Přejít na výpis diskuzí
Fight Club #221 HD: Guilty pleasure
1.4.2015 | Redakce Games.cz
38 příspěvků
-
Protože předchozí komentář byl původně na úvodní stránce, tak jsem reagoval pouze na něj. *4*
-
odkaz na tu twitter parodii? nemůžu to najít
-
Jeníček a Mařenka
-
Ale diskusi neignoruješ *1*
-
Že se ti něco líbí, ale před ostatními se kvůli tomu cítíš provinile.
-
Taky si říkám... už 221 článků jsem musel ignorovat.
-
Bavte se o čemkoliv, ale vynechte prosím filmy. Když se to k nim zvrhne, mluvíte o nich zbytečně dlouho.
-
Vysvetlí mi niekdo, čo je guility pleasure ?
-
Hlavně se mi hrozně líbí, že nechytračí, ale pěkně se ptá, když neví, a rozvíjí diskusi. Škoda, že ho tam Pavel při jedné otázce setřel.
-
Adam je fakt super a měl by dostávat víc prostoru. To se nedá říct o nevtipném Dobrovském v těch jeho vždynevkusných hadrech a účesu podle kastrolu...
-
Tyjo, že by se projevily včera zmíněný změny a konečně nějaká diskuze měla úroveň?? *4* bylo by to super, kdyby to mělo úroveň EG, ale zároveň toho bylo víc
-
To by bylo skvělé! Nebo průlet virtuálním "planetáriem" SpaceEngine by taky nebyl špatný.
-
Pokud jde o Guilty pleasure... Tuším že je to jistý Lukáš G., který má u mě stále dost silný vroubek, že se kdysi zmínil o Clicker heroes.
-
Jiri Grygar, Lukas Grygar a Elite dangerous, tak to si nesmiem nechat ujst. Uz aby to tu bolo!!
-
To je dost pravda... I kdyz se mi zda nekdy lehce premotivovanej nebo nahypovanej, nevim jak to rict, tak se mi na nem hodne libi, ze i kdyz ho Pavel dostkrat utnul ve FightClubu, tak se neurazil a pokracoval s tim nadsenim dal. Diky za dalsi FightClub :)
-
Adam je neskutečně pozitivní redaktor. Fakt ho mám rád, je neskutečně informovaný o tom co dělá.
-
221... to je hrozný jak to letí!