Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #197 HD: Shodan z Googlu
24.9.2014 | Redakce Games.cz
44 příspěvků
-
tohle byl jednoznačne nejslabší díl a to jsem koukal jen posledních 10 minut (co je muj rekord)
-
-
takze dotazy? dmnt fakt
-
Možná by sis měl někdy pustit celej díl a né koukat posledních 10 minut i když ja neviděl ani těch pomalu 20...
-
-
No kritizovat budu těžko a a chválit asi taky tak snad jen , z toho co jsem měl možnost vidět ale brý no. *4* (Snad příště budu moct přijít dříve a vidět více).
-
-
tak se nekoukej na vysledek a pust si to ze zaznamu (cely) *5*
-
-
Není čas...
-
-
Jacku, Jacku, Tebe by si tam měli někdy pozvat *1* Vážně
-
-
Ano mali by ho pozvat a odseknut mu obe ruky aby to tu nespamoval 1000 komentmi mesacne...alebo mu nastavit limit tri prispevky za den na ip
-
-
Budeš se divit ale narozdíl od tebe už diskuze nejsou smyslem mého života, tedy né že by někdy byly...
-
-
Jack na hrad.
-
To začíná ve čtyři takže to stejnak nemůžu. Když už nic jiného tak to je dobrá výmluva...
( Nééradši zůstanu v anonymitě, to je lepší pro mne i pro okolí). -
-
Chápu, seš zaneprázdněn 24/7 spamovaním diskuzí.
-
-
Dobrý ale vedle jak ta jedle, mám školu ani nevím kde se ten FC odehrává... fakt si nezvou lidi z "ulice" nebo jo? někdo kdo má co říct to jo ale někdo kdo... to je fuk.
-
-
Mas skolu a to te stoji tolik casu? Uvedomujes si, ze kazdy tady mel skolu? Pokud mas skolu a nemas cas pak si asi looser. Kdybys napsal, ze mas skolu a dve prace aby ses uzivil, pak bych to chapal. Skola ti neveme tolik casu bejby. Pokud ano, tak si ho neumis rozvrhnout.
-
-
-
Možná ti řeknu novinku, ale pokud u streamu na youtube klikneš někam na lištu s časem, můžeš si video posunout dozadu a koukat ze záznamu.
-
-
-