Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cely cas som mal pocit ze Dan je furt nasraty, nepozna zabavu ale na konci ako rozpraval tu prihodu tak to bol ako iny clovek :D.
  • Lukass
    Jediny videa na ktery cucim sou s Vavrem nebo Drdem, zbytek tech lidi sou zoufalci.
    A Vavra je frajer s vlastnim nazorem, takovech lidi si v dnesni dobe vazim
    • Jack1947
      Zoufalec Pavel Dobrovský... který se o vše stará aby to jelo a tak... achjo... mně příjdeš taky jako zoufalec občas, viz jiná diskuze doufám u jiného článku " Su hrdý že su ostravák " ok. Není myšlena úplně vážně.

Nezapomen mně poslat do prahy odkud sice pocházím ale nebydlím a prahu moc nemusím...

Kritizovat je snadné ale jakmile by mělo dojí na vlastní Stream už by jaksi teklo do bot...
    • Lidi s vlastním názorem? Myslíš tím osoby, které mají názor, totožný s tvým, což? A věřím źe máš Drdu rád pro jeho lásku k hajlování, ale nejspíš bys měl vědět, že to dělá jen z legrace (narozdíl od tebe).
      • fallanga
        Vsadím se, že autor komentáře je člověk, který si myslí, že každý kdo s ním nesouhlasí je ovce ovládaná médii.
        • ovládaná médiemi?
          • fallanga
            Médii, omlouvám se.
          • Nj, si to představ! Hrůza co?!
        • Cim, ze je ovladana? Ty medie, ty musi byt huste.
          • Vskutku nejsem povolan analyzovat etymologii toho slova. Nicmene zda se mi, ze by se mohlo jednat o slovo reckeho puvodu. Mozna neco co pouzivali knezky na ostrove Lesbos, kdyz potrebovaly aby jim nekdo posekal zahradu?
  • Nechapu kdo z vas si oblibil polacka. Ja uz na nej mam dlouho alergii- to jeho vecny zvatlani a hlazeni si vlasu a delani chytryho. jinak Bacha mam rad a toho s copem taky- vyzna se. Dan je dan- vico chce a umi to prodat. Kdezto polacek mluvi a teprv premysli co chce rict. Moravak v Praze co zpiva klasicky vic jak rozenej vltavou. Kdo proc je zrovna on sefredaktor od samyho zacatku
  • Poláček růluje!
    • drž vole hubu vole
      • *1*
      • vole, byls tam? vole, nebyls? vole, tak drž hubu, vole, a vole jdi do pr**, vole... hry vole, herní novinář,vole
  • Anoo vsichni breceli že dan se starsne dlouho neobjevi ve fight clubu no a po roce prijde a zas vsichni brecej že ho ani nechteli :D A co že se hadali na zacatku tak snad se to jmenuje fight club nechapu si myslite že budou mit vsichni 4 lidi stejnej nazor na ty veci o kterych se bavi a proste se nesnažit svuj nazor obhajit ? Vy raci hnedka sklapnete a souhlasite s vecinou jako ovecky. Sundejte si proboha už ty ružovy brejle.
    • taak polacek ma uplne strach mu oponovat. dan se na nej podiva a ten uz couva. Kolik muj e?
  • Uz se tesim na Kingdom Come.... hlavne na tu cast, az budu psat recenze kde budu moct vsude po netu v eng stejne kritickym okem vyvojare jako Vavra *1*
    • A napadlo Vás, že to není jen Danova hra? Že za vyrabenim "jeho" hry stojí cca 60 lidi? :)
    • Nebudeš jediný, kdo si na tohle brousí zuby. A já doufám, že ho pěkně sestřelí, tak jak to zkoušel on.
      • Magister_Peditum
        Neměl bys spíš doufat, že to dopadne dobře? Tohle je jak ze základní školy. *15*
        • to nema nic se skolou ani s vzdelanim, inteligenci. to je povaha celkove. Co je dobry, tak ze se nepretvaruje. Proste lidi co maji nazor podle toho, co je pro ne vyhodny. Ti jsou uplne nejhorsi
  • nocs
    Poprvé jsem měl chuť dát FC na YT palec dolu, ale uvědomil jsem si, že pořad za to nemůže. To jen s hostem mám čím dál větší problém. Už ve dvoustovce mě načal tím, jak všechno kritizoval. Řekl jsem si OK, je to přeci člověk, který tomu rozumí. Ovšem poslední díl FC mě přesvědčil, že tomu tak není. Jakmile se stočila debata k soundtrackům, zjistil jsem, že je absolutně mimo. Mluvit (čti hádat se) o něčem o čem nemám páru (dokonce to i opět kritizovat) je už fakt příliš. Vypadá to, že s každým chvalným plácancem po zádech, kterých je určitě mnoho od komunity KC, Vávrovi roste ego raketovou rychlostí. Obě Mafie mám velmi rád, na KC se těším, vývoj sleduji. Ale Vávru, jako jednu z hlavních tváří projektu, už opravdu nemůžu vystát. Petra Poláčka jsem ze začátku dílu upřímně litoval. Nakonec jsem se slastně usmál, když mu řekl, ať drží hubu.
    • Mart9
      Vůbec si nezmínil, že i chválil. Stejně jako říká, že je něco s r a č k a, umí zároveň říct, že něco jiného je božíí.
      • Vojta_Ilavsky
        Problém je že když zaujmeš vyhraněný názor nemůžeš ho bez posměchu ostatních snadno změnit, znevážíš se. Kdyby uznal že ho hraní her přece jen baví, šel by sám proti sobě. Vzhledem k tomu hejtu na všechno možný se divím že pak v klidu řekne že si koupil AC: Unity.
        Pointou je že hraje hry, ale zároveň říká jak ho všechno nebaví a jak je to špatně udělaný, a jak to měli udělat a jak to udělá on, a jaký jsou to trapáci že to neudělali jak on chtěl.
        • Mart9
          A jak má zjistit, že AC:Unity (příklad) je sračka, aniž by si to koupil a zahrál?
          • Vojta_Ilavsky
            1. Princip AC se za posledních pár let nezměnil, v Unity byly nový akorát grafické glitche, doskakující lidé a cinematic 24 fps.
            2. Twitch - komentované gameplay.
            3. YT - Total Biscuit.
            • no spravne bys mel drzet tlamu, protože shlednuti videa na YT te k hejtovani taky moc neopravnuje.
            • Vojta_Ilavsky
              Takže říkáš že si mám koupit hru za 8 stovek, podpořit jedno z nejhorších a nejgenričtějších studií na světě, jenom abych to mohl potom “oprávněně“ hejtovat? Absurdní!
              EDIT: Kdyby jsi byl troll, pochopím... Nemá cenu dále reagovat. A že vytrhneš z kontextu YT a přeskočíš 1. řádek, to taky o tobě něco vypovídá.
            • to sou zase sraccky..vojto..achjo
        • "Problém je že když zaujmeš vyhraněný názor nemůžeš ho bez posměchu ostatních snadno změnit, znevážíš se."

