-
Ale určitě ne tak, jako by byl odvařený z toho, kdyby skončil teď, teď je tam ta správná parta :-D
-
Představ si, co už jen zde se sejde za sebranku. Tam to máš vše v bledě modrém.
-
To když se bezmála před rokem dozvěděl, že Level *končí*, tak musel být samou radostí téměř týden odvařený :-)
-
Už někdy loni v létě jsem vám psal, abyste z toho udělali dvouměsíčník. Ten časopis má pravidelně dost stránek na to, aby ty dva měsíce normálnímu člověku vydržel.
-
fakt je že jd to tu vybudoval a muj skromnej nazor je že toto osazenstvi to privede k upadku a ctenari prejdou jinam
-
Kopyto!
-
kdyby tam nebyla jedna určitá osoba, která dělá žumpu ze všeho, kde se vyskytuje, tak je to v pohodě server
-
Poláčku, na tvých preferencích skutečně nezáleží.
Je to prostě a jednoduše: eɪˈliːt -
"Vynechání srpnového čísla se v dnešním světle jeví jako předzvěst hlubších ekonomických problémů okolo vydávání Levelu." *fapfapfapfapfapfap* :-D
-
LOL a ty komenty na EG. Jezismaria! :D Jako neverim ze to neni vyfabrikovane umele. Proste lidi nemuzou byt tak ... tak.. nahlavu.
-
Hodne sem se nasmal. V EG musi panovat dobre zoufalstvi.
Neco co bylo normalne vysvetleno na rovinu a logicky, pochopeno kazdym nad iq 50, tak v EG z toho delaj aferu a nehoraznou "newsku" a slehaj to jak supr spravu vecera. :D
Kvalitka ala nova. Zumpa v modrem. -
nechte ho, on jen ví více a první!
-
Na zaciatku FC by malo byt upozornenie, ze budovanie kultu osobnosti v programe moze u niektorych osob sposobit prebytok sexualnej aktivity
-
Jsem nevěděl, že Ojrogaymr je až takováhle žumpa *1*
-
A dneska další orgasmus! To už je druhé vyvrcholení ve třech dnech - aby to s ním neseklo.
-
Jestli si jd u tohodle článku nedělá dobře tam dole, tak já jsem gumovej medvídek.
(Upraveno na méně pohoršující verzi) -
http://www.eurogamer.cz/articles/2014-07-17-asopis-level-v-srpnu-ani-zitra-neekan-nevyjde
sice mu dělám reklamu, ale co :D
"I prodeji bylo letní číslo vždy tím nejhorším v roce a navíc se nic moc neděje, bylo by v mrtvém období, kdy nejsou aktivní čtenáři ani herní firmy," musel s hořkostí v hlase přiznat šéfredaktor Martin Bach v podcastu Fight Club, ačkoli uvítal, že si ušetřili trochu práce a možná ušetří i nějaké peníze. -
Víc než trolů a krmičů trolů, je tady lidí, kteří ostatní za troly označují a tím zaplevelují diskuze víc jak ti zlí trolové.
-
Jelito!
-
detail... no každý si chcel uhryznúť s koláča 12 ročných detí pre ktoré je nemožné aby si zapli hru bez slovného doprovodu a asistencie hehe... škoda že sa viac nevenujú hernej novinárčine ale riešia hento čo tu nikoho netrápi... pozrenie si nejakého gameplayu pred kúpením hry je vec iná