšie pohyby sekajú. Preto na vykompenzovanie trhania potrebujeme viac FPS. Filmy majú 24 FPS lenže používajú motion blur, takže rýchlejšie zábery sa rozmažú a mozog to vníma ako plynulý pohyb. Krásne sa to dá vidieť, keď si človek pustí film po okienkach. Tam je vidieť ako sú rýchlo sa pohybujúce objekty rozmazané. Viac tu http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm
-
Já vím, a nejen za to. A přestože je tvůj táta pěknej zmrd, tak tebe Ježíži jsem si vždyčky vážil.
Peace. -
Každá taková zkušenost je ti platná v tom, že svoje ponětí o světě kolem sebe (ať už tom za barákem nebo za oceánem) pak stavíš na něčem silnějším, než je mediální / informační zkratka. A navíc se často dozvíš lecos o sobě.
-
Davam ti plus. Ja jenom jak vic cestuju/starnu (jestli s tim vek vubec souvisi), tak mi prijde celej svet cim dal tim vic podobnej a stejnej, a celej ten uvodni humbuk z mladistvych let o elitarstvi navstivit tunu zemi a rozsirit si tak obzory se naopak zcvrkava zpatky do hodnot, od kterych jsem se snazil vzdycky "utyct pryc". Mam mozna par hezkejch fotek navic a dozvim se, ze nekdo nosi turban jen tamhle a ne tady, ze mi nekdo nedovoli prejet hranice v Africe trabantem a musim se ho nejdriv uplatit / umrit, ale ta zkusenost je pak dobra do filmu/blogu/flickru.
Pak se stejne vratim zpatky do postele, osedlam svoji zenu a v ramci svych zkusenosti s tecek po svete stejne uznam, ze kazdej svyho svetonazoru pan a nejaka zkusenost s utikanim od Talibancu uprostred noci v Afganistanu mi je stejne v realnym zivote platna, jako kdyz si to za 5 let prectu na redditu skrz obrazek. -
Kostarika nebo Nizozemí? *1*
-
nemam to ted po ruce ale v clanku v Levelu 242 byla takova statistika citovana vcetne grafu, tam ten zdroj byl
-
A vidíš, kdybys vyrazil třeba do toho Íránu, zjistil bys, že to tak vůbec není.
Svět je dnes malej, ale osobní zkušenost tou digitální nenahradíš. -
Byl by odkaz na tu statistiku ? V 80% všech her ? Pak v tom nevidím problém, RPG a adventur, ve kterých to má nějaké opodstatnění je minimum a tam ženský bývají. Ve válečných, sportovních a bezpohlavních hrách (Tetris) je omezený počet ženských charakterů zcela přirozený :)
-
Z logiky "korektnich" ano. Gratuluji.
-
Takova ta myslenka Jed do sveta a poznej svet platila naposled pred 20 lety, dneska mas danou interakci s celym svetem na dlani a s prdeli pred monitorem. Svetonazor si kazdej umatla skrz cteni a mluveni s ostnatnima a ani se nemusi pohnout ze svy kotliny. Takovy to pseudo elitarstvi "musis to zazit na vlastni kuzi" mozna plati na blogisky kam sepisete potom svoji cestu, ne do realnyho zivota.
Celej svet je diky technologiim tak malej poslednich 10 let, ze jedinej bonus byt nekde osobne je ten, ze si udelas par obrazku do fotacku (ktery nikoho uz nedojmou), napises par veticek do blogisku (ktery uz nikdo dneska necte) a jses-li treba v Iranu, dostanes pres drzku pokud mas kozy a ne burku.