-
yes ... musím se přidat - ta hloupá hlučná reklama(doteď nevím na co přesně je) než jsem se z mailu dostal na tenhle článek vyjela 3x a absolutně mě neuklidní myšlenka že by to mělo skočit jenom "občas" ... co to má bejt občas? jednou za minutu nebo jednou denně? ... fu ... nikdy jsem addblock neměl, ale díky tomu že minimálně mail na tiscali používám tak asi není zbytí ....nebo po hooodně letech změnit mail:(
Omlouvám se ale jemně jsem se nas ... rozčílil:) -
ucho vi jak ho schovat, mu napis
-
sry, mělo být jako reakce pod diskusi o zdejší reklamě
-
Pokud by tu reklamy byly řešeny inteligentně, třebas decentním proužkem po straně stránky, tak aby neobtěžovali, vůbec by mi nevadily. Ale tyhle vlezlé "pop-up reklamy" nejsem ochoten překousnout. Z čehož mi vyplývá jediná možnost, mít zaplý adblock a nechat se obtěžovat tím ošklivým "výhružným" žlutým proužkem dole .... opět ... "otravným pop-up proužkem".
-
Jak jsem adblock jednoduse vypnul abych podporil tyhle stranky, tak jednosuse jsem ho opet zapnul. Jako vseho moc skodi, je mi to lito ale u me uz mate smulu, neminim kvuli vasemu zisku ohluchnout *16*
-
Hlavně že před měsícem v podcastu slibovali, že reklama vyskočí jednou denně a bude defaultně bez zvuku...Pěkný sradčky. Mám vztek.
-
hele je tu tisíc webu co sou zdarma a sou realně lepší,,, sem chodim z nostalgie protoze to je česky... takže je absolutně nerealný abych zato cokoli zaplatil, nic vyloučenějšího neni, to by ten web musel vypadat HODNĚ JINAK než ted... todle je lepsi prumer kerýho se na webu válej zdarma gigabajty, sry kluci :X nevim co si představujete, ale je to hodně naivní, zpoplatnovat neco, co je jinde zdarma.
-
Jojo, už to tady vypadá s těma reklamama jako na starém hrej. Adblock zapnutý, už jste to hodně přehnali...
-
Tak by potichu o samotě seděli a drželi hubu.
-
On si tu ale skoro nikdo nestěžuje na existenci reklam jako takových. Drtivé většině lidí tu vadí, že v PC máš nastavenou určitou pro tebe přijatelnou hlasitost zvuku (na písničky, youtube videa, filmy, prostě všechno) řekněme na 50 decibelů, ale reklama ti přitom začne vyřvávat třeba víc jak 80 decibelů. Což je prostě neakceptovatelná prasárna.
-
imo dobrovsky by se taky uživil u filmu ale musel by hrát roli nejakeho záporaka, tak doufejme že mu daji alespon hlavni roli a dabing v deliverance kingdom come, byl by to krásny česky easter egg.
-
polaček je takovej fešák, myslím že by se uživil i v televizi nebo u filmu, nebo na YT, nebo by mohl delat do mody
-
Nechcem byt zly ale je este tretia volba s ktoru asi jaksi mnohy suvereni nerataju - prestat navstevovat dany web. Potom sa strasne divia kde to prestrelili a co sa deje.
-
ešte k nim pripočítaj ucho, helomítkohe a dvoch slovákov marcel.goc a niceguy.ru či ako si to nadávajú :D
-
HAHAHAHAHHA *1* *15*
-
Mě nevadí reklamy na Games, dokonce je to jediná stránka kde mám vypnutý Adblock, ale mohl bych podat návrh, aby se pouštěly defaultně bez zvuku? Pokud mě reklama zaujme, tak si ho zapnu. Ale jak se tu už řešilo, člověk má puštěnou hudbu třeba a ještě mu do toho začnou řvát nevkusné reklamy. A sice si pamatuji že byla nějaká redaktorka Terka a Šmoulové, ale už nevím k čemu to bylo, takže bez efektu jestli se zvukem bo bez, jen to obtěžuje.
-
to uz jde v bete ted...
-
Víte, že tenhle web nežije jenom z vaší dobrý vůle, že jo? Zaplaťte si předplatný a nebo si nestěžujte na reklamy, proboha... *7*
-
To ja uz nad tiscali zlomil hul davno. Blokuju uplne vescko (i reklamu ve videach). Komplet.
Jako pokad si hosi neuvedomi jak ma internetova reklama vypadat, neprobudi se z toho 90'satkoveho vlhkeho snu kdy ti zaprcaj celou obrazovku urvane reklamy tak proste smula.
Sem clovek vleze z neosetreneho prohlizece tak ho slehne o zem.
Bych se stydel vubec nekoho na tenhle veb odkazat, o kom vim ze neblokuje, aby si precet nejakej clanek nebo kouknul recenzi.
Ostuda. -
Boxerské rukavice ne, to by bylo úplně mimo jejich specializaci. Ponechal bych jim jejich vlastní bonusy. Vávra má tradiční warcry a pekelného miniona, Drda nutriční sumo výcvik a Rybka strategickou valašku.