Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám po optice symetriku 75 mbps...

Už můžeš brečet...
  • tak si to oznac za podvod a hod na modro do pruvanu, pac i s tvym kategorickym nesouhlasem je jim to myslim celkem burt.
  • Neviem ako je to v čechách, takisto neviem kedy tú informáciu doplnili, ale stačí sa pozreť na slovenskú odnož JRC obchodu, ktorou je teraz Brloh a tam to uvedené nie je. Čiže bral by som to s rezervou a za podvod to v každom prípade označím.

http://www.brloh.sk/hra_pc_metal_gear_solid_5_the_phantom_pain
  • Jack1947
    Tak tak, vlastníte leda h-vn-... a i to hovn- je dost nasnadě. *7*

Copak nevíte že když se zavazujete Steamovým podmínkám znamenáto, smlouva s dáblem, a GABEN je sám satan osobně *16* *10* *8*
  • Já bych uvítal krabici s flashdiskem USB 3.0 - rychlejší a větší než Blueray... ale takhle... Raději šup na Steam než kupovat krabici co stojí ropu a stromy ;)
  • Alex81
    Nechci bejt za kazišuka ale pokud nebydlíš přímo u kšeftu s hrama, tak ti to taky zabere dost času než se dočkáš...
  • Aneb, http://i0.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/502/681/75f.png
    Taky se těším na ty hostince.
  • Já. Už roky a stále je to lepší a lepší a šílenější a šílenější hra.
    To je odpověď na otázku, jestli někdo hraje Dwarf Fortress *1*
  • Inquisitor
    Jde vidět, že delší absence svědčí. Není to pak tolik unavený a utahaný. Ve třech je to lepší, tak se budou víc střídat a je to živější.
  • Co mají pak říkat lidi, kterým to download s trochou štěstí vytáhne max na 60kB/s.
  • Kedaro
    Mnohokrát ve FC řešili, že ty hry nevlastníme, proto si myslím, že pokud valve něco nevymyslí a nezpřístupní je pro download před zánikem, nejspíše o ně přijdeme.
  • nightborne
    Taky jednička byla super, žejo. O tom se nikdo nehádá. Tady jde o dvojku a její poněkud rozporuplnou kvalitu.
  • mit takhle provedeny souboje gta, tak ho hraju dodnes, neskoncil bych uz u 2 *5*
  • LV462
    Blábol.. Hotline Miami je jedna z nejosvěžujících sérií poslední doby. Jedničku jsem dohrál několikrát na PC i na konzoli, když vyšla na PS plus a je to čistá akční fantasie.
  • fuckonami
  • to bude spis rukama, nez hrou
  • Nemohl by být Bach takhle vtipnej pokaždé? Je to totiž fajn :)
  • Mart9
    No steam crack, je řešení, jak spustit hru. Jenže když mám na steamu koupené Dishonored, musím ho pak BEZ STEAMU nějak stáhnout.
  • Chim
    IMO to smluvně ošetřené už z principu být nemůže (ale možná se pletu). Jinak řešením je samozřejmě nějaký no-steam-crack (pokud bude).
  • Mart9
    Potěšilo mě přiznání, že nikdo z FC nedohrál Hotline Miami 2. Opět je to jen potvrzení, že je to špatná a přehypovaná série.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit