-
Souhlas. Podobny retardovane udelany reklamy jsou srani na hlavu zdejsim uzivatelum. Chapu, reklamy games potrebuje, ale trochu decentne ku*va ne ?
-
Pozvat Jacka, GGG, Veskoslava + další dva podobné mamrdy a nechat je tam o samotě. To by byl panečku Fight Club! *2*
-
A jak se ho Lukáš ptal zda má zkusit Ethana Cartera a Pavel že to nemá ani cenu. V recenzi dal hře 7/10 :)
-
ano, pozvite drdu, rybku a vávru do jedného spoločného fc, dajte im každému pre istotu aj boxerské rukavice v prípade, že by sa na niečom nezhodli.
-
Později na reproduktor půjde kliknout pro ztlumení karty.
-
Omlouvam se, nestihl jsem se zeptat ve FC, ale je pro nas, Drdofily, nejaka sance, ze se jeho vsemocna pupkovost objevi v nekterem z blizkych FC?
-
Jo, tam to bylo na danou dobu super.
-
mně reklamy nějak zvlášť nevadí dokonce bych přežil i tu retar**ovanou rotující krychli, ale tohle už je přes čáru..
-
nebo horky kafe...
-
Mám sice Games rád ale reklamy jsou holt obtěžujíví a nechci je.
-
Docela sranda je ze ja o zadny reklame ani nevedel, sem si musel ten adblock vypnout abych vubec videl jak az moc je otravna.
A ano, je. -
Si zahraj AvP.
Nevim sice jak by ty hry obstaly dneska, precijen uz maji par let, ale hra na predatora tam byla luxusni ;) -
na chrome ti to uz ukazuje reproduktor v zalozke :D
-
Já to beru jako postřehovou hru, rychle najít křížek :D
-
a co teprv, když máš na uších sluchátka a v ruce sklenici z vodou..
-
A teď si vezmi, že zapnu počítač, naklikám 10 webů, aby se přednačetli, z jednoho začnou řvát reklamy a než dohledám odkud či ztlumím zvuk, tak se mi vedle vzbudí dítě a díky v tomto případě tiscali můžu vypnout pc a znovu začít uspávat... grrr *16*
-
Máš recht. Moje nové motto zní: "Bez adblocku na Games nelez."
-
A mam toho už po krk.. Nastavil jsem si addblock dokud tady budou ty uřvaný reklamy.. už sem kvůli něm dostal málem infarkt a mám protržené bubínky..
-
quake 3.5?
-
Špatnej FC rozhodně nebyl, témat nebylo tolik ale probralo se toho celkem dost hlavně co se týče Aliena ale do budoucích FC by to chtělo hosta no (já vím, že to je těžké) nebo možná jen se toho přes týden tolik neudálo. Nevím jinak super. *3*