Stručné, jasné, výstižné.
          • zalezi na konkurenci, a moznosti udrzeni se nekde, ale fight club není myslim ten pripad. Dan si tam muze placat co chce, a nemyslim ze jeho přednášky na zivo mají ten samy styl.
            • Vzhledem k poctu prispevku nemam obavu o to ze by tohle vavrovi nebo games mohlo nejak ublížit, spis naopak :) Spis by byl problém kdyby tu byl příspěvek jeden kde by stalo ..vavra je c*r*ak..to by jiste problém byl..
            • Vojta_Ilavsky
              Ten obraz si lidé musí na něčem vytvořit, a vzhledem k tomu že cílí na užší spektrum hráčů, tak by ho sakra mělo zajímat co říká ve Fight Clubu, koneckonců je to 2. nejsledovanější český herní podcast.
    • to je prave ten danuv staly problem... mluvi suverenne o vecech, do kterych nevidi... a lidi mu to zerou jen proto, ze to podava prave s takovou suverenitou... smutne
      • zapominate na to ze to je jeho názor, na který ma pravo. A ano prezentuje ho sebevedome, protože si mysli ze to tak skutecne je. Navíc, na internetu obecne je suverenita v nazoru skoro jedina moznost aby takzvane lidi davali pozor, coz koneckonců dokazuji i vase příspěvky. Samo každý muze mit jiny názor, coz se uspesne deje celou dobu co diskuze na internetu existuji, ale to neznamena ze si třeba Dan nemůže myslet ze jeho názor je spravny. taky je problém v tom ze clovek nekdy dospeje do bodu kdy zjisti ze muze rozdávat rozumy, stane se to většinou ve chvili kdy se nejakemu oboru venuje dlouhe leta a zjisti ze mel v plno vecech milionkrat pravdu, takovy clovek si pak klidne muze dovolit placat cosi o soundracku nebo buhvi o cem, a porad bude jeho celkovy pojem o věci a jeho oboru validni. problém je ze lidi co toho vedi daleko min mají na internetu problém, protože je ve skutecnosti dost seere ze nevedi tolik, takze pripadneho suveréna z letitou praxi vidi jako nekoho kdo se jim snazi něco vnutit, místo toho aby peclive naslouchali. A ano i mistr tesar se utne, ale porad ma za sebou milion stolu který udelal spravne..a to je ten problém, plno lidem to vadi.
      • timhle stylem se prohlal zeman az na hrad, to na vetsinu lidi plati, protoze oni nepudou a nebudou si overovat fakta

ale kdyz o nic nejde, jako ve fc, tak je to jen dobre, kdyz nekdo rika nahlas, co si mysli

castokrat se stava, ze jini navstevnici fc rikaj jen na pul huby nebo vubec neco kontroverzniho

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit