Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ach ty hrdino.
  • Vzácnost to je. Statistiky existují a zastoupení mužských postav se ve hrách pohybuje u hlavních i vedlejších postav kolem 80 %. A myšlení už se jednou změnilo, když začali vydavatelé cílit reklamu i hry na chlapce. Z toho postupně vznikl dojem, že hry jsou klukovská záležitost a mění se to až v posledních letech.
  • Za větu, "Příště rolte jointy", tě čeká věčné zatracení.
  • Paulcz
    Hnáty na stole jsou k vidění už dlouho, novinkou je ukazování podpaží, zřejmě letní specialita :) (ze který se chce blejt)
  • Je krasne videt, ze muzes procestovat kolik zemi chces, delat ze sebe svetoobcama, ale buranstvi se stejne ven dostane.
  • jackherrer
    Obzvlášť když všechny ty pěkný slova ty děcka už stejně dávno znaj, protože to je jedna z věcí, který tě ve škole naučíš co nejdřív (nejde o sarkasmus).

Mě by zajímalo, kdo se na to opravdu kouká, jakože opravdu sleduje celou tu hodinu co se tam děje? Já koukám na FC tak, že to zapnu a do toho dělám něco jiného, občas překliknu na obraz, to když zvuk začne být zajímavý. A tentokrát mi to moc zajímavé nepřišlo. Ani ta ostrá výměna názorů o AC, jednak jsem něvěděl o co gou a druhak mě AC vůbec nezajímá. Takže za mě tentokrát nuda a nepochopení pro bordel v diskuzi.

P.S. Příště rolte jointy. *2*
  • Paulcz
    A tvá logika je taky zajímavá. U AC nezáleží jestli by hráč kolem sebe viděl ženy nebo krkající uslintané mimozemšťany. Ta hra je naprosto povrchní záležitost s nulovou intelektuální rovinou, A vůbec nechápu co tím sleduješ. Připadá mi, že si myslíš, že pokud lidé ve hrách uvidí ženské charaktery tak se změní jejich myšlení ? Nechápu princip díky kterému by k tomu mělo dojít. Stejně nějaká normativní nařízení nebo vtloukání klínu prostě nefungují. A vzácnost to není, pokud má hra komplexní a prokreslený svět tak tam ženské charaktery jsou a jsou různorodé.
  • A to som neveril ze v roku 2014 niekto takuto kardinalnu hlupost este dokaze tvrdit.
  • jackherrer
    Realita je spojitá. Ta nemá žádný počet snímků za vteřinu. A těch 24 fps je minimální počet obrázků, který se musí vystřídat pro vytvoření iluze plynulého pohybu.
  • Paulcz
    Co má společného vnímání člověka s realitou ? :) Co s týče FPS a her je to komplikované. Pro výpočet nejsou pevně určená pravidla a každý herní engine může fungovat trošku jinak. Problém je v synchronizaci vykreslení obrazu a výpočtu fyziky (pohyb objektů), zatímco zobrazování má v herní smyčce největší prioritu fyzika se počítá pouze každých x milisekund. Může tak dojít k tomu, že výsledný dojem nebude přesný a plynulý i když se může zobrazovat třeba 120 FPS. Na rychlejším PC by to mělo vypadat mnohem lépe a s minimem artefaktů právě díky tomu, že se fyzika počítá častěji. Pokud by někdo přesně specifikoval co a jak se bude každý snímek počítat pak by to mělo vypovídající hodnotu, takhle to je jen marketingovej kec.
  • Na baleni cigara neni nic spatneho, tyhle veci reguluje jenom Ceska televize. Na internetu jsou globalni regule jenom ohledne sexualizace, kdy musite dat pred takovy obsah varovani ze je obsah od 18+.

Zdejsim mudrcum pohorsenym tim, ze na Games.cz chodi lide pod 18 a tudiz je nemistne aby videli baleni cigara nebo slyseli nadavky, doporucuju nevynechavat tolik skolni dochazku a hlavne predmety zabyvajici se pravem.

Jinak tenhle Fight Club byl povedeny a dekuju za fajn diskuzi :)
  • ty trubko, kdybys umel aspon cist, tak ti tam jasne pisou v tom videu, ze to jede kvuli yt na 30fps maximalne, takze tam nesledujes rozdil mezi 24 a 60 ale mezi 24 a 30, takze ano, tam zrovna moc velkej rozdil neni... *6*
  • Draken69CZ
    Zas takových speciálních her extra pro něj tolik nevychází
  • mohli by mu dávat k psaní víc recenzí ať se trochu zabaví, stejně tu dvě třetiny věcí na Games píše Aleš, kdyby půlku z toho co píše přehodili na Grygara, Aleš si trochu odpočine a Lukáš Grygar přijde na jiné myšlenky, možná se i přesune do toho polo katonického stavu chronické únavy, ve kterém je teď většinou ve Fight Clubech Aleš Smutný
  • Draken69CZ
    Věřím že se YT jednou tak vyvine že půjde mutnout určitý hlas ve videu protože občas co tam Grygar spustí za shitstorm je fakt úděs. Buď to ze sebe nedokáže vykoktat tak to samé 3x zopakuje nebo mluví tak rychle že u toho evidentně nepřemejšlí a padaj z něho samí hovn@. Jen pro ujasnění mě nevadí když ho nevidím a neslyším.
  • XXDarthVaderXX
    Ano jedna věc je co dokáže pochytit oko...to je fakt. Ale druhá věc je, že pokud většinou mluvíme o požadavku co se týče počtu snímků, tak to považujeme především u hry více hráčů. On je totiž problém spíše v tom, že ve chvíli kdy ty jedeš na 24 fps a ostatní někde na 100 fps a více(viz všem známé Call of Duty 2), tak jsi na místě v mnoha případech později a vidíš, že ti vedle tebe se tak trochu škubají a to nebylo jen tady. Třeba zářným příkladem je teď Company of Heroes 2(po přidání nových stran a dalších věcí naprosto parádní strategie)...tam ti dělá rozdíl hodně a pokud jsi hodně pozadu naproti ostatním, tak si užiješ trhanou hru a to i přesto, že v SP. hra běží v celku plynule na Ultra nastavení. Ano u FPS to na jednu stranu nemusí jít tolik vidět, ale jak jak přehodíš na RTS, tak tam je každý snímek znát a kdo hrál dříve nějakou, postarší strategii, ví jakej to byl opruz když někomu nestíhal kompjůtr. Střílenice se ještě dají zvládat, především takové ty líné, taktické akce(Swat 4 jsem začal hrát na 10 fps s naprosto zastaralým železem...a v pohodě). Mít něco takového třeba v Quekovi, tak se nestačím ani otočit :-)
  • Kozy
    Nemyslim si že bych byl sexista ale přesto jediná ženská postava která mi sedla a dokázal jsem za ní hrát byla Faith. To znamená že když nehraju hry za asiaty nebo černochy jsem z logiky věci rasista?
  • "dát přes držku feministce" je na mém seznamu 1000 věcí co chci stihnout než zemřu
  • Od doby, co ze sebe nechala Grygarová udělat omalovánku si nějak moc vyskakuje.
  • Chim
    Chybovat je lidské, odpouštět je božské...

A ono v tom Pepově příspěvku je něco málo pravdy, i když je v tomto případě potřeba důkladně hledat a nenechat se odradit nešťastnou formou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit