Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • OVERWATCH: Nenene, nic takového tu nevidím, já jsem myslím nikde nenapsal, že Petr Poláček něco řekl, já jsem reagoval na vaši větu "Těžko říct kolik lidí si to koupilo kvůli modům.." Tu vidím napsanou támhle nahoře. Nemyslel jsem to ani na Petra Poláčka ani na vás, ale spíš proti obecně kolující pověře, že Bethesda neumí dělat hry a vlastně jenom bere peníze za práci, kterou dělají modeři.

    Obecně si myslím, že Bethesda dělá jedny z nejlepších západních RPG (ne-li nejlepší), ale na games (i jinde) se šíří prapodivný hate a polopravdy/nepravdy. S těmi se snažím již řadu let bojovat, protože myslím, že dobrou hru/věc je třeba podpořit.
  • Hledani nebylo vubec tak dlouhe jak se zrejme domnivate, ale jsem si jist, ze kdyz Vy trosku pohledate. tak najdete i tu chybejici carku.
  • ty se někdy bavíš trotle? Potrate tvůj obvyklý příspěvek je na úrovni " Soník, fanboy, lolík, lol apod. výsměchy fakana z nějakého infantilního mmorpg. Jinak si radostně mlaskám, jak tě tu všichni šikanují a ty nemáš ani zabla sebereflexe a pořád sem lezeš se ponižovat dál a dál a dál. Nádhera *14* Smutný život co??? *3*

    PS. tu slohovku jsi psal celý den co? Většinou nejsi bez editace schopen napsat ani tři slova *15*
  • del0
    Líbí se mi, jak si hraješ na nestranného psychologa a arbitra toho, co je vhodný nebo nevhodný názor a následně mi tady cpeš, že někomu něco tlouknu do hlavy (mimochodem, pěkná fabulace) a vyčítáš, že se s někým nebavím o konzolové hře. Proč bych jako měl? Tady jsou nějaké pravidla, které nařizují, s kým se mám o čem bavit? Co že si říkal o tom kálení?

    Jako stačilo to říct na rovinu, netřeba to zabalovat do pseudo-psychologické debaty. Akorát tvoje snaha naznačit, že bych se jako neměl navážet do konzolí, z tvojí strany bezpředmětností skutečně smrdí, protože to na mojí svobodu názoru nemá žádný vliv a ty jen ztrácíš čas.

    Jinak doporučuju vyrazit (vykliknout) někam za hranice. Jsou herní weby (a známé herní weby), které mají na fórech pro "systémové války" dokonce svojí vlastní sekci. Celkem elegantní řešení. Určitě inteligentnější, než pepíkovat na diskuzích o správnosti názorů. Zvlášť když jsou tady borci jiných kalibrů. Zloději nicků, skuteční trollové, alter-egaři, naklikávači. Škoda, že na boj s nimi nevyvýjíš stejné úsilí, jako se na boj se mnou. Ledaže...

    EDIT:
    "Zvlášť když jsou tady borci jiných kalibrů. Zloději nicků, skuteční trollové, alter-egaři, naklikávači."

    A jeden už přitáhl. Akatosh. Můžeš mu dát rovnou lekci základů chování a argumentace. Netřeba chodit daleko. Studijním materiálem pro tvojí psychoanalýzu budiž jeho poslední posty. Go for it. Ledaže...
  • tvůj názor je většinou jen prázdné a řídké kálení
  • ZvacA
    Je "názor" a názor, třebas i ten negativní, ale kvalitní. Neovládáná subjektivita a patologicky zbytečné protlačení averzí vůči něčemu a někomu jiných herních preferencí než tvých, to určitě není. Kolikrát si dokázal normálně diskutovat s hráčem, který hraje stejnou hru, ale třeba na konzoli? První co mu začneš vtloukat do hlavy je to jak je to o ničem, jak se to ovládá, jak to běží a že ty toho máš sláva víc. V tomhle případě to vždy smrdí bezpředmětností. A dokud se lidi nenaučí tyhle svoje postoje správně regulovat, nebudou prostě kvalitní diskuse.
  • del0
    Nevim, jak dlouho bych tu pobyl, ale pokud je pro tebe názor kálením na hlavu, tak učitě dýl, než ty.
  • Hledal jsi dlouho nez si ve slovniku nasel vhodna slova? ;)
  • ZvacA
    Aby se s diskusí dalo něco udělat, museli by tu zůstat jen rozumní a zdravě uvažující lidé. A především aby tu zůstali hráči, kteří nehledají v prvé řadě záminku a nutkání začít si kálet na hlavu jen kvůli tomu, co zrovna hrají a na čem zrovna hrají. Ovšem, to bys tu s námi taky asi moc dlouho nepobyl, není-liž pravda kolego?
  • https://www.youtube.com/watch?v=FBGQW6-Bes0 *4*
  • njn zlatej jd, za jeho času to tu byla kvalita a v diskuzich disciplina.
  • Keyz
    Budeš muset poslat kopii občanky a úředně ověřený podpis kde souhlasíš s pravidly na games. Když to porušíš tak si pro tebe přijede policie a dostaneš minimálně pokutu.

    To bude HC.
  • Mart9
    Jako odpůrce všech sociálních sítí bych tady rychle skončil.
  • Začínám být na pana Poláčka alergický ...
  • nightborne
    Patetický v češtině bohužel neznamená "ubohý", jak by se nabízelo podle angličtiny, ale "emotivní, citový". Takže například patetický článek se nehodí automaticky do záchoda, ale spíš zapáleně přesvědčuje čtenáře apelováním na jejich city =).

    Taky mě to štve.
  • Trvalo to dlouho, ale už to mám.

    Je to Smutný. *9*
  • Vidim ze tomu jak funguji site a internet opravdu rozumis, kdyz myslis ze nekomu muzes dat ban tak, aby sem nemohl psat. *3*
  • Jack1947
    Žalostný...
  • co je detroller ?
  • del0
    U registrace vázané na adresu nebo sociální síť by problém s dynamickou IP nebyl zase tak velký. Pokud by i tak někdo dělal problémy, tak přes providera - a má smolíka. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